נתקלתי ב-creative ep630, מצאתי אותם ב-ebay במחיר 10$ כולל משלוח האם זה הגיוני?
קישור: http://cgi.ebay.com/New-Creative-EP-630 ... dZViewItem
מה זה אומר שכתוב שזה מתאים לאייפוד ננו? האם זה לא יתאים לIriver שלי?
במהלך חיפוש אחר אוזניות נוספות
-
itamsh
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
- הצטרף: נובמבר 2007
-
itamsh
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
- הצטרף: נובמבר 2007
לאחר הסתכלות במספר אתרים
גיליתי שבאמת יש מצב שהם מזוייפים,
האם יש מצב שגם הJBL מזוייפים?
קישור: http://cgi.ebay.com/JBL-REFERENCE-220-E ... dZViewItem
האם יש מצב שגם הJBL מזוייפים?
קישור: http://cgi.ebay.com/JBL-REFERENCE-220-E ... dZViewItem
- KaDiLoX
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 111
- הצטרף: אוקטובר 2007
באיבי יש הרב זיופיום של ה ep6630...לי היה מזל...ומצאתי מוכר ומוכר אותן מקוריות...קניתי 4 יחידות..כל אחת ב 30 שקל....
השארתי לי אחת וכל השאר מכרתי..
האוזניות מקריות...בדקתי..והשוואתי גם לep630 שחבר של קנה בארץ ב 240 שקל..
השארתי לי אחת וכל השאר מכרתי..
האוזניות מקריות...בדקתי..והשוואתי גם לep630 שחבר של קנה בארץ ב 240 שקל..
בברכה KaDiLoX,
כמה חבל שהאנשים שבאמת יודעים איך לנהל את העולם עובדים
כנהגי מוניות:)
כמה חבל שהאנשים שבאמת יודעים איך לנהל את העולם עובדים
כנהגי מוניות:)
- barlevix
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 34
- הצטרף: ספטמבר 2007
אצל איזה מוכר קנית אותם ? אשמח אם תשים קישור 