נשמע באמת מעניין, עכשיו רק צריך להשיג תוכן של 1.3 (כבל מתאים כבר יש
מאמר של שאלות ותשובות על מה חדש ב HDMI 1.3
תודה,
)
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
הציטוט שהבאת מתחלק לשניים
החלק הראשון אומר שיש אפשרות שמכשירים מהדור הראשון שהיו בעלי יציאת HDMI לא טרחו לשלב את קידוד האודיו. הם פשוט ניתבו מחדש יציאת DVI לשקע HDMI.
החלק השני הוא כסת"ח. שים לב שבתרגום חופשי הם מציינים ש"ייתכן" ו"חלק" מהכבלים המיועדים לגרסאות קודמות...
הסיבה היא ש HDMI 1.3 משתמש בקצבי העברת מידע די מטורפים ולכן ארגון ה HDMI החליט לא מזמן לבצע חלוקה לשתי כבוצות. כבוצה 1 המכונה גם standard וכבוצה 2 המכונה High Speed. אפילו הם מסתייגים ואומרים שלמרחקים קצרים (2 מטר) אין בעצם הבדל בין שני הסוגים. הכל בעצם מוסבר ב FAQ שלהם ב www.hdmi.org
החלק הראשון אומר שיש אפשרות שמכשירים מהדור הראשון שהיו בעלי יציאת HDMI לא טרחו לשלב את קידוד האודיו. הם פשוט ניתבו מחדש יציאת DVI לשקע HDMI.
החלק השני הוא כסת"ח. שים לב שבתרגום חופשי הם מציינים ש"ייתכן" ו"חלק" מהכבלים המיועדים לגרסאות קודמות...
הסיבה היא ש HDMI 1.3 משתמש בקצבי העברת מידע די מטורפים ולכן ארגון ה HDMI החליט לא מזמן לבצע חלוקה לשתי כבוצות. כבוצה 1 המכונה גם standard וכבוצה 2 המכונה High Speed. אפילו הם מסתייגים ואומרים שלמרחקים קצרים (2 מטר) אין בעצם הבדל בין שני הסוגים. הכל בעצם מוסבר ב FAQ שלהם ב www.hdmi.org
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78817
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
alexB,
אכן, הטכנולוגיה הבסיסית של HDMI הגיעה משם כ-DVI.
HDMI מאז נלקח לבעלות הוליוודית והם כרגע בשליטה...
אכן, הטכנולוגיה הבסיסית של HDMI הגיעה משם כ-DVI.
HDMI מאז נלקח לבעלות הוליוודית והם כרגע בשליטה...