LCD בעל מעבד תמונה חזק או LCD זול עם מעבד תמונה יעודי
השאלה היא מה עדיף מבחינת מחיר/תועלת מבין שתי התצורות הבאות:
1. קניית מסך LCD איכותי שהוא בעל פנל טוב ובעל מעבד תמונה חזק built-in
2. קניית מסך LCD בעל פנל טוב וזול יחסית כי אין לו עיבוד תמונה טוב ואז קניית מעבד תמונה בנפרד אשר ימיר את האותות (גם ה- SDTV) לאותות HDTV איכותיים.
מצאתי את השאלה הנ"ל כתגובה לביקורת על מעבד תמונה של algolith. אבל אף אחד לא ענה עליה. בבקשה התייחסות.
בהמשך לשאלה זה האם יש מעבדים חיצוניים כאלה אשר עושים עבודה טובה על שידורי טלוויזיה של תמונות מהירות (ערוצי ספורט) שזו בעצם נקודת הכשל העיקרית של מסכי ה LCD לעומת הפלסמה (לא אכפת לי מעיכוב התמונה אלא רק מאיכותה).
1. קניית מסך LCD איכותי שהוא בעל פנל טוב ובעל מעבד תמונה חזק built-in
2. קניית מסך LCD בעל פנל טוב וזול יחסית כי אין לו עיבוד תמונה טוב ואז קניית מעבד תמונה בנפרד אשר ימיר את האותות (גם ה- SDTV) לאותות HDTV איכותיים.
מצאתי את השאלה הנ"ל כתגובה לביקורת על מעבד תמונה של algolith. אבל אף אחד לא ענה עליה. בבקשה התייחסות.
בהמשך לשאלה זה האם יש מעבדים חיצוניים כאלה אשר עושים עבודה טובה על שידורי טלוויזיה של תמונות מהירות (ערוצי ספורט) שזו בעצם נקודת הכשל העיקרית של מסכי ה LCD לעומת הפלסמה (לא אכפת לי מעיכוב התמונה אלא רק מאיכותה).
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
שמע זה סקלות אחרות של מחיר, כי מעבד תמונה חיצוני עולה כמה אלפי דולרים ככל הידוע לי.
וע"פ מספר שרשורים שקראתי יוצא שהוא לא כל כך משתלם.
לכן תלוי מה התקציב שלך ומה היעוד של המסך.
וע"פ מספר שרשורים שקראתי יוצא שהוא לא כל כך משתלם.
לכן תלוי מה התקציב שלך ומה היעוד של המסך.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
המשך
אני מבין שאתה מדבר על scaler איכותיים שעולים משהו כמו 1500$.
אני מדבר על כאלה שעולים 500$. האם הם לא יותר טובים מאלה שבטלוויזיות האיכותיות אבל בלי שם המותג של הטלוויזיה.
האם לא שווה לקנות LG LCD זולה למשל LC2R ולהוסיף לה מעבד חיצוני של 500$ ולקבל איכות תמונה טובה יותר.
והאם מעבדי הווידאו האלה עובדים טוב עבור שידורי טלוויזיה של ערוצי ספורט ?
אני מדבר על כאלה שעולים 500$. האם הם לא יותר טובים מאלה שבטלוויזיות האיכותיות אבל בלי שם המותג של הטלוויזיה.
האם לא שווה לקנות LG LCD זולה למשל LC2R ולהוסיף לה מעבד חיצוני של 500$ ולקבל איכות תמונה טובה יותר.
והאם מעבדי הווידאו האלה עובדים טוב עבור שידורי טלוויזיה של ערוצי ספורט ?
סקיילר
למשל
Zinwell TVB-350 TV to VGA/HDTV Video Scalers
והנה קישור
http://www.planetomni.com/VPROC_ZNWL_tvb-350_DTL.shtml
Zinwell TVB-350 TV to VGA/HDTV Video Scalers
והנה קישור
http://www.planetomni.com/VPROC_ZNWL_tvb-350_DTL.shtml