האם מישהו רכש פה PS3 מתאילנד ?
- StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
איזה מחירים נוחים..בהצלחה בקנייה 
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46341
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
רוב כותרי ה Blu-ray אינם חסומים לצפייה במכשירים מ Region שונה, אך עובדה זו עלולה להשתנה בכל יום.
עדיף להצמד ל Region שממנו אתה מתכוון להשיג את הכותרים שלך.
zaviv,
בכותרי DVD קיימים 8 Regions כאשר 1-6 משמשים כ Region עבור מדינות (ישראל נמצאת ב Region מספר 2 כפי שציינת), 7 משמש עבור סקרינרים של MPAA ו-8 משמש עבור כותרים שעברו עריכה מיוחדת בשביל הקרנה בטיסות, שייוט וכו".
בשונה מ Regions בכותרי DVD, בכותרי Blu-ray קיימים רק שלוש Region code והם A, B, C.
ישראל מוקמה באיזור B.
עדיף להצמד ל Region שממנו אתה מתכוון להשיג את הכותרים שלך.
zaviv,
בכותרי DVD קיימים 8 Regions כאשר 1-6 משמשים כ Region עבור מדינות (ישראל נמצאת ב Region מספר 2 כפי שציינת), 7 משמש עבור סקרינרים של MPAA ו-8 משמש עבור כותרים שעברו עריכה מיוחדת בשביל הקרנה בטיסות, שייוט וכו".
בשונה מ Regions בכותרי DVD, בכותרי Blu-ray קיימים רק שלוש Region code והם A, B, C.
ישראל מוקמה באיזור B.
זיו, מקסימום הוא יכול לרכוש משחקים מ-http://play-asia.com
יש שם את כל האזורים, ועד כמה שידוע לי כרגע הps3 אין הגנה של אזורים, אתה יכול לשחק עם משחק מכל מקום שרכשת בעולם.
יש שם את כל האזורים, ועד כמה שידוע לי כרגע הps3 אין הגנה של אזורים, אתה יכול לשחק עם משחק מכל מקום שרכשת בעולם.
מחירים בתאילנד
המחירים בתאילנד בתחום האלקטרוניקה הבידורית בדרך כלל משתווים לאלה בישראל . במקרים רבים, בקניונים הגדולים, הכל מתנהל כמו במעין שוק שעושה רושם לא ממש אמין .
בנוסף אם בכל זאת אתה מבצע רכישה, תבדוק:
1. לקבל חשבונית ולצלם העתק מכיוון שאם אתה רוצה החזר מע"מ ביציאה תדרש להשאיר את החשבונית המקורית אצל משרד המכס! . אחר כך , אם תזדקק לטפול במוצר במסגרת האחריות, יבקשו לראות את החשבונית ולא תהיה לך...
2. תשתדל לשלם במזומן על מנת להמנע משימוש חוזר בכרטיס האשראי שלך...זה קרה לי ( כמה ימים אחרי שקניתי IPOD וכבר חזרתי לארץ התברר, שמישהו "חגג" על כרטיס האשראי שלי ורכש תכשיטים ב 3,000 ש"ח . החיוב בוטל אמנם וכך גם הכרטיס, אבל רצוי להמנע מה"תענוג").
נסיעה טובה !
בנוסף אם בכל זאת אתה מבצע רכישה, תבדוק:
1. לקבל חשבונית ולצלם העתק מכיוון שאם אתה רוצה החזר מע"מ ביציאה תדרש להשאיר את החשבונית המקורית אצל משרד המכס! . אחר כך , אם תזדקק לטפול במוצר במסגרת האחריות, יבקשו לראות את החשבונית ולא תהיה לך...
2. תשתדל לשלם במזומן על מנת להמנע משימוש חוזר בכרטיס האשראי שלך...זה קרה לי ( כמה ימים אחרי שקניתי IPOD וכבר חזרתי לארץ התברר, שמישהו "חגג" על כרטיס האשראי שלי ורכש תכשיטים ב 3,000 ש"ח . החיוב בוטל אמנם וכך גם הכרטיס, אבל רצוי להמנע מה"תענוג").
נסיעה טובה !