DVD איכותי ?
אני קנית את ה-POINEER DV-383 שהוא המחליף של ה-470 שנחשב להכי טוב ב-DIVX. ואני עומד לפרסם תקציר עליו בקרוב. הוא גם זול יותר מה-XORO
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
אני בדקתי את ה-383 באחד החנויות וניסיתי להריץ עליו כל מיני קבצי וידאו (עבורי האלמנט הכי חשוב בDVD זה היכולת שלו לקרוא כמה שיותר פורמטים).
לאכזבתי, המכשיר לא הצליח לקרוא הרבה מאוד קבצים של MPEG1 !!!
השאלה, אם קיים בכלל מכשיר כלשהו המסוגל "לבלוע" ללא קושי כל פורמט שמכניסים אליו...
לאכזבתי, המכשיר לא הצליח לקרוא הרבה מאוד קבצים של MPEG1 !!!
השאלה, אם קיים בכלל מכשיר כלשהו המסוגל "לבלוע" ללא קושי כל פורמט שמכניסים אליו...
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
sunny_jim
הקבצים האלה לא היו ברזולוציה גבוהה. אין לי מושג למה, אולי האיכות שלהם הייתה ירודה, או משהו כזה. בדקתי על המכשיר קבצים אחרים של MPEG1 והם רצו ללא בעיה.
שורה תחתונה: קניתי את ה-383 בתוספת לפלסמה MVE1 (פיוניר מסתדר טוב עם פיוניר
)מתוך מחשבה שאת הקבצים שהמכשיר לא מצליח לקרוא, אפשר להמיר לפורמט AVI ,או פשוט לחבר את המחשב למסך טלוויזיה...
הקבצים האלה לא היו ברזולוציה גבוהה. אין לי מושג למה, אולי האיכות שלהם הייתה ירודה, או משהו כזה. בדקתי על המכשיר קבצים אחרים של MPEG1 והם רצו ללא בעיה.
שורה תחתונה: קניתי את ה-383 בתוספת לפלסמה MVE1 (פיוניר מסתדר טוב עם פיוניר
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לי יש יונדאי 3899 קורא ומעדכן divx
אומנם לא הצלחתי עד היום לגרום לו לקרוא כתוביות בנפרד אבל מאידך ייתכן שזה בגלל שאני לא יודע איך עושים את זה . בכול מקרה הוא קורא הכל אבל הכל אין פורמט שדחפתי לו והוא לא אכל בלי בעיות ,ראיתי שהיום הוא עולה בנטאקשן 390 ש"ח ויש אפילו של אפקס דיגיטל שעולה עם משלוח 299 שקורא גם כתוביות בנפרד כך שלמעשה כרגע אלו הכי טובים שיש שכן גם כך כל שני וחמישי יוצא פורמט חדש שעל אף העידכונים לא כל די וי די יכול לקרוא אותם כך שמוטב לקנות משהו שיעשה את העבודה ובזול כך שאם מחר צריך לקנות אחר מדגם משוכלל יותר לא ייכאב הלב,
זאת דעתי הפרטית.
ישראל
זאת דעתי הפרטית.
ישראל
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
מרטין תרשה לי לחלוק עליך
בנושא הדי וי די divx עצמו בסיידר ,אז הולך ככה :
כל שאר רכיבי המערכת יכולים להיות יוקרתיים ואיכותיים כולל נגן די וי די אחד רגיל שיודע גם לנגן sacd,hdcd,xrcd אך הנגן divx עצמו לא חייב להיות מהטובים שבטובים שכן divx אינו פורמט רישמי של אף חברת מדיה שמכבדת את עצמה אפילו קצת,כולנו יודעים היטב שהפורמט עצמו כאמצעי קידוד ושידור אינו חוקי בעליל כך שאין זה משנה מאיזו תוצרת הנגן divx זאת כל עוד הוא יודע לשדרג עצמו ויש לו את החיבורים המינימאליים הנדרשים מנגן סביר .בקצב הייצור והפיתוח של מכשירי dvd ונגני divx ומעצם העובדה שעדיין לא יצא מכשיר הוא הדבר האחרון ואחריו לא ייצרו יותר נגני divx הרי שחכם יותר לקנות אחד יחסית זול שימלא את הצורך להשתמש בתקליטורי divx וזאת עד שתאמר המילה האחורנה בנושא.אך אם במותג איכותי עסקינן אז למה לא kiss שאמור להוות המילה האחרונה ואמור להתאים עצמו לכל טכנולוגיה קידודית שתפתח ב3 שנים הקרובות לפחות .\
ישראל
נ.ב.-
מאחר שהראשונים שייצרו נגני divx הם היצרנים באסיה הרי שאין זה משנה ממי אתה קונה בסוף האיכות זהה כי יש סך הכל שני שבבים שיודעים לקרוא divx
ישראל
כל שאר רכיבי המערכת יכולים להיות יוקרתיים ואיכותיים כולל נגן די וי די אחד רגיל שיודע גם לנגן sacd,hdcd,xrcd אך הנגן divx עצמו לא חייב להיות מהטובים שבטובים שכן divx אינו פורמט רישמי של אף חברת מדיה שמכבדת את עצמה אפילו קצת,כולנו יודעים היטב שהפורמט עצמו כאמצעי קידוד ושידור אינו חוקי בעליל כך שאין זה משנה מאיזו תוצרת הנגן divx זאת כל עוד הוא יודע לשדרג עצמו ויש לו את החיבורים המינימאליים הנדרשים מנגן סביר .בקצב הייצור והפיתוח של מכשירי dvd ונגני divx ומעצם העובדה שעדיין לא יצא מכשיר הוא הדבר האחרון ואחריו לא ייצרו יותר נגני divx הרי שחכם יותר לקנות אחד יחסית זול שימלא את הצורך להשתמש בתקליטורי divx וזאת עד שתאמר המילה האחורנה בנושא.אך אם במותג איכותי עסקינן אז למה לא kiss שאמור להוות המילה האחרונה ואמור להתאים עצמו לכל טכנולוגיה קידודית שתפתח ב3 שנים הקרובות לפחות .\
ישראל
נ.ב.-
מאחר שהראשונים שייצרו נגני divx הם היצרנים באסיה הרי שאין זה משנה ממי אתה קונה בסוף האיכות זהה כי יש סך הכל שני שבבים שיודעים לקרוא divx
ישראל
ISRAELS, אתה טועה בגדול.
דבר ראשון, מקודד הDIVX הוא חוקי ועוד איך. אין אפילו דבר אחד שהוא לא חוקי בו.
דבר שני, יש הבדל גדול באיכות התמונה בין מכשירים שונים... ראיתי את ההבדלים במו עיני.
דבר שלישי, יש הרבה יותר מ2 שבבים שקוראים DIVX. לKISS יש שבב ייחודי שאף אחד לא משתמש בו, ומכשירי KISS מאד בעייתיים... יש בהם המון בעיות והם לא שווים את הכסף...
דבר ראשון, מקודד הDIVX הוא חוקי ועוד איך. אין אפילו דבר אחד שהוא לא חוקי בו.
דבר שני, יש הבדל גדול באיכות התמונה בין מכשירים שונים... ראיתי את ההבדלים במו עיני.
דבר שלישי, יש הרבה יותר מ2 שבבים שקוראים DIVX. לKISS יש שבב ייחודי שאף אחד לא משתמש בו, ומכשירי KISS מאד בעייתיים... יש בהם המון בעיות והם לא שווים את הכסף...
סליחה אני אסביר את עצמי מחדש
השימוש במקודד divx לשיעתוק סרטים והפצתם אסורה בהחלט ,המקודד עצמו כמקודד הנו חופשי וחוקי אך למטרות שונות מאלו להן הוא משמש ,לי יש נגן של יונדאי והוא עושה את העבודה היטב,לאבא שלי קניתי upax של פירלס והוא מזהה את רוב הפורמטים אוליי חוץ מאחד,כך שכל עוד לא תאמר המילה האחרונה בנושא זה בייחוד לקראת יציאת שני התקנים החדשים של dvd לא נראה לי הגיוני לקנות מכשיר ממותג יוקרתי יותר שכן זה שיש לי עושה מלאכתו נאמנה והתמונה שהוא מפיק מעולה כך שאין לי מה לחפש במקום אחר ,הצרה היחידה שלמרות השידרוג שעשיתי לו אני לא יודע כל כך להצמיד לו כתוביות ולכן זה פרט חסר אך זהו שיקול מזערי יחסית למחיר ששילמתי עליו לפני שנה וחצי .
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר: