מגבר כח של רוטל
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
WOW אפילו רק בשביל המראה שלא הוא שווה..
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רוטל RB 5000
כן הוא נראה תותח ,השגתי עליו כמה פרטים מהאינטרנט:
הספק:500 WATT R.M.S לכל צד.
משקל:53 ק"ג
ויש גם את הפרה מאותה סדרה שלו : ROTEL RC 5000
הדבר הזה באמת נראה חייה רעה.
הספק:500 WATT R.M.S לכל צד.
משקל:53 ק"ג
ויש גם את הפרה מאותה סדרה שלו : ROTEL RC 5000
הדבר הזה באמת נראה חייה רעה.
-
- ROTEL RB 5000& ROTEL RC 5000
נערך לאחרונה על ידי YARDEN17 ב 09/10/2007 17:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
למה צריך כל כך הרבה כפתורים ובקרים במגבר כח?
Silence speaks louder than words
המגברים הישנים של רוטל
האמת אני מאד אוהב את החברה הזאת וגם לי יצא להאזין למגברים שלהם כמו:
ROTEL RX 850 ,ROTEL RX 830, ROTEL RX 203 ולמרות שהם דגמים קטנים וישנים הם נשמעו פצצה ,איכות צליל מעולה וגם מבחינת איכות הרכיבים הם מעולים לדעתי לא פחות מהרבה מגברים חדשים.
ROTEL RX 850 ,ROTEL RX 830, ROTEL RX 203 ולמרות שהם דגמים קטנים וישנים הם נשמעו פצצה ,איכות צליל מעולה וגם מבחינת איכות הרכיבים הם מעולים לדעתי לא פחות מהרבה מגברים חדשים.
- nirses
- חבר ותיק

- תגובות: 1143
- שם מלא: ניר שמשון
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
Re: המגברים הישנים של רוטל
אכן כן . אני עדיין שומע ב - RX850 והוא עדיין נשמע מצוין אפילו שהוא בן למעלה מ 20 שנה ואני בטוח שגם המגבר שלך נשמע מעולה .YARDEN17 כתב:האמת אני מאד אוהב את החברה הזאת וגם לי יצא להאזין למגברים שלהם כמו:
ROTEL RX 850 ,ROTEL RX 830, ROTEL RX 203 ולמרות שהם דגמים קטנים וישנים הם נשמעו פצצה ,איכות צליל מעולה וגם מבחינת איכות הרכיבים הם מעולים לדעתי לא פחות מהרבה מגברים חדשים....
לו הייתי רוטשילד ...
ROTEL RX 850
ROTEL RX 850 הוא אחלה רסיבר שבעולם, אצלי הוא היה מחובר ל WHARFEDALE
VALDUS 400 והוא הוציא להם את המיץ ,ברבע ווליום הוא הרעיד את כל הבניין אחרי הרבע ווליום הוא כבר איים לקרוע את הרמקולים וכל זה עם 30 W.
מישהו אמר לי שפעם הוא היה מגבר יקר זה נכון?
VALDUS 400 והוא הוציא להם את המיץ ,ברבע ווליום הוא הרעיד את כל הבניין אחרי הרבע ווליום הוא כבר איים לקרוע את הרמקולים וכל זה עם 30 W.
מישהו אמר לי שפעם הוא היה מגבר יקר זה נכון?