אשכול עזרה בהתקנת מדיה פורטל צעד אחר צעד תודה לכל העוזרים
אז ככה התקנתי מדיה פורטל כי מאסתי ב MCE עכשיו אבוי לבושתי וכלימי איני צליח להגדיר לו את האפשרות להפעיל את הכטי לכידה PVR-150 שיקלוט דרך קומפוזיט.. השאלה היא כזו האם זה אפשרי? או שאיכשהו אני עדיין שפוי? כו כן א להערות הבהרות וכמובן לאחר שתקלה זו תפטר כיצד להתקין לוח שידורים של megaEPG?
תודה לכל העוזרים ומקווה שהשכול הזה יתפתח לאשכול עזרה מרכזי בנושא המדיה פורטל אולי בסופו (אםא יהיה זמן - צבא. אל \ נכל פשוט לעשות מדרי שמפרט צעד אחרי צעד התקנת והגדרת מדה פורטל) תודה לכל העוזרים הותורמים
משך שבוע נהדר וחג שמח!
תודה לכל העוזרים ומקווה שהשכול הזה יתפתח לאשכול עזרה מרכזי בנושא המדיה פורטל אולי בסופו (אםא יהיה זמן - צבא. אל \ נכל פשוט לעשות מדרי שמפרט צעד אחרי צעד התקנת והגדרת מדה פורטל) תודה לכל העוזרים הותורמים
משך שבוע נהדר וחג שמח!
קודם תתקין את MEGAEPG, וודא כי אתה מקבל את קובץ ה-XML של לוח המשדרים.
יבא את לוח המשדרים למדיה פורטל ואז תוכל להגדיר לכל הערוצים להשתמש בכניסת הקומפוזיט מהכרטיס לכידה.
אני מציע לערוך חיפוש באתר...יש הרבה שרשורים בהם דובר בדיוק על השאלה שלך...
אורן.
יבא את לוח המשדרים למדיה פורטל ואז תוכל להגדיר לכל הערוצים להשתמש בכניסת הקומפוזיט מהכרטיס לכידה.
אני מציע לערוך חיפוש באתר...יש הרבה שרשורים בהם דובר בדיוק על השאלה שלך...
אורן.
רגע אז להוריד את המדיה פורטל ואת ה mega EPG ואז להתקין חזרה mega EPG אם הוצאת לוח משדרים XML? לאיזה נתיב להגיד לו לשמור את הקובץ? ורק אחרי זה להתקין את המדיה פורטל?
בערב שאני אגיע אני אכנס שוב ונקווה שתיהיה פה ללוות אותי "יד ביד" מה שנקרא...
תודה!
בערב שאני אגיע אני אכנס שוב ונקווה שתיהיה פה ללוות אותי "יד ביד" מה שנקרא...
תודה!
Re: אשכול עזרה בהתקנת מדיה פורטל צעד אחר צעד תודה לכל העוזרי
כבד את חברי הפורום ובצע הגהה מינימלית לפני שחרור הודעה (ואני לא מתכוון לשגיאות כתיב)iziko כתב:אז ככה התקנתי מדיה פורטל כי מאסתי ב MCE עכשיו אבוי לבושתי וכלימי איני צליח להגדיר לו את האפשרות להפעיל את הכטי לכידה PVR-150 שיקלוט דרך קומפוזיט.. השאלה היא כזו האם זה אפשרי? או שאיכשהו אני עדיין שפוי? כו כן א להערות הבהרות וכמובן לאחר שתקלה זו תפטר כיצד להתקין לוח שידורים של megaEPG?
משך שבוע נהדר וחג שמח!...
Re: עדכון אוטומטי
כנס לאתר של יוצר התוכנה - יש שם מדריך מפורט.sgoldfel כתב:האם ניתן להגדיר עדכון אוטומטי ל-EPG.לדוגמה:אני רוצה לקבל כל יום א בשעה 9:00עדכון....
אורן.
- sgoldfel
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 275
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
קיימת רק בעיה מסוימת בהכנסת ערוצים
לאחר הכנסת ערוצים ל-MEDIAPORTAL,צריך להכניס באופן ידני מספר של כל ארוץ
ראיתי שבעיה זו ידוע :
http://pvr.co.il/node/83
ראיתי שבעיה זו ידוע :