המלצה לבחירה בין שני רסיברים
היי,
אחרי בדיקות רבות של רסיברים בסביבות ה 2000 ש"ח הגעתי לבחירה בין Denon avr1706 לבין Onkyo tx-sr304s.
ה Onkyo אומנם מעט יקר יותר אך נחשב איכותי ובגדול ההתלבטות היא ביניהם - אלא אם כן יש למישהו מכם משהו אחר לשלוף מהכובע במגבלות התקציב שלי.
יש לציין שיש לי רמקולים של Denon, האם זה נותן יתרון ל Denon בבחירה או שזניח?
אם מישהו מכיר את אחד מהרסיברים, או את שניהם ואם את שניהם אז זה בכלל טוב, ויודע להגיד איזה עדיף יותר ולמה - אשמח לשמוע.
תודה.
אחרי בדיקות רבות של רסיברים בסביבות ה 2000 ש"ח הגעתי לבחירה בין Denon avr1706 לבין Onkyo tx-sr304s.
ה Onkyo אומנם מעט יקר יותר אך נחשב איכותי ובגדול ההתלבטות היא ביניהם - אלא אם כן יש למישהו מכם משהו אחר לשלוף מהכובע במגבלות התקציב שלי.
יש לציין שיש לי רמקולים של Denon, האם זה נותן יתרון ל Denon בבחירה או שזניח?
אם מישהו מכיר את אחד מהרסיברים, או את שניהם ואם את שניהם אז זה בכלל טוב, ויודע להגיד איזה עדיף יותר ולמה - אשמח לשמוע.
תודה.
למה האונקיו נחשב איכותי יותר?
לדעתי שניהם רסיברים מצויינים בטווח המחירים שציינת, כמו כן אין יתרון כלשהו בכך שיש לך רמקולים של דנון יתכן שעם האונקיו הרמקולים ישמעו טוב יותר.
שמעת את שניהם? איזה אהבת יותר? לדעתי ההפרש במחיר לא גבוה, לכן זה שאהבת יותר הוא הרסיבר שלך.
גם לא הייתי מחפש רסיברים נוספים בטווח המחיר הזה כי זה רק יבלבל אותך יותר.
תתחדש ותהנה.
לדעתי שניהם רסיברים מצויינים בטווח המחירים שציינת, כמו כן אין יתרון כלשהו בכך שיש לך רמקולים של דנון יתכן שעם האונקיו הרמקולים ישמעו טוב יותר.
שמעת את שניהם? איזה אהבת יותר? לדעתי ההפרש במחיר לא גבוה, לכן זה שאהבת יותר הוא הרסיבר שלך.
גם לא הייתי מחפש רסיברים נוספים בטווח המחיר הזה כי זה רק יבלבל אותך יותר.
תתחדש ותהנה.
Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds
None but ourselves can free our minds
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
לדעתי ההגברה ברסיברים הפשוטים של כל החברות היא מתחת לכל ביקורת (הגברת מתח פשוטה) היוצאים מהכלל הם אונקיו שמשקיע מעט יותר והארמן קרדן שתמיד נותן הגברת זרם אפילו ברסיברים הפשוטים. הייתי מציע לך לבדוק אותם!
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
לא ממש ברור לי העניין הזה של הגברת המתח.. והגברת זרם.. הרי במוצא הרמקולים בשיא העוצמה לא הצלחתי למדוד יותר מוולטים בודדים
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
אז ככה, וואט=זרםXמתח. הדרך להגיע להספק וואט מסוים זה או לתת מתח גבוה ש"קל" להגיע אליו או לתת זרם גבוה שדורש יותר (שנאים גדולים למשל). הצליל של הגברת מתח נשמע חלול ולא דינמי. זו הסיבה שאמפליפיירים איכותיים הם גם מאוד כבדים, כי הם כוללים שנאים גדולים.
כל מגברי הכח למיניהם, אפילו אילו שמתחילים ב-8,000 ש"ח ליחידה הם מגברי זרם. רק ברסיברים אפשר למצוא מגברי מתח.
כל מגברי הכח למיניהם, אפילו אילו שמתחילים ב-8,000 ש"ח ליחידה הם מגברי זרם. רק ברסיברים אפשר למצוא מגברי מתח.
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
קודם כל תשמע עם שני הרסיברים יחד עם הרמקולים כמו שלך ואז תחליט
לדעתי תלך על האונקיו (כמו שנאמר הוא דוחף זרם חזק יותר ולכן ישמע יותר טוב)
לדעתי תלך על האונקיו (כמו שנאמר הוא דוחף זרם חזק יותר ולכן ישמע יותר טוב)
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.