אני מחבר רסיבר עם 2 רמקולים( 150W כל אחד) למחשב ו...
אהלן אנשים.
יש לי מערכת שלבים ישנה מסנסוי (כאן אמרו לי שקוראים לזה separates) עם 2 רמקולים 150 W כל אחד. את הרסיבר אני מחבר למחשב דרך קבל רגיל שבצד אחד 2 בננות כלומר אדום ושחור ובצד השני חיבור אוזניות רגיל.
אני מרוצה מהמערכת ואינני מעוניין להחליף אותה.
עכשיו, במחשב אני משתמש בווינאמפ כדי לשמוע את השירים. אני מעוניין ב- 100 אחוז מוזיקה. תנו לי טיפים איך אני אוכל לשפר את איכות הצליל. אולי יש איזה pluggins שאתם ממליצים לי? יש אולי תוכנות יותר טובות בווינאמפ? האם אני צריך להגדיר משהו במחשב כדי לשפר את הצליל? אם אני אקנה כרטיס קול טוב זה ישפר? ומה עם כבלים זה יכול לשפר?
תנו לי את כל הטיפים שיכולים לשפר לי את הצליל. תודה.
כי אין לי מושג בכלום פשוט חיברתי בכבל רגיל את המערכת זה הכל. בטוח יש משהו שאני יכול לעשות כדי לשפר
תודה תודה מראש
יש לי מערכת שלבים ישנה מסנסוי (כאן אמרו לי שקוראים לזה separates) עם 2 רמקולים 150 W כל אחד. את הרסיבר אני מחבר למחשב דרך קבל רגיל שבצד אחד 2 בננות כלומר אדום ושחור ובצד השני חיבור אוזניות רגיל.
אני מרוצה מהמערכת ואינני מעוניין להחליף אותה.
עכשיו, במחשב אני משתמש בווינאמפ כדי לשמוע את השירים. אני מעוניין ב- 100 אחוז מוזיקה. תנו לי טיפים איך אני אוכל לשפר את איכות הצליל. אולי יש איזה pluggins שאתם ממליצים לי? יש אולי תוכנות יותר טובות בווינאמפ? האם אני צריך להגדיר משהו במחשב כדי לשפר את הצליל? אם אני אקנה כרטיס קול טוב זה ישפר? ומה עם כבלים זה יכול לשפר?
תנו לי את כל הטיפים שיכולים לשפר לי את הצליל. תודה.
כי אין לי מושג בכלום פשוט חיברתי בכבל רגיל את המערכת זה הכל. בטוח יש משהו שאני יכול לעשות כדי לשפר
תודה תודה מראש
תודה. DAC? עוד פרטים בבקשה וכמה זה עולה בערך?
ספרו לי עוד קצת על DAC בבקשה.
ו MP3 עם ביט רייט 192 זה סבבה. לא? כי רוב האלבומים שמורידים באימיול זה 192.
ומה עם כבלים? אין כבלים שיכולים להביא לצליל יותר גבוה?
יש תוכנות יותר טובות מ- WINAMP? להשמעת MP3? אולי תוכנות מיוחדות לחיבור מערכת חיצונית מי יודע?
והצליל שאני מקבל זה דולבי דיגיטל?
ו MP3 עם ביט רייט 192 זה סבבה. לא? כי רוב האלבומים שמורידים באימיול זה 192.
ומה עם כבלים? אין כבלים שיכולים להביא לצליל יותר גבוה?
יש תוכנות יותר טובות מ- WINAMP? להשמעת MP3? אולי תוכנות מיוחדות לחיבור מערכת חיצונית מי יודע?
והצליל שאני מקבל זה דולבי דיגיטל?
תעשה חיפוש הנושא עלה לא מעט בפורום, ברמת העיקרון מדובר ברכיב אשר ממיר את הצליל מצורתו הדיגיטלית (בינארי) לצורתו האנלוגית (בקונפיגורציה שלך הוא נמצא בכרטיס הקול).ספרו לי עוד קצת על DAC בבקשה....
הפורמטים שהזכרתי טובים יותר, השאלה אם תרגיש בהבדל (אני מציע שתנסה).MP3 עם ביט רייט 192 זה סבבה. לא? כי רוב האלבומים שמורידים באימיול זה 192....
דעתי על כבלים ידועהומה עם כבלים? אין כבלים שיכולים להביא לצליל יותר גבוה?...
לא, DD הוא פורמט רב ערוצי כך שאם יש לך מערכת סטריאו הוא לא ממש רלוונטי.והצליל שאני מקבל זה דולבי דיגיטל?...
מיכאל .
מערכת שלבים נחשבת סטריאו?
המערכת separtes שברשותי נחשבת סטריאו?
אם נניח אני קונה רסיבר רב ערוצי (6.1) וכמובן מחבר אליה סאב וופר, אחוריים, קדמיים, סנטר
ומחבר את הרסיבר למחשב ויפעיל את השירים דרך הווינאמפ אז המחשב ינצל את הסראונד שיש לי ? או שצריך להגדיר משהו?
כלומר המחשב אוטומטי יפיק את המירב או שעד שאני לא מגדיר משהו סתם רכשתי
אם נניח אני קונה רסיבר רב ערוצי (6.1) וכמובן מחבר אליה סאב וופר, אחוריים, קדמיים, סנטר
ומחבר את הרסיבר למחשב ויפעיל את השירים דרך הווינאמפ אז המחשב ינצל את הסראונד שיש לי ? או שצריך להגדיר משהו?
כלומר המחשב אוטומטי יפיק את המירב או שעד שאני לא מגדיר משהו סתם רכשתי
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
1. לרמקולים אין הספק. כך שלציין שיש לך רמקולים עם 150W לא אומר כלום, לא על העוצמה שלהם ובטח שלא על האיכות שלהם.
2. מערכת חלקים, לא "שלבים".
3. כבלים על מערכת כמו שלך, לא יישפרו הרבה, אם בכלל.
4. מערכת סראונד תבוא לידי ביטוי בקולנוע ביתי. שמיעת מוסיקה סטריאו בכל הרמקולים לא מועילה לכלום.
לדעתי זה רק הורס.
יש תקציב לכל השיפורים או שזה רק "איך להוציא את המקסימום מהנתון"?
תעלה תמונה של החדר עם הרמקולים, יכול להיות שרק ע"י מיקום טוב יותר, יהיה השיפור הכי גדול.
2. מערכת חלקים, לא "שלבים".
3. כבלים על מערכת כמו שלך, לא יישפרו הרבה, אם בכלל.
4. מערכת סראונד תבוא לידי ביטוי בקולנוע ביתי. שמיעת מוסיקה סטריאו בכל הרמקולים לא מועילה לכלום.
לדעתי זה רק הורס.
יש תקציב לכל השיפורים או שזה רק "איך להוציא את המקסימום מהנתון"?
תעלה תמונה של החדר עם הרמקולים, יכול להיות שרק ע"י מיקום טוב יותר, יהיה השיפור הכי גדול.
ומה עם כל ה- pluggins למינהם?
אין אולי תוכנות שאתם (מי שמחבר סטריאו למחשב ויש הרבה כאלה) אולי ממליצים עליהם. תוכנות שישפרו לי את הצליל אולי? או כל דבר אחר שיכול לגרום לי שמחה?
מה winamp זה הדרך הטובה ביותר להשמעת שירים?
מה winamp זה הדרך הטובה ביותר להשמעת שירים?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
טוב תודה כנראה שאתה צודק
לא יודע מה חשבתי. אתה יודע חשבתי אולי שעם כל הפונקציות שיש למחשב אולי יש תוכנות שכן יכולות לשפר איכות צליל.
למשל יש pluggin ל- winamp קוראים לו DFX "שמשפר" את הצליל. למשל הוא מוסיף יותר הד וכד'
לא אהבתי את הצליל עם ה- DFX בכלל לכן אני משמתמש באקולייזר הרגיל של ה- winamp רק חבל שיש שם אפשרויות מצומצמות.
אין שם אפשרות לרגאיי,בלוז,אולדיז (מה שאני אוהב)
למשל יש pluggin ל- winamp קוראים לו DFX "שמשפר" את הצליל. למשל הוא מוסיף יותר הד וכד'
לא אהבתי את הצליל עם ה- DFX בכלל לכן אני משמתמש באקולייזר הרגיל של ה- winamp רק חבל שיש שם אפשרויות מצומצמות.
אין שם אפשרות לרגאיי,בלוז,אולדיז (מה שאני אוהב)
מה זה יציאה דיגיטלית של המחשב?
סליחה שאני לא מבין.
אבל מה זה בדיוק היציאה הדיגיטלית? איפה היא נמצאת?
אבל מה זה בדיוק היציאה הדיגיטלית? איפה היא נמצאת?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אם יש לך כרטיס מובנה בלוח האם ברמה נמוכה, סביר להניח ששום שיפור בתוכנה לא ישפר את איכות הצליל (או ליתר דיוק יפחית את הפגיעה באיכות). עם זאת, במידה ויש לך כרטיס מובנה כמו ה-SS או משהו קצת יותר רציני, פלאגים שונים לוינאמפ יוכלו לעזור. אני משתמש בפלאג בשם in_mpg123 לכניסה, ובפלאג ה-ASIO (גרסת ה-dll) לצורך האאוטפוט של הכרטיס. מצאתי את הצליל "נקי" יותר בצורה כזו. עם זאת, אני עובד עם כרטיס קול ברמה גבוהה יחסית (EMU 1212M) ומערכת ברמה מכובדת+ לכן אני לא בטוח ב-100% שתרגיש את ההבדל (בטח שלא עם mp3 באיכות נמוכה).
אם לא תצליח למצוא את הפלאגים האילו, פנה אליי בפרטי ותשאיר כתובת דואל, אני אשלח לך את שניהם. הגרסאות שיש אצלי עובדות עם וינאמפ 5.
אם לא תצליח למצוא את הפלאגים האילו, פנה אליי בפרטי ותשאיר כתובת דואל, אני אשלח לך את שניהם. הגרסאות שיש אצלי עובדות עם וינאמפ 5.