פתרון לספייקים
בהום סנטר, אייס וכו' אפשר לקנות דיסקיות סיליקון או לבד קטנות עם דבק בצדן האחד שמשמשות בד"כ לרגליים של רהיטים, ואפשר להדביק אותן לפרקט מתחת לספייקים. יתרונן שהן מודבקות ולא יזוזו מהמקום, והספייקים פשוט ישקעו לתוכן ולא יזוזו.
העיקר ליהנות.
אני ניסיתי את ה10 אגורות ונכשלתי....לא הסתדר,
אז נסעתי להום סנטר וקניתי מדבקה כמו זו ששמים מתחת לרמקול שיושב על מדף ( מדבקת גומי ) מתחת לסטנדים זה אחלה ולא שורט
הרמקול שלי (CDM1-NTׂ) ממש דומהנ לשלך אז גם המשקל יתאים
אז נסעתי להום סנטר וקניתי מדבקה כמו זו ששמים מתחת לרמקול שיושב על מדף ( מדבקת גומי ) מתחת לסטנדים זה אחלה ולא שורט
הרמקול שלי (CDM1-NTׂ) ממש דומהנ לשלך אז גם המשקל יתאים
איזה חתימה אפשר לשים בשתי שורות??
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
מתן - היתרו שאתה מציג מאבד טיפה את מה שהספייק מנסה להשיג..
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
יש פתרון *טוב* - לא במחיר בית-מרקחת?
גם אני שואל..
מתן, אלה של הרהיטים לא יתחוררו לגמרי? אני לא בטוח שיעמדו בפני הספייקים, שהם חדים מאודliorms כתב:יש פתרון *טוב* - לא במחיר בית-מרקחת?...
אין טוב ואין רע ואין נוסחת קסמים בתחום הזה !.....לאחד השקעה של 40 אג' יכולה להוות פתרון טוב ולשני השקעה של 400 ש"ח יכולה להיות פתרון לא טוב.liorms כתב:יש פתרון *טוב* - לא במחיר בית-מרקחת?...
למי ש 40 אג' מהווה "מחיר בית ברקחת"
דיקט, MDF, לייסט מעץ מלא כלשהו בעובי 3-5 מ"מ, לחתוך אותם בצורץ עיגול, ריבוע, משושה...(כיד הדמיון), בקוטר 2-3 ס"מ, לצבוע/ לגוון אם רוצה וזהו, בא לפרקט גואל.
javascript:emoticon('
') javascript:emoticon('
')
') javascript:emoticon('
')לי יש בעיה דומה רק עם רצפת קרמיקה רגישה. אני מתכנן לשים מתחת לספייקים לוח עץ במידות 30*30 כך שכל הספייקים יושבים על פיסת העץ. כך שאם אני מעוניין להזיז את הרמקולים לשיפור או ניקיון אני לא צריך ללכת "מכות" עם כל מטבע בנפרד. אם תהיה בעיה עם העץ(לא יודע איזה בעיה תצוץ) אוכל להחליף את פלטת העץ בפלטת מתכת עם מדבקות גומי קטנות בין הפלטה לרצפה.
בא לציון גואל
או יותר נכון לפרקט.
4 גומיות קטנות המיועדות לשמש בסיסי רהיטים, הונחו אחר כבוד, והכל בסדר.
4 גומיות קטנות המיועדות לשמש בסיסי רהיטים, הונחו אחר כבוד, והכל בסדר.