שרשור תהיות ודילמות בנוגע לעונה הראשונה של גיבורים
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
אתמול ראיתי...
למיטב הבנתי סיילר חי...
אני משער שגם נייתן וגם פיטר ישרדו לעונה הבאה
כמו סיילר שנראה לי שאת הקטע עם מסלול הדם לביוב הוסיפו רק אחרי שנודע שיש עונה שנייה...
בעונה הבאה מן הסתם יפתחו קו עלילה חדש לחלוטין אחרי שדי סגרו את כל העלילות של העונה הזו
למיטב הבנתי סיילר חי...
אני משער שגם נייתן וגם פיטר ישרדו לעונה הבאה
כמו סיילר שנראה לי שאת הקטע עם מסלול הדם לביוב הוסיפו רק אחרי שנודע שיש עונה שנייה...
בעונה הבאה מן הסתם יפתחו קו עלילה חדש לחלוטין אחרי שדי סגרו את כל העלילות של העונה הזו
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46376
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
מישהו שם לב לחלטורה של Milo Ventimiglia (פיטר פטרלי) בקליפ של פרגי, Big girls dont cry?
ליהוק בהחלט מעניין לתפקיד.
ליהוק בהחלט מעניין לתפקיד.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

מצאתי.
Mariah Carey with Wentworth Miller - We Belong Together
http://www.youtube.com/watch?v=kpgFk-tYbIY
בדוגמה שאת הבאת, המצב שונה ממה שתיארתי.
Prison Break התחילה באוגוסט 2005, הקליפ צולם במרץ 2005, כלומר לפני שהכרנו את Wentworth Miller (אני לא מדבר על כל הסרטים השוליים יחסית שהוא עשה בעבר).
Mariah Carey with Wentworth Miller - We Belong Together
http://www.youtube.com/watch?v=kpgFk-tYbIY
בדוגמה שאת הבאת, המצב שונה ממה שתיארתי.
Prison Break התחילה באוגוסט 2005, הקליפ צולם במרץ 2005, כלומר לפני שהכרנו את Wentworth Miller (אני לא מדבר על כל הסרטים השוליים יחסית שהוא עשה בעבר).
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

הכרנו את Milo Ventimiglia מתפקידו ב Heroes, כאח מטפל בזקנים, חנון ילד טוב, לכן מפתיע לראות אותו בקליפ של פרגי כערס מקועקע שמתעסק במכוניות דראג ועוד כל מיני עיסוקים שחוקיותם מוטלת בספק...
את Wentworth Miller הכרנו לעומק רק במהלך הסדרה PB, לכן קטנים הסיכויים שמישהו יזהה אותו לפי התפקיד שהוא עשה בקליפ.
את Wentworth Miller הכרנו לעומק רק במהלך הסדרה PB, לכן קטנים הסיכויים שמישהו יזהה אותו לפי התפקיד שהוא עשה בקליפ.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
זיו,
לא מדוייק, הוא הופיע בלא מעט דברים לפני כן (בד"כ פרקים איזוטריים של סדרות, ואפילו סדרת סרטים על משהו שקשור לדינוזאורים באיזו מיניסידרה של HALLMARK).
לא מדוייק, הוא הופיע בלא מעט דברים לפני כן (בד"כ פרקים איזוטריים של סדרות, ואפילו סדרת סרטים על משהו שקשור לדינוזאורים באיזו מיניסידרה של HALLMARK).
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

עופר,
לא רשמתי שלפני הסדרות הם לא עשו כלום, רשמתי שכנראה אף אחד פשוט לא מזהה אותם מתפקידים אחרים שהם גילמו בעבר. (חוץ מאנשים עם זכרון פנומלי כשלך
).
לא רשמתי שלפני הסדרות הם לא עשו כלום, רשמתי שכנראה אף אחד פשוט לא מזהה אותם מתפקידים אחרים שהם גילמו בעבר. (חוץ מאנשים עם זכרון פנומלי כשלך
- d-tox
- חבר ותיק

- תגובות: 1858
- נתן תודות: 28 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
קראו לזה דינוטופיה אני חושב.oferlaor כתב:זיו,
לא מדוייק, הוא הופיע בלא מעט דברים לפני כן (בד"כ פרקים איזוטריים של סדרות, ואפילו סדרת סרטים על משהו שקשור לדינוזאורים באיזו מיניסידרה של HALLMARK)....
הוא גם שיחק בעוד כמה תפקידים אורחים קטנטנים. כמו בממלכת האופל בתור איזה רופא.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
זיו,
אין לי זיכרון פנומנלי, סתם אובססיבי...
d-tox,
יפה! אני גם זוכר אותו בתור רופא, אבל זה היה באיזה סרט וומפיירים כזה או אחר, אם אני זוכר נכון (אין לי כח ללכת ל-IMDB...)
d-tox,
יפה! אני גם זוכר אותו בתור רופא, אבל זה היה באיזה סרט וומפיירים כזה או אחר, אם אני זוכר נכון (אין לי כח ללכת ל-IMDB...)
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
Underworldoferlaor כתב:זיו,
d-tox,
יפה! אני גם זוכר אותו בתור רופא, אבל זה היה באיזה סרט וומפיירים כזה או אחר, אם אני זוכר נכון (אין לי כח ללכת ל-IMDB...)...
השחקן מheroes השתתף גם ברוקי האחרון כבן של רוקי
Need more cowbell
איזה שחקן? את מי הוא מגלם בheroes ? לא זוכרת ....Pavelz כתב:Underworldoferlaor כתב:זיו,
d-tox,
יפה! אני גם זוכר אותו בתור רופא, אבל זה היה באיזה סרט וומפיירים כזה או אחר, אם אני זוכר נכון (אין לי כח ללכת ל-IMDB...)...
השחקן מheroes השתתף גם ברוקי האחרון כבן של רוקי...
אין כמו סנדרה אין