פטיפון מאובק

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
noazu פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #21 

אאוץ',מתברר שאין לי כזו מציאה.
למקרות הכל,עדיף לפנות למישהו מקצועי שיאבחן את הפטיפון?

yairf
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 9363
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שליחה #22 

צודקים - זוהי לא יותר מאשר מחרשה זולה ונחותה, משהו בסגנון של ה-DVD הסיני של ימינו

Tsfir
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 280

שליחה #23 

נועה, לא נורא, גם אם אין לך את פטיפון המאה. :wink:

אם את מאזור המרכז,
יש כמה חנויות לדוג' פאניקה ברחובות שמוכרת פטפונים ותקליטים יד שנייה אני לא יודע אם יש בדיוק את הדגם שלך אבל בפאניקה יש סטוק די גדול של פטפונים מאותה תקופה וכפי שאולי הבנת לגבי הפטפון שברשותך ישם מספר דגמים גם מחברות אחרות כמו BSR שיכולות להוות דוגמא די קרובה לאיכות הפטפון גררד. אפשר לשמוע את הפטפון בחנות כדי לדעת אם את כמה הצליל של המכשיר מדרבן אותך להשקיע. כמובן שאפשר גם להאזין לפטיפונים באיכות גבוהה יותר כאלה שגם שומרים על התקליטים לאורך זמן אם תהיה מעוניינת בכך.
אולי בדיקה מוקדמת של איכות הפטפון עדיפה לפני הבאת הפטיפון לאיבחון מקצועי ואולי אף יכולה לחסוך טרחה מיותרת.

בזמנו כשביררתי לגי שידרוג פטיפון הישן, חנות בשם אמריקן אלקטרוניקס שנותנת שירותי תיקון מוצרי אודיו קיבלה המון המלצות חמות על צוות מקצועי ואמין בעל ניסיון עשיר בתיקון וטיפול בפטיפונים. היום בבירור קצר באינטרנט לא מצאתי פרטים נוספים עליהם.

צפיר

roeek
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1349
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #24 

מסכים עם כל מילה של אייל פור: בגלל פטפונים כאלו, והדפסות תקליטים כפי שראינו בארצנו בשעתנו, נוצרה התווית הלא טובה על המוצר הזה...
לדעתי, חבל על ההשקעה.
לאחרונה, אני שם לב למעין גל של "הבא נחפש במרתף של סבתא איזה פטפון ישן".... זה נחמד אך לא יותר מזה. היה נחמד לו היו מוצאים גראמופונים אוריגינליים מראשית המאה, ואם הם במצב טוב אז הם גם שווים בהתאם.
The Black Wax

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #25 

nirses,

תודה!
למדתי משהו (Y)
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

Tsfir
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 280

שליחה #26 

ואחרי כל הדיבורים על פטיפונים ובויידמים , קיבלתי חשק עז (i) לעשות פגישת מחזור עם הפטיפון לידו ישבתי בהנאה שעות על גבי שעות בהאזנה לתקליטי המשפחה.
אז עליתי לעליית גג, ראיתי כמה אכן היא מאובקת :oops:
ועל המדף, בדיוק היכן שהונחה המערכת לאחר שהתקלקלה לפני כמה שנים, ישב לו הפטיפון, כאילו חיכה לעוד מפגש אחד אחרון.
התרגשות עזה אחזה בי, וכמו כל פגישת מחזור מוצלחת , הוצפו המחשבות בזכרונות מתוקים, על תקופות נוסטלגיות.
וגם על אירועים יותר טרגיים (שימו לב למצב במכני בעיקר של הרמקול ....)
הבאתי עימי מצלמה, וברשותך נועה, אנצל את פוסט זה להעלות את כמה תמונות מעליית הגג.

רמקול - SANTON - שהיה אחלה רמקול עם חתימת צליל שאני לא יודע אם אפשר למצוא היום.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... &pos=-4779

מגבר - ONKYO - שעד רגעיו האחרונים הוציא יופי של צלילים.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... =335&pos=1

ואחד - ולא אחר - הפטיפון BSR
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... =335&pos=2

ולכולם אומר תודה על הסבלנות האין סופית להשמיע בפעם המליון ואחת שוב את ריצ'רד קליידרמן ומוזיקת המעליות שלו...
לחזור על השמעת קטעי הג'ז האגדיים של דייב ברובק בדיוק מופתי לפעם הקודמת למרות שהתקליט שחוק עד דק..
ושהביאו אותי להיכן שאני היום. (f)

nirses
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1143
שם מלא: ניר שמשון
נתן תודות: 91 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #27 

למרטין ----- בכיף. (l)
לו הייתי רוטשילד ...

סילבר
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18

גררד, צליל גרוטאי מלידה

שליחה #28 

גררד, כמו גם בי-אס-אר, היו פטיפונים גרועים עוד מלידתם. המקבילה האנלוגית לזבל הסיני הנחות של ימינו. אין סיבה להשקיע בגרוטאה מסוג זה. עדיף לחפש טורנס ישן או משהו בריטי אחר מאותה תקופה.

benson
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 164
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

Re: גררד, צליל גרוטאי מלידה

שליחה #29 

סילבר כתב:גררד, כמו גם בי-אס-אר, היו פטיפונים גרועים עוד מלידתם. המקבילה האנלוגית לזבל הסיני הנחות של ימינו. אין סיבה להשקיע בגרוטאה מסוג זה. עדיף לחפש טורנס ישן או משהו בריטי אחר מאותה תקופה.
...
ממש לא מדויק!!!
ה401 וה301 נחשבים עד היום לפטיפונים ברמות הגבוהות ביותר

nirses
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1143
שם מלא: ניר שמשון
נתן תודות: 91 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

Re: גררד, צליל גרוטאי מלידה

שליחה #30 

benson כתב:
סילבר כתב:גררד, כמו גם בי-אס-אר, היו פטיפונים גרועים עוד מלידתם. המקבילה האנלוגית לזבל הסיני הנחות של ימינו. אין סיבה להשקיע בגרוטאה מסוג זה. עדיף לחפש טורנס ישן או משהו בריטי אחר מאותה תקופה.
...
ממש לא מדויק!!!
ה401 וה301 נחשבים עד היום לפטיפונים ברמות הגבוהות ביותר
...
BENSON צודק ביותר. (Y)
אי אפשר לקטול את גררד לחלוטין כמו שעשה סילבר - מה גם שגררד פיתחו בזמנו את אחד ממנועי הפטפונים הטובים ביותר לזמנים ההם וה401 וה301 עדיין מבוקשים גם היום עי' אודיופילים חובבי צליל אנלוגי מסביב לעולם .
לו הייתי רוטשילד ...

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”