Component -VGA
שלום רב
אבקש את עזרתכם בנושא חיבורים
ב DVD יש לי יציאת Component. בטלויזיה כניסת VGA .
בהתאם להגדרות היצרן הטלוויזיה חיבור Component ניתן לממש באמצעות VGA. לשם כך הוא מספק קבל מתאם- ( VGA - Component (3 RCA
כאשר חיברתי את הקבל איכות התמונה היתה גרועה מ ה - S-Video ואפילו הרבה פחות טובה מטלוויזיה LCD הקודמת בעלת כניסת Component .
גם את האופציה של Progressive Scan בDVD לא הצלחתי להפעיל.
בשיחה עם נציג שרות של יבואן נאמר לי שהחיבור VGA הקיים בטלוויזיה לא מעביר RGB
האם יש אפשרות בכל זאת לקבל את הComponent בטלוויזיה?
תודה מראש
אבקש את עזרתכם בנושא חיבורים
ב DVD יש לי יציאת Component. בטלויזיה כניסת VGA .
בהתאם להגדרות היצרן הטלוויזיה חיבור Component ניתן לממש באמצעות VGA. לשם כך הוא מספק קבל מתאם- ( VGA - Component (3 RCA
כאשר חיברתי את הקבל איכות התמונה היתה גרועה מ ה - S-Video ואפילו הרבה פחות טובה מטלוויזיה LCD הקודמת בעלת כניסת Component .
גם את האופציה של Progressive Scan בDVD לא הצלחתי להפעיל.
בשיחה עם נציג שרות של יבואן נאמר לי שהחיבור VGA הקיים בטלוויזיה לא מעביר RGB
האם יש אפשרות בכל זאת לקבל את הComponent בטלוויזיה?
תודה מראש
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
מה זאת אומרת ה-VGA לא מעביר RGB? מה הוא מעביר, כבשים? ברור שזה סוג של RGB!
אבל, זה לא אותו סוג של ה-RGB שבקומפוננט, ולא נראה לי שבצורה פסיבית (בלי טרנסקודר) ניתן להעביר ביניהם.
בקיצור, אין לך יציאת HDMI ב-DVD, או כניסת קומפוננט במסך? אז תעבור ל-SVIDEO... אין משהו יותר טוב.
אבל, זה לא אותו סוג של ה-RGB שבקומפוננט, ולא נראה לי שבצורה פסיבית (בלי טרנסקודר) ניתן להעביר ביניהם.
בקיצור, אין לך יציאת HDMI ב-DVD, או כניסת קומפוננט במסך? אז תעבור ל-SVIDEO... אין משהו יותר טוב.
Silence speaks louder than words
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
נשמה, תתפלא אבל יש מסכים שכן יודעים לקבל קומפוננט דרך כניסת ה- DSub בלי טרנסקודר ובלי כלום.MetalliJoe כתב:מה זאת אומרת ה-VGA לא מעביר RGB? מה הוא מעביר, כבשים? ברור שזה סוג של RGB!
בקיצור, אין לך יציאת HDMI ב-DVD, או כניסת קומפוננט במסך? אז תעבור ל-SVIDEO... אין משהו יותר טוב....
HiFiMusic IL
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אני באמת מתפלא 
בזה עוד לא נתקלתי אבל אם אתה אומר
בזה עוד לא נתקלתי אבל אם אתה אומר
Silence speaks louder than words
- ambar
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 104 פעמים
דבר מאוד עקום שעשו ב- Sharp, אין כניסת קומפוננט יעודית אלא רק דרך מתאם שיחובר לכניסת ה- VGA
מאוד לא ברור למה????
כל-כך קשה להשקיע עוד שקל וחצי בחיבור קומפננט ייעודי.....
(זה הסיבה היחידה שלא קניתי Sharp )
מאוד לא ברור למה????
כל-כך קשה להשקיע עוד שקל וחצי בחיבור קומפננט ייעודי.....
(זה הסיבה היחידה שלא קניתי Sharp )
pain כתב:יחד עם המסך קיבלת כבל מתאם בדיוק לסוג זה של החיבור ,יש לי אותו מסך רק 37" חיברתי ככה והתמונה מצוינת....
לגבי מתאם זה נכון. חיברתי דרכו. אבל בהשוואה לטלוייזיה LCD הקודמת (לנקו) בעלת כניסת Component , איכות התמונה גרועה ולדעתי מתאם הזה לא מעביר את הComponent כי לא מגיב ל-Progressive Scan בDVD
pain כתב:יחד עם המסך קיבלת כבל מתאם בדיוק לסוג זה של החיבור ,יש לי אותו מסך רק 37" חיברתי ככה והתמונה מצוינת....
לגבי מתאם זה נכון. חיברתי דרכו. אבל בהשוואה לטלוייזיה LCD הקודמת (לנקו) בעלת כניסת Component , איכות התמונה גרועה ולדעתי מתאם הזה לא מעביר את הComponent כי לא מגיב ל-Progressive Scan בDVD