אוישששששששששש לא עוד פעם........................ כבלים

כבלים, מתאמים, מחברים, מפצלים, מעמדים וכו'
itzo
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1347
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #21 

איל
אני יסביר.

כשמביאים עד מומחה לבית משפט הוא מספר על הניסיון וההשכלה שלו, למען יקח בית המשפט ברצינות ובכבוד הראוי את דעתו.

בא העד הנ"ל (כאן הוא נקרא DIZ), וזורק כל מיני קביעות וחוות דעת, ובסוף, על מנת שניקח את דבריו בשיא הרצינות
כ"עד מומחה", הוא רומז על שנות הותק הארוכות שלו בתחום, בשעב שרק לפני זמן ממש לא רב הוא התחבט איך לחבר את הרסיבר
לרמקולים האחוריים, או אם צריך פונו סטייג כדי לשמוע פטיפון.

עכשיו, שתי בעיות:

צעירים בתחום באמת חושבים שהעד הוא רב מעללים, ולוקחים את דבריו ברצינות הראויה , כאשר המומחה הוא לא הרבה ממתלמד.

שנית, בא העד וקוטל על ימין ועל שמאל, מכשירים, רמקולים ושאר ירקות, כאשר ביננו, הוא עד הדיוט.

אה, ויש גם שלישית - הסגנון לא נעים, בוטה. קוטל ושחצני, מה הוא קוטל בכזה זילזול מכשירים שאנשים שילמו עליהם את מיטב כספם.
יש גם דרך להביע דיעה לא חיובית על מכשיר מסוים.

חודשים ספורים בלבד אחרי ששאל את שאלות המתחיל באותו הפורום, החל בשמות אחרים (וגם בשמו) לקבוע קביעות מוחלטות על מוצרי הי אנד, כבלים ומקורות.

עכשיו מה הבעיה שלי, יש לי מין טבע מוזר ומגעיל: אני שונא שחצנים שמאחוריהם יש רק אוויר (אין לי בעיה עם שחצנים), וכאלו שמזלזלים באחרים, רק לצורך מילוי הסיפוק העצמי והאגרסיות שלהם.

אני סיימתי, שיהיה לך דו - שיח נעים ופורה.

Eyal_W
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 7639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #22 

ITZO

אהבתי את שורת הסיכום (השורה האחרונה בפוסט שלך )
בלא כל ספק מעיד על בגרות .
האמת שלא התכוונתי לענות על הפוסט שלך , לפחות עד שקראתי את השורה האחרונה לצערי .
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.

: Amarra Dealer

http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים

itzo
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1347
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #23 

איל
אם נפגעת, נא קבל התנצלותי.
לא זאת הייתה הכוונה.

עופר_צפריר
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4880
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #24 

Booboo כתב:
אצלי בסט-אפ שומעים הבדלים ברורים מאוד
...
בהסתמך על ההגברה האיכותית שיש לך, שאני מוקיר אותה...{ולא בכדי}
אני יכול להבין זאת.
:קפה:

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #25 

itzo,

עצור כאן.
אתה מסיט את הדיון לגופו של אדם ולא לגופו של עיניין.
כבר חרגת מהטעם הטוב, אתה וחבריך שכבר הוער להם בעבר כשעשו בדיוק אותו דבר.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

diz1 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1022
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 28 פעמים

צר לי על אגו פגוע .

שליחה #26 

באמת.
כתבתי פוסט שביטא התרשמות שהיה לה עד ושותף. לא צוינו שמות מכשירים. תואר מקרה.
(בקריאה שנייה- הבנתי איך צפרירי פירש משפט על 926. הכוונה שלי הייתה שרמקול זה איננו משווק היום תחת אותו שם. נדמה לי שצפריר פירש את המשפט בהקשר לאי חיבתי לרמקול- נו טוב, זו לא הכוונה ומה שרציתי להעביר בפוסט.)

בחר מי שבחר לרוץ ולענות תשובה מעמיקה כמה דקות אחר, שאין לה שום קשר לפוסט ובכלל לא התיחסתי אליו ושכמותו ואפילו לא חולם עליהם בלילה. כנראה חשב שמשהו מופנה ישירות אליו.
....הלאה...
פוסט שני, הגבתי לכמה שציינו שהם משמעו דברים דומים ואחרים.
ציינתי את שם הכבל (היה מישהו שזה היה חשוב לו)
נמנעתי מלציין כבלים אחרים כולל שלי (אולי יש לי אייס קנה ובנה? ).
מיישום מה נפשו של הבחור נפגעה עד מאוד, ופרסם כמה פוסטים שמטרתם לפגוע בי או להזהיר את הציבור שאני כותב שטויות ולא מבין כלום.
לעצם העניין- מה שנעשה על ידי האדון בשפה מקצועית הוא סוג של
Projection
ייחוס תכונות של האדם לאנשים אחרים
למשל- נגיד לי יש אגו פגוע, אני במקום להודות בפני עצמי שיש לי אגו פגוע – אני אגיד שהשני שחצן (ואני בסדר ואין לי אגו פגוע).

הובאו ציטוטים מפורום אחר שמבטאים כביכול חוסר הבנה. מוזר או לא אבל אותם ציטוטים באותו סדר הובאו כאן מספר פעמים על ידי משתתף מפורום אחר שנחסם ועל ידי חבר שלו ששלח לי מעיין "איום" בפרטי שיפרסם גם הוא את הלינקים הללו. את נסיונות ההמשך להשמצות ואיומים מפורומים אחרים , אני לא גורר הנה, ולכן חבר'ה, חבל על מאמצכם.
אז למען הסר ספק- כל הלינקים הללו הם שלי.
אין אני מתבייש בהם והבאתם אפילו מצחיקה אותי.
רובם נכתבו באופן כזה כדי לעלות דיון בנושא בפורום שהתנהלות בו היא התקפות אישיות על רקע דעה מסוימת.
ברשותי היה, באותו זמן שהובאו הציטוטים , פטפון נחמד עם ראש מובינג מגנט משודך לפונו שפפרות, שנימכר כזה השנה בארץ וגרר שרשורים עם התפעלויות כאילו ואחרות , עם מגבר שפופרות מעולה (יעידו אילו שמחזיקים בו עתה או אילו ששמעו אצל היבואן ) ורמקולים בהתאם.בקיצור מערכת נחמדה מאוד בעלות הגבוהה מ 10,000 דולר וכולה נקנתה בארץ (כך שיש מי שידע לאשר זאת).

אך גם אם לא ידעתי כלום, ומה שאני יודע זה מהשעה האחרונה, זה בסדר גמור לטעמי.
הדעה נכתבת בבירור , מתבססת על ניסיון עצמי ואם היא נשמעת טיפשית- כל אחד מוזמן להתייחס אל הדעה לגופה.
יש אנשים שיעדיפו להתייחס לאיש , וזה גם בסדר, אם כי עדיף שיישאר בפורומים אחרים.
היות ואני מכיר די טוב את מאותגרי האגו- אני נמנע מלפרסם את הציוד שיש לי ובטח לא להמליץ עליו לאחרים. אז למרות שיש כאילו שעדיין "נרעשים"(כפי שהזכירו זאת בפוסט אחר לאחרונה) מהפוסט שלי על הסידי שקניתי (ושם ציינתי מה היה בפירוש), אני לא מוכר אותו ולא רצוי לקנות אותו , גם לא ממני בעתיד.הוא סתם סידי, כל אי פוד יותר טוב.

יצא לי אפשרות להתרשם ממערכות מעניינות שאהבתי ולשוחח וללמוד מאנשים מדהימים שאני מחשיב עד מאוד את נסיונם ואפילו את טעמם. על זה וניסיוני מתבסס מה שאני חושב וכותב.
מאחר ויש כאילו שעבורם זה חסר משמעות- הם מוזמנים לא לבזבז את זמנם ולקרוא את ההודעות הללו. הרי עבורם זה סתם שטויות, אז למה אתה מבזבז זמן? אני מקווה שגם לא יוסיפו לכתוב את התקפותיהם האישיות בטרד הזה.

היות ואני זה שפתחתי את הטרד, אני מבקש לשוב לנושא שלשמו נפתח הטרד.

(לאילו שרוצים להזהיר את ציבור באי הפורום מידיעותיי ואמרותיי- נא לפתוח טרד ספציפי לנושא ואז נוכל להתייחס ביתר עניין.)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78787
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5378 פעמים

שליחה #27 

חברים, אני מצטרף להודעה של מרטין.

ברגע שאנחנו מתחילים עם דליגיטימציה של מישהו בתור הוכחה שמה שהוא אומר אינו נכון, זה אוטומטית מרגיז אותי.

אם יש למישהו בעיה עם מישהו אחר באתר, תרגישו חופשי לשלוח לו דואל או הודעה פרטית. מריבות על בסיס אישי ונסיונות להתקיף אנשים יגרור לפעולות חמורות מצידינו.

אני מבקש להירגע.

שלח תגובה

חזור אל “כבלים ואביזרים”