האם יש צורך במסך FHD לקראת שידורי ה HD של YES?
-
אילון
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 153
- שם מלא: אילון
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
תחת ההנחות ש Yes לא ישדרו ברזולוציית HD מלאה והמקור העיקרי שבו אצפה הוא ממיר ה HD של Yes -
האם כדאי / נכון להשקיע בכלל במסך FHD או שניתן להסתפק ב HD Ready / 1366X768 שעשוי להניב תוצאות יותר טובות?
או במילים אחרות -
איזה מסך יעשה הכי טוב לשידורי ה HD הצפויים של Yes?
האם כדאי / נכון להשקיע בכלל במסך FHD או שניתן להסתפק ב HD Ready / 1366X768 שעשוי להניב תוצאות יותר טובות?
או במילים אחרות -
איזה מסך יעשה הכי טוב לשידורי ה HD הצפויים של Yes?
יס לא פירסמו את התקן בו יתמכו. מה שבטוח, זה לא יהיה 1080P כך שסבירות גבוהה שמסך HD "רגיל" (=הרזולוציה שציינת) יספיק בהחלט.
אם אתה מתכוון לקנות בחודש הקרוב, הפער במחיר בפירוש לא מצדיק Full HD. עוד חצי שנה - אלוהים גדול.
חתוזיו
אם אתה מתכוון לקנות בחודש הקרוב, הפער במחיר בפירוש לא מצדיק Full HD. עוד חצי שנה - אלוהים גדול.
חתוזיו
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
ישדרו ב-1080i50.
תוספת קטנה למה שנאמר - מכוון שמדובר בסיגנל interlaced אז מסך FHD עם Deinterlacing מוצלח צפוי להציג יותר פרטים מאשר מסך FHD עם Deinterlacing מוצלח פחות.
תוספת קטנה למה שנאמר - מכוון שמדובר בסיגנל interlaced אז מסך FHD עם Deinterlacing מוצלח צפוי להציג יותר פרטים מאשר מסך FHD עם Deinterlacing מוצלח פחות.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78764
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
מרטין,
אתקן אותך, יש רמה מסויימת של סיבוך. זה לא סוף העולם, אבל זה גם לא פשוט כמו בארה"ב (שם 99% מהתוכן שמגיע הוא ב3:2 שהוא הרבה יותר פשוט ל-DEINTERLACING). מצד שני, מהתרשמותי יש הרבה מאוד מסכים שמסוגלים היום כבר לעשות 2:2 כמו שצריך.
פורמלית הייתי אומר ש-MarioMan צודק, אבל שלא יקח הרבה זמן עד שהיתרון הזה יעלם.
לגבי השאלה, יהיה בפירוש יתרון ברור למסכי FHD בשידורים הללו, וגם אני חוקר את האפשרות לשדרג בימים אלה.
אתקן אותך, יש רמה מסויימת של סיבוך. זה לא סוף העולם, אבל זה גם לא פשוט כמו בארה"ב (שם 99% מהתוכן שמגיע הוא ב3:2 שהוא הרבה יותר פשוט ל-DEINTERLACING). מצד שני, מהתרשמותי יש הרבה מאוד מסכים שמסוגלים היום כבר לעשות 2:2 כמו שצריך.
פורמלית הייתי אומר ש-MarioMan צודק, אבל שלא יקח הרבה זמן עד שהיתרון הזה יעלם.
לגבי השאלה, יהיה בפירוש יתרון ברור למסכי FHD בשידורים הללו, וגם אני חוקר את האפשרות לשדרג בימים אלה.