והנה אני, אחרי שנה שעברתי בית ואפילו כיול בסיסי לרסיבר אחרי המעבר לא עשיתי
אבל מרוצה

אז תקנה לינדורף ואז לא תצתרך לסגור מזגנים ולסתום פיות כי עם לינדורף אפשר לכייל גם ברעשavihuli כתב: אז אתה אומר המצב שלי עוד טוב (יחסית) ?
העניין הוא שצריך לכבות את המזגן שדולק 24/7 ואז נהיה להם חם והעצבים עולים, חחח......

החברים לא מרשים / מסכימים לי...FastandFurious כתב: אז תקנה לינדורף ואז לא תצתרך לסגור מזגנים ולסתום פיות כי עם לינדורף אפשר לכייל גם ברעש...

יא פאגאבארְיוּ סְּ-דוֹרָם...

לדעתי, הגברת הסאב דרך הווליום לא בהכרח תיתן יותר "קיק" לבטן. אם חסרה אנרגיה באזור הפאנץ, עדיף להרים בעדינות דרך ה EQ את תחום ה-50–80Hz (או אפילו 40–70Hz, תלוי חדר), במקום פשוט להעלות את כל הסאב. כך מקבלים יותר קיק בלי להעמיס על התדרים הנמוכים מאוד.avihuli כתב: עדכון:
אחרי פינג פונג קצר שוב עם אד מסתבר שיש כנראה משהו בפלאפון שלי (סמסונג S25+) שדופק את המדידה עם המיקרופון הייעודי.
בשביל לבחון את העניין ביצעתי הורדה של האפליקציה לטאבלט סמסונג וכן לאייפון 17.
הרצתי בדיקות ידניות עם האפליקציה הן על המיקרופון הפנימי והן על זה הייעודי וכאן התוצאות היו מאוד דומות.
יש לציין כי המדידה עם המיקרופון של 2 המכשירים החדשים הניבה תוצאות כמעט זהות לחלוטין.
אני לא יודע מה דופק את המדידה בפלאפון האישי ומקווה של-SVS יהיה איזשהו כיוון.
בסיום כל הבדיקות בחרתי לעשות כיול של 3 נקודות מהטאבלט ושמרתי באפליקציה.
פה יש עניין שנדרש לפתור והוא כאשר פתחתי את האפליקציה מהפלאפון שלי הגרף של תוצאות הכיול נשמר על המכשיר שאיתו בוצע הכיול (טאבלט) למרות שברור שבפועל הכיול נשמר בסאב...
הרצתי כיול מחדש ברסיבר ועל ווליום של מינוס 10 בסאב וקיבלתי הנחתה ברסיבר של מינוס 10 (מקסימום הנחתה וזה לא טוב).
עשיתי שוב כיול על מינוס 15 בסאב וקיבלתי הנחתה של מינוס 9.5 ברסיבר.
שוב כיול על מינוס 17 בסאב וקיבלתי הנחתה של מינוס 7.5 ברסיבר - תוצאה תקינה מבחינתי.
שאר המדידות / מרחקים - פיקס כפי שיוצא לרוב בכיולי עבר.
תיקנתי ידנית ברסיבר את הווליום של הסאב למינוס 4.5 בשביל לקבל קצת יותר באס וקיק לבטן.
נבחן בהמשך איך זה נשמע (כרגע יש לי תחושה שהבאס קצת אנמי / חלש)....

חחח, יואב יקר - אני כבר 15 שנה באתר ונראה לי שהכיוון שלי ברור ואולי אפילו צפוי מראש.istarmini כתב: כל הכבוד על הנחישות וההתמדה אבל בסופו של תהליך, להערכתי , אתה תפנים שלא המערכת כיול של SVS ולא זו של ימאהה מסוגלות לתת תוצאה שוות אוזנים למערכות של דיראק / לינגדורף ושות.....

נשמה לא רוצה לבאס אותך אבל גם האפליקציה של ה svs זה קישקוש בלבוש ומי שמספר לך אחרת מקשקש בשכל .avihuli כתב: חחח, יואב יקר - אני כבר 15 שנה באתר ונראה לי שהכיוון שלי ברור ואולי אפילו צפוי מראש.
אני בן אדם של "התהליך" יותר מזה של "התוצאה" ולכן בוער לי ומדרבן אותי "לתקן" מאשר לקנות חדש ולפתור את הסיפור - זה מרגש ומניע אותי יותר לפצח את זה.
כמובן שיש את ההפנמה והידיעה שהימהה מתקשה לעמוד ביישור קו אל מול החלופות העדכניות יותר שיש היום.
ויחד עם זאת, הוא עדיין בועט בכיף ובהנאה רבה ובחיוחד לאור העובדה שאין לי יותר מדיי שימוש במערכת אז בכלל "אין לחץ".
אגב, אם אני אשלוף מהכובע את השפן של ההתאמה במזנון מאחורה לרסיבר חדש זה יכול להחזיק מים מבחינתכם ?!
חחח...
הלינק פה: viewtopic.php?t=246527&hilit=RX+A2050&s ... #p2387888+
אני לא בטוח שהחיתוכים הקיימים יתאימו לשות'...

כשאין מערכת כיול אולי היא טובה אבל כשמשתמשים במערכות כיול אחרות וטובות היא פשוט מיותרת, כמו כל מערכות הכיול בחברות הסאבים השונות.Moshe984 כתב: האפליקציה של SVS מעולה והכרחי להשתמש בה, אם יודעים איך להשתמש בה בתבונה ובהתאמה לשאר המכלולים של הסט-אפ.
לוקח זמן ללמוד את כל העסק הזה עם הסאבים....

וכי למה לבאס ועל מה בדיוק ?istarmini כתב: נשמה לא רוצה לבאס אותך אבל גם האפליקציה של ה svs זה קישקוש בלבוש ומי שמספר לך אחרת מקשקש בשכל .
Svs כבודם במקומם מונח ויש להם אחלה תמורה לאגרה ומי כמוני יודע ,כי עד היום הם משתפים אצלי פעולה ביחד עם 2 המפלצות הנוספות, אבל על הכל מנצחת בגדול מערכת הכיול של דיראק ART , בשילוב עם הסטורם.
אני ממליץ ל SVS להמשיך ולהתרכז בייצור סאבים טובים ולך ולכולנו להנות מהם אבל להשאיר את סוגיית הכיול לחברות שזו ההתמחות שלהם.
בהצלחה....

אני לא קונה את התאוריה שכדאי לכייל את הסאב לפני עם הכיול שלו כדי ״להקל״ על מערכת הכיול הבאה בתור, שרצה על מחשב נפרד או בתוך פרוססור עם כח עיבוד מתאים.avihuli כתב: וכי למה לבאס ועל מה בדיוק ?
אני לא צריך שמישהו יספר לי על הקישקוש בלבוש כי שמעתי (שומע) אותו במו אוזני והמציאות מספרת סיפור אחר.
אם תגלול כמה הודעות אחורה מאז שהאפליקציה יצאה אני מנסה "להכשיל" אותה ולבחון איפה היא לא עובדת והכל מובא גם שחור על גבי לבן בשרשור.
בפועל, אצלי - בחלל שלי יש הבדל שמיע לטובה עם הכיול המקדים של SVS ולאחריו הכיול של הרסיבר.
וציינתי גם איפה השינוי. כמו כן, גם משתמשים אחרים בארץ וברחבי העולם מעידים ברובם שכך הם פני הדברים אבל נשים אותם בצד.
בהחלט ייתכן שאצלי הסאונד "המשופר" נובע ממערכת הכיול הקשישא של הימהה ואם נשים רסיבר עדכני יותר או מערכת כיול משופרת אז ייתכן והשפעתה תהיה קטנה יותר, אם בכלל..
אני נוטה להאמין שאם הכיול של האפליקציה מיישר את העקומה מראש ומנגיש אותה טוב יותר לרסיבר, לעשות נזק - היא לא יכולה.
יש כאלו שחולקים עליי וזה בסדר. בסוף יש עובדות יבשות ולא תחושות בטן.
אם היה גם REW בסביבה (וכאשר יהיה) אז אצרף את התוצאות, למרות שיש לא מעט דוגמאות לזה ברשת.
קיצור, אחרי בדיקה SVS מאשרים כי הגרף המכוייל מופיע רק על המכשיר שכייל (למרות שתוצאות הכיול נשמרות כמובן בסאב עצמו).
מכשיר אחר שמתחבר לסאב, לא יכול להציג את הגרף במידה והוא לא כייל בעצמו.
לטעמי זה קצת עקוום כי בכל מקרה הסאב תמיד משדר לרסיבר את הסטטוס שלו, כך לדוגמא אם מאפליקיה אחרת שינו את הווליום - אז מוצג הווליום התקין במכשיר אחר.
נראה לי שאציק להם עם זה, אולי יכניסו תיקון....
בולistarmini כתב: אני לא קונה את התאוריה שכדאי לכייל את הסאב לפני עם הכיול שלו כדי ״להקל״ על מערכת הכיול הבאה בתור, שרצה על מחשב נפרד או בתוך פרוססור עם כח עיבוד מתאים.
מערכת כיול טובה, תדע בקלות להתמודד עם הסאב אצלך בחדר ותדע לשלב אותו עם יתר הרמקולים שאצלך, שזה לא פחות חשוב מלייצר קו ישר.
כל ההתעסקות עם מערכת כיול של הסאב ולאחר מכן מערכת כיול נוספת, נשמע לי לא חכם .
כמובן שהכל בהנחה שיש לך מערכת כיול אחת איכותית.
תחום הכיול הדיגיטלי עבר התקדמות משמעותית בשנים האחרונות על ידי חברות שזו התמחותן (וימאהה לא אחת מהן ומעולם לא הייתה) ולכן המסקנה,שלי לפחות. ברורה....

אז רק לצורך הדיון התיאורטי / פילוסופי בינינו באותה מידה אני יכול "לטעון" שגם אני לא קונה את זה שצריך לעשות טיפול פאסיבי כי מערכת כיול טובה של החברות המתמחות תדע להתמודד עם הבעיות של החדר ולייצר את העקומה המתאימה למשתמש.istarmini כתב: אני לא קונה את התאוריה שכדאי לכייל את הסאב לפני עם הכיול שלו כדי ״להקל״ על מערכת הכיול הבאה בתור, שרצה על מחשב נפרד או בתוך פרוססור עם כח עיבוד מתאים.
מערכת כיול טובה, תדע בקלות להתמודד עם הסאב אצלך בחדר ותדע לשלב אותו עם יתר הרמקולים שאצלך, שזה לא פחות חשוב מלייצר קו ישר.
כל ההתעסקות עם מערכת כיול של הסאב ולאחר מכן מערכת כיול נוספת, נשמע לי לא חכם .
כמובן שהכל בהנחה שיש לך מערכת כיול אחת איכותית.
תחום הכיול הדיגיטלי עבר התקדמות משמעותית בשנים האחרונות על ידי חברות שזו התמחותן (וימאהה לא אחת מהן ומעולם לא הייתה) ולכן המסקנה,שלי לפחות. ברורה....