התייעצות לגבי החלפת מקרן
-
molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7039
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
בדקתי, לא ממש לעומק,mulder כתב: בדקת אפשרות של תיקון המקרן שלך לפני שאתה קונה חדש?...
זה תיקון די יקר שדורש החלפה של רכיב מאוד מרכזי ורגיש שצריך להיות ממוקם מאוד במדייק
אני לא רוצה לקחת סיכון,
-
molvy
- חבר במועדון HT

אתה צודק,muli77 כתב: אז אני חושב שהמקרן של בנקיו 5850 הוא אלטרנטיבה מעולה כי הוא יכול לתת תמונה של עד 180 אינץ׳ מאותו מרחק שאפסון סוני והשאר יכולים להציג רק 120 אינץ׳ זה מקרן dlp תסתכל ביוטיוב על המקרן הזה בנקין 5850...
כשאחליט לרכוש מקרן, הוא בפירוש אופציה רצינית
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7642
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
molvy כתב: בדקתי, לא ממש לעומק,
זה תיקון די יקר שדורש החלפה של רכיב מאוד מרכזי ורגיש שצריך להיות ממוקם מאוד במדייק
אני לא רוצה לקחת סיכון,...
לא ממש פירטת. באיזה סיכון מדובר? לא מתקנים במעבדה בארץ?
התיקון עולה יותר ממקרן חדש?
אתה לא מפספס.molvy כתב: הצצתי שם ולדעתי אין מקרן של XGIMI באופציות
אציץ שם שוב מידי פעם
כרגע לא רואה משהו מעניין? או שאני מפספס משה?...
XGIMI רק סיימו את הקמפיין ואפילו לא כל הקונים עדיין קיבלו את המקרן, אז לא תראה דגם חדש שלהם שם בקרוב.
אולי חברות אחרות יפרסמו שם בקרוב.
אם אשמע על מקרן חדש שעולה שם, אשתדל לעדכן
-
molvy
- חבר במועדון HT

הרכיב יקר וההתקנה שלו במקרן חייבת להיום סופר מדוייקת ומקבילה לצירים של הלייזר אחרת הפוקוס לא יהיה אחיד בכול שטח התמונה....
נראה לי מסובך מידי למעבדות בארץ
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7642
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
פיקסלים מתים מצריך החלפה של צ'יפ DMD , אם זו אכן הבעיה זה לא מסובך בכלל. זה לא הכי זול, מבדיקה ברשת- כולל עבודה זה יכול להגיע סביב 2000-2500 שח כנראה.molvy כתב: הרכיב יקר וההתקנה שלו במקרן חייבת להיום סופר מדוייקת ומקבילה לצירים של הלייזר אחרת הפוקוס לא יהיה אחיד בכול שטח התמונה.
נראה לי מסובך מידי למעבדות בארץ...
מקרן חדש מהסוג שאתה מחפש עולה בארץ 15000 שח לפחות.
אני הייתי מנסה לפחות לבדוק אפשרות תיקון בארץ לפני רכישה של חדש, במיוחד בגלל ששלך די חדש ואתה מרוצה ממנו.
-
molvy
- חבר במועדון HT

Mulder תודה רבה על האינפורמציה
כרגע עם 2 פיקסלים שרופים אני לא עושה צעד כל שהוא. הזמן יגיד איך יתקדמו הפיקסלים השרופים או איך יזדקן המקרן
מעבדת ג.ו ברמת השרון הם לקוחות שלי ויש סיכוי סביר שאתן להם את המקרן לתיקון כשיפול הפור ואחליט לתקן את המקרן,
אבל עוד חזון למועד
כרגע עם 2 פיקסלים שרופים אני לא עושה צעד כל שהוא. הזמן יגיד איך יתקדמו הפיקסלים השרופים או איך יזדקן המקרן
מעבדת ג.ו ברמת השרון הם לקוחות שלי ויש סיכוי סביר שאתן להם את המקרן לתיקון כשיפול הפור ואחליט לתקן את המקרן,
אבל עוד חזון למועד