מתחדשים ב- SVSים, שרשור מרוכז...
התחדשתי בסנטר Elevation שמחליף את האולטרה הקודם.
ככל הנראה גם הקדמיים יוחלפו בעתיד עקב פינוי מקום למסך מקרן.
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9000
- נתן תודות: 1566 פעמים
- קיבל תודות: 1347 פעמים
@Nba
תתחדש, נראה ממש יפיוף ב- BLACK OAK (וכן, אני משוחד).
תתחדש, נראה ממש יפיוף ב- BLACK OAK (וכן, אני משוחד).
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5137
- נתן תודות: 1061 פעמים
- קיבל תודות: 695 פעמים
תתחדש ותהנה, סנטר יפה
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
התכנון הוא JVC NZ500...
בנתיים אני בודק איך אני יכול לקבל 120" מסך מבלי להרוס את הבמה הקדמית (אני צריך בין רמקולים רוחב מסך סביב 2.8 מטר) .
אם יש רעיונות, תובנות, אשמח לשמוע.
אולי אפתח שרשור נפרד.
לגמרי!...
ה-gloss באמת מרשים אבל אני יותר מתחבר למט.
תתחדש !!! תהנהNba כתב: התחדשתי בסנטר Elevation שמחליף את האולטרה הקודם.
...
על הנייר הנתונים שלו קשוחים 87db , 6 ohm
מקווה שיש לך מגבר חזק להניע אותו

- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7037
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
תתחדש חביבי
אחלה סנטר
לבן שלי יש אותו רמקול באותו צבע ..... חלומי (גם הצבע וגם הצליל)
אחלה סנטר
לבן שלי יש אותו רמקול באותו צבע ..... חלומי (גם הצבע וגם הצליל)
- niguy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 302
- שם מלא: גיא
- נתן תודות: 117 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
תתחדש! יופי של סנטר
תודה רבה
@pessik
יכול להיות שבעתיד אני אוסיף מגבר כח, כבר חשבתי על זה אבל רוצה כרגע לנתב את התקציב למקרן.
בנתיים הרסיבר לא מראה סימני שבירה.

@pessik
יכול להיות שבעתיד אני אוסיף מגבר כח, כבר חשבתי על זה אבל רוצה כרגע לנתב את התקציב למקרן.
בנתיים הרסיבר לא מראה סימני שבירה.
Nba כתב: בנתיים אני בודק איך אני יכול לקבל 120" מסך מבלי להרוס את הבמה הקדמית (אני צריך בין רמקולים רוחב מסך סביב 2.8 מטר) .
אם יש רעיונות, תובנות, אשמח לשמוע....
אתה שם מסך שהוא "שקוף אקוסטית" ואז הרמקולים יושבים מאחורי המסך.
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7640
- נתן תודות: 485 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
ההחלטה היא שלך, אם לשים כך שיהיה בין הרמקולים ואז הגובה סביר אבל מסך קטן יותר.Nba כתב: התכנון הוא JVC NZ500
בנתיים אני בודק איך אני יכול לקבל 120" מסך מבלי להרוס את הבמה הקדמית (אני צריך בין רמקולים רוחב מסך סביב 2.8 מטר) .
אם יש רעיונות, תובנות, אשמח לשמוע.
...
או - מסך 120" אבל אז הגבול התחתון יהיה גבוה יותר כי הרמקולים יפריעו.
או - להגדיל עוד את המיפתח.
@mulder
נכון, אתה צודק. אצלי התקנה של מסך אקוסטי פשוט לא אפשרית. אני אצטרך למשוך את המסך עוד קדימה וזה כבר יקטין את גודל התמונה, כך שזה פחות מתאים לי.
גם אני יותר בכיוון של האופציה השנייה. אני מתכנן להגדיל את המרווח בין הרמקולים, ולדעתי זה אפשרי מבחינת הבמה הקדמית. הרעיון הוא להזיז ימינה את המזנון, הטלוויזיה, הרמקול הימני והסאב וככה לפנות מספיק מקום למסך.
נכון, אתה צודק. אצלי התקנה של מסך אקוסטי פשוט לא אפשרית. אני אצטרך למשוך את המסך עוד קדימה וזה כבר יקטין את גודל התמונה, כך שזה פחות מתאים לי.
גם אני יותר בכיוון של האופציה השנייה. אני מתכנן להגדיל את המרווח בין הרמקולים, ולדעתי זה אפשרי מבחינת הבמה הקדמית. הרעיון הוא להזיז ימינה את המזנון, הטלוויזיה, הרמקול הימני והסאב וככה לפנות מספיק מקום למסך.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17918
- נתן תודות: 1145 פעמים
- קיבל תודות: 2488 פעמים
תתחדש ותהנהNba כתב: התחדשתי בסנטר Elevation שמחליף את האולטרה הקודם.
...
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9000
- נתן תודות: 1566 פעמים
- קיבל תודות: 1347 פעמים
אז ככה, אחרי כמעט שבועיים מאז שקיבלתי את המיקרופון כיול של SVS ולא מצאתי זמן לכייל אמרתי נעשה מחטף בערב ובסוף אני חטפתי.
כיביתי את המזגן (כן, חם עכשיו) והכיול של הסאב עבר יחסית בלי תלונות כי הוא לא מציק אבל אחרי שעשיתי את הכיול של הימהה, פתאום כולם קמו עליי שאני מעיר אותם אחרי שנרדמו.
אז לא בטוח יצא כהילכתו כי תוך כדי הכיול התחילו צעקות אז אמרתי 2 דקות זה נגמר ושוב צעקות, חחח...
בסוף איכשהו עבר, אבל שלא יהיה ספק שבטח אמשיך לחטוף בבוקר על זה.
על מנת לעמוד על טיבו של המיקרופון מול זה של הפלאפון עשיתי שוב את המדידות מההתחלה.
האפליקציה עברה מספר עדכונים ועכשיו לפני שהתחלתי קפצה הודעה שהסאב על מצב טריגר ויש לוודא שהרסיבר דלוק (על מנת למנוע את המצב שהיה לי בהתחלה שהמדידה לא הסתיימה כי הכיבוי האוטומטי של הסאב נכנס לפעולה).
המדידה של המיקרופון של הפלאפון הציגה תוצאות דומות לכל המדידות הקודמות על נקודה 1.
לאחר מכן, חיברתי את המיקרופון (ומיד מתחילים בתהליך המדידה) ויצאה לי תוצאה מרימת גבות שהגרף כבר ככה אצלי בחלל כמעט מיושר. הכיצד ?
חזרתי על המדידה הזו מספר פעמים (כולל כיבוי והדלקה של הסאב / רסיבר, ניתוק וחיבור מחדש של האפליקציה) ובכל הפעמים אותה תוצאה - גרף כמעט מיושר על 1 נקודה.
זרמתי.
לאחר מכן, עשיתי 3 מדידות (סוויט ועוד אחת קצת ימינה ואחת קצת שמאלה) ועדיין מתקבל גרף כמעט מיושר.
לטעמי מוזר, אז פונה שוב ל-SVS בנושא. אעדכן.
המשכתי בתהליך של הכיול של הרסיבר וכאן קיבלתי תוצאות רגילות (הגיוניות) של מרחקים ו-LEVELים.
הסאב הונמך למינוס 10 ברסיבר שזה המקסימום של ההנמכה שהוא יכול ככה שאני מניח שאולי צריך להנמיך את הווליום של הסאב ליותר ממינוס 10 שיש בדיפולט.
ואז לחזור על התהליך. אין מצב בשעה זו אחרת מבלי להדליק את השטח.
וגם אין מצב לבחון את הכיולים בווליום נורמאלי אז נחכה להזדמנות הראשונה שתתאפשר.
מצרף את הגרפים לעיונכם.
כיביתי את המזגן (כן, חם עכשיו) והכיול של הסאב עבר יחסית בלי תלונות כי הוא לא מציק אבל אחרי שעשיתי את הכיול של הימהה, פתאום כולם קמו עליי שאני מעיר אותם אחרי שנרדמו.
אז לא בטוח יצא כהילכתו כי תוך כדי הכיול התחילו צעקות אז אמרתי 2 דקות זה נגמר ושוב צעקות, חחח...
בסוף איכשהו עבר, אבל שלא יהיה ספק שבטח אמשיך לחטוף בבוקר על זה.
על מנת לעמוד על טיבו של המיקרופון מול זה של הפלאפון עשיתי שוב את המדידות מההתחלה.
האפליקציה עברה מספר עדכונים ועכשיו לפני שהתחלתי קפצה הודעה שהסאב על מצב טריגר ויש לוודא שהרסיבר דלוק (על מנת למנוע את המצב שהיה לי בהתחלה שהמדידה לא הסתיימה כי הכיבוי האוטומטי של הסאב נכנס לפעולה).
המדידה של המיקרופון של הפלאפון הציגה תוצאות דומות לכל המדידות הקודמות על נקודה 1.
לאחר מכן, חיברתי את המיקרופון (ומיד מתחילים בתהליך המדידה) ויצאה לי תוצאה מרימת גבות שהגרף כבר ככה אצלי בחלל כמעט מיושר. הכיצד ?
חזרתי על המדידה הזו מספר פעמים (כולל כיבוי והדלקה של הסאב / רסיבר, ניתוק וחיבור מחדש של האפליקציה) ובכל הפעמים אותה תוצאה - גרף כמעט מיושר על 1 נקודה.
זרמתי.
לאחר מכן, עשיתי 3 מדידות (סוויט ועוד אחת קצת ימינה ואחת קצת שמאלה) ועדיין מתקבל גרף כמעט מיושר.
לטעמי מוזר, אז פונה שוב ל-SVS בנושא. אעדכן.
המשכתי בתהליך של הכיול של הרסיבר וכאן קיבלתי תוצאות רגילות (הגיוניות) של מרחקים ו-LEVELים.
הסאב הונמך למינוס 10 ברסיבר שזה המקסימום של ההנמכה שהוא יכול ככה שאני מניח שאולי צריך להנמיך את הווליום של הסאב ליותר ממינוס 10 שיש בדיפולט.
ואז לחזור על התהליך. אין מצב בשעה זו אחרת מבלי להדליק את השטח.
וגם אין מצב לבחון את הכיולים בווליום נורמאלי אז נחכה להזדמנות הראשונה שתתאפשר.
מצרף את הגרפים לעיונכם.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.