מה צריך כדי לעבור לראוטר פרטי של 1 גיגה והאם זה כדאי?
מחובר כרגע להוט סיבים על 1 גיגה ,והם רוצים להעלות מחירים , ואני שוקל
לעבור לציוד פרטי , אשמח לשמוע מאנשים שעשו זאת מה עומד בפני ,האם כדאי,
מה צריך לרכוש , ובכמה יורד המחיר?
יש לי מתאם סיב GO FIBER GF25C , יש אולי המלצה לראוטר טוב , לדירה קטנה 60 מר ללא ממד?
לעבור לציוד פרטי , אשמח לשמוע מאנשים שעשו זאת מה עומד בפני ,האם כדאי,
מה צריך לרכוש , ובכמה יורד המחיר?
יש לי מתאם סיב GO FIBER GF25C , יש אולי המלצה לראוטר טוב , לדירה קטנה 60 מר ללא ממד?
נערך לאחרונה על ידי ursh ב 17/07/2026 10:39, נערך 2 פעמים בסך הכל.
שני דברים: מתאם סיב (כ200 שח) ונתב. הורידו 40 שח. אם כדאי זה כבר שיקול שלך.
מכמה לכמה רוצים להעלות?
מכמה לכמה רוצים להעלות?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17923
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2489 פעמים
יש חברות כמו פרטנר למשל שבמידה ותדרוש תקבל מתאם סיב בחינם.
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
משלם 85 ורוצים להעלות ל115 .. יש לי מתאם סיב GO FIBER GF25C , יש אולי המלצה לראוטר טוב , לדירה קטנה 60 מר ללא ממד? ועוד שאלה עד כמה זה מסובך הייתי בעברי טכנאי אלקארווניקה בצבא .rafi_d כתב: שני דברים: מתאם סיב (כ200 שח) ונתב. הורידו 40 שח. אם כדאי זה כבר שיקול שלך.
מכמה לכמה רוצים להעלות?...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17923
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2489 פעמים
לא מסובךursh כתב: משלם 85 ורוצים להעלות ל115 .. יש לי מתאם סיב GO FIBER GF25C , יש אולי המלצה לראוטר טוב , לדירה קטנה 60 מר ללא ממד? ועוד שאלה עד כמה זה מסובך הייתי בעברי טכנאי אלקארווניקה בצבא ....
הסיב אופטי מתחבר למתאם וממנו כבל רשת רגיל לראוטר .
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
המחיר באתר שלהם, הוא 109 לגיגה, אבל נעזוב...
כל האופציות ידועות - מומ , איומים ושימור לקוחות (יש מצב שתקבל 79 כולל נתב), וכפי שאמרת להחזיר ציוד .
ויש מתחרים בסביבות ה 79... שווה ערך להחזרת הציוד בהוט...
כל האופציות ידועות - מומ , איומים ושימור לקוחות (יש מצב שתקבל 79 כולל נתב), וכפי שאמרת להחזיר ציוד .
ויש מתחרים בסביבות ה 79... שווה ערך להחזרת הציוד בהוט...
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1893
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
לי יש את האסוס RT AX 56U אבל אני רואה שהוא לא נמכר יותר (נקנה מ KSP)ursh כתב: יש אולי המלצה לראוטר טוב , לדירה קטנה 60 מר ללא ממד?...
אבל כן יש למכירה את ה53,מניח שהם די דומים במפרטים,כך או כך לשימוש שכתבת (דירה קטנה,מניח #2 שאין הרבה צרכנים) לדעתי זה די והותר
מתאם סיב כבר יש לך (זה ראוטר שהוא רק ראוטר,בלי מודם)
הגדרות מאוד פשוטות ומוצר לעילא ולעילא לדעתי,תתחדש.
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
כתבת "מתאם סיב כבר יש לך (זה ראוטר שהוא רק ראוטר,בלי מודם)" לא הבנתי מה התכוונת שהמתאם סיב הוא גם ראוטר?l33cher כתב: לי יש את האסוס RT AX 56U אבל אני רואה שהוא לא נמכר יותר (נקנה מ KSP)
אבל כן יש למכירה את ה53,מניח שהם די דומים במפרטים,כך או כך לשימוש שכתבת (דירה קטנה,מניח #2 שאין הרבה צרכנים) לדעתי זה די והותר
מתאם סיב כבר יש לך (זה ראוטר שהוא רק ראוטר,בלי מודם)
הגדרות מאוד פשוטות ומוצר לעילא ולעילא לדעתי,תתחדש....
אתה ממליץ על "אסוס RT AX 56U" וגם 53 ? מי יותר טוב ?
כתבת "יש מתחרים בסביבות ה 79.." מי משל?rafi_d כתב: המחיר באתר שלהם, הוא 109 לגיגה, אבל נעזוב...
ויש מתחרים בסביבות ה 79... שווה ערך להחזרת הציוד בהוט......
אין היום אף ספק שמצליח לרדת למחירים של הוט אחרי מיקוח של סוחר רכב ואיומים של אני הולך.
החיסרון של החברות "הזולות" בחיבור של בזק זה חיבור מאחורי GNAT שמצריך כ 10-15 שח נוספים כדי לקבל כתובת חוקית.
ההיתי מחובר לטריפל בציוד פרטי ב 95 שח, עברה שנה רצו להוסיף לי כ 60 שח במצטבר אחרי סיום הנחות על כל מני.
לאחר מיקוח קצר ואיום בניתוק פתאום מצאו את הדרך אפילו לרדת ל 90 שח לשנה, נתראה בשנה הבאה.
החיסרון של החברות "הזולות" בחיבור של בזק זה חיבור מאחורי GNAT שמצריך כ 10-15 שח נוספים כדי לקבל כתובת חוקית.
ההיתי מחובר לטריפל בציוד פרטי ב 95 שח, עברה שנה רצו להוסיף לי כ 60 שח במצטבר אחרי סיום הנחות על כל מני.
לאחר מיקוח קצר ואיום בניתוק פתאום מצאו את הדרך אפילו לרדת ל 90 שח לשנה, נתראה בשנה הבאה.
טוב שיש CHATGPT..
לפני שרכשתי את ה FLINT2 (בחול, במבצע שהיה) גם אני תכננתי לרכוש אותו...
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1893
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
למיטב ידיעתי אין יותר את ה56 למכירה,זה דגמים ישנים שהיבואן עשה FINISH HIM ומוכר במחירי רצפה בשביל להעיף מלאי.ursh כתב: כתבת "מתאם סיב כבר יש לך (זה ראוטר שהוא רק ראוטר,בלי מודם)" לא הבנתי מה התכוונת שהמתאם סיב הוא גם ראוטר?
אתה ממליץ על "אסוס RT AX 56U" וגם 53 ? מי יותר טוב ?...
כנראה שה53 יעשה עבודה טובה לדעתי.
לגבי "כתבת "מתאם סיב כבר יש לך (זה ראוטר שהוא רק ראוטר,בלי מודם)" לא הבנתי מה התכוונת שהמתאם סיב הוא גם ראוטר?"
מתאם סיב (ממיר סיב,אותו מוצר רק כמה שמות) זה סהכ מודם בשביל ראוטרים שהם נטו ראוטר,ללא מודם
כאמור כבר יש לך לא? אחד משלך שקנית פרטי,אז אתה מסודר בקטע הזה ולא צריך לרכוש שוב.
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty