שלט של wintv pvr 150 mce
הזהרו מMCEKIT 150 עם מערכת הפעלה XP
טוב חברים להלן ממצאי התחקיר שערכתי.
לאחר שבועיים די קשים שבהם רציתי להטיח את השלט הזה על הקיר או לדרוך עליו או לנסוע עם המכונית 6-7 פעמים עד שלא ישאר ממנו זכר הצלחתי להפעיל אותו בצורה חלקית.
קודם כל איך אין לו דריברים, אין לו תמיכה, התוכנה לא מתאימה ואפשר להמשיך. אני משתמש בMedia Portal ואין שום חיבור שהתאים לו. אפשר להפעיל ר ק ח ל ק מה ש ל ט אז שלא תפתחו צפיות
בכדי להפעיל את הSMK (הרכיבר) עושים את הדברים הבאים:
הולכים למיקרוסופט ומורידים את הUpdate Roolup Patch עבור XP MCE 2005, הוא מכיל את הדריבר הנכון, אחרי התקנה וריבוט (כן אני יודע זה לא מערכת ההפעלה שלכם
).
כאשר קופץ הבקשה לחומרה תבחרו דריבר לבד תחת USB BUS יש דריבר חדש ששמו "Microsoft eHome " זה יפעיל בצורה נכונה את הSMK שידוע ועובד תחת MCE.
לגבי השלט
אל תשתמשו בזבל האורגני של IR32. תעבדו עם HIP. תוכנה מעולה תחליפית לIR.
עכשיו חצי מהבעיה נפתרה, אחרכך הורדתי את HIP תכנתי את מה שיכולתי וזה עובד.
שימו לב שאתם מורידים את כל הזבל של החברה לפני HIP.
עכשיו עוד משהו, אני קניתי מIVORY והם לא מוכנים להחליף, יש כרגע מאות בארץ שלא עובד להם השלט על XP, צריך לעשות באלאגן אצל היצרן. אם למישהו יש את טלפונים שיעביר בפורום. אני אישית כבר התכתבי לפחות עם 5 בארץ ועוד 20 בחו"ל על השלט המחורבן הזה.
אם יהיו לי התפתחויות אשמח לעדכן בפורום.
לאחר שבועיים די קשים שבהם רציתי להטיח את השלט הזה על הקיר או לדרוך עליו או לנסוע עם המכונית 6-7 פעמים עד שלא ישאר ממנו זכר הצלחתי להפעיל אותו בצורה חלקית.
קודם כל איך אין לו דריברים, אין לו תמיכה, התוכנה לא מתאימה ואפשר להמשיך. אני משתמש בMedia Portal ואין שום חיבור שהתאים לו. אפשר להפעיל ר ק ח ל ק מה ש ל ט אז שלא תפתחו צפיות
בכדי להפעיל את הSMK (הרכיבר) עושים את הדברים הבאים:
הולכים למיקרוסופט ומורידים את הUpdate Roolup Patch עבור XP MCE 2005, הוא מכיל את הדריבר הנכון, אחרי התקנה וריבוט (כן אני יודע זה לא מערכת ההפעלה שלכם
כאשר קופץ הבקשה לחומרה תבחרו דריבר לבד תחת USB BUS יש דריבר חדש ששמו "Microsoft eHome " זה יפעיל בצורה נכונה את הSMK שידוע ועובד תחת MCE.
לגבי השלט
אל תשתמשו בזבל האורגני של IR32. תעבדו עם HIP. תוכנה מעולה תחליפית לIR.
עכשיו חצי מהבעיה נפתרה, אחרכך הורדתי את HIP תכנתי את מה שיכולתי וזה עובד.
שימו לב שאתם מורידים את כל הזבל של החברה לפני HIP.
עכשיו עוד משהו, אני קניתי מIVORY והם לא מוכנים להחליף, יש כרגע מאות בארץ שלא עובד להם השלט על XP, צריך לעשות באלאגן אצל היצרן. אם למישהו יש את טלפונים שיעביר בפורום. אני אישית כבר התכתבי לפחות עם 5 בארץ ועוד 20 בחו"ל על השלט המחורבן הזה.
אם יהיו לי התפתחויות אשמח לעדכן בפורום.
אורן זה לא נכון, יש דגם חדש עם IR של פיליפס מדגם RC6 שאינו עובד. הבעיה שהדריבר בXP PRO אינו מכיר. רק התקנה בכוח של דריבר ששיך לXP MCE תחת הROLLUP של MCE יפתור את הבעיה. אני יודע שזה נורא כיף להגיד שזה אמור לעבוד בלי בעיה אבל תאמין לי אחרי שבועיים זה ממש לא נכון. כמוכן התקנה נקיה של XP PRO ממש לא תומכת בכלום, גם SP2 וגם כל התיקונים לא יביאו את הפתרון מאחר ומקרוסופט כוונה לא מחליפה את IRBUS בגרסאות הללו רק בMCE.oshapir כתב:כפי שרשמתי - מערכות ההפעלה הללו מכילות דרייור למקלט והוא מותקן אוטומטית ללא צורך בדרייור חיצוני ו/או "לוליינות" התקנתית כזו או אחרת. וזאת מנסיון עם הרבה מחשבים עם מערכות הפעלה שציינתי.
אני מציע לך להתקין התקנה נקייה של XP PRO ולנסות לחבר את המקלט (ללא התקנה של דרייורים אחרים ו/או כרטיסים אחרים) - אם לא יעבוד - יש צורך ליצור קשר עם התמיכה של מיקרוסופט.
אורן....
באתר של היצרן כתוב שזה תומך XP וXPMCE אבל הכוונה היא לשלטים האפורים ולרסיברים האפורים הישנים.
Included in the WinTV-PVR-150 MCE-Kit:
WinTV-PVR Media Center Installation CD-ROM includes:
WinTV-PVR-150 driver for Windows XP Media Center Edition and Windows XP :
כנראה מישהו ישן בעמידה ולא שם לב שהם מוציאים דגם חדש OEM של מיקרוסופט.
לגבי השאלה שלך תעשה לפי הסדר:
1. תכניס את הרסיבר
2. uninstall תחת device manager לdriver הקיים תחת USB
3. תוציא את הרסיבר ותעשה reboot
4. הטריק הוא כזה, אתה מתחיל את ההתקנה של הpatch של מיקרוסופט ברגע שאתה רואה את המסך של ההתקנה המבקש ממך NEXT בכדי להתקין, תיגש לספרייה תחת C שבה נפתחו הקבצים (אתה יכול למצוא אותה על פי התאריך והשם הארוך שלה.
תעתיק את הקבצים .IRBUS.SYS + IRBUS.INF
את irbus.sys לספריית
c:\WINDOWS\system32\drivers and c:\WINDOWS\Driver Cache\i386
ואת הINF לספרייות בc:\windows\inf
5.reboot
6. תכניס את רסיבר
7.עכשיו הוא אמור לזהות אותו בצורה נכונה, במידה ולא (יכול להיות) תבחר ידנית תחת דריברים-USB BUS את הMicrosoft eHome
עכשיו תחפש את HIP באינטרנט תתקין ותעבוד איתה.
בכל מקרה אל תתן לתוכנת IR או IR32 לרוץ תוריד אותה מהRun וה-Startup.
וזה אמור לעבוד. לגבי השלט, מה שיעבוד לך זה רק חצי מהכפתורים (מצטער זה מה יש)
אם אתה עובד עם SAGE או MediaPortal יעבדו מרבית הכפתורים.
Included in the WinTV-PVR-150 MCE-Kit:
WinTV-PVR Media Center Installation CD-ROM includes:
WinTV-PVR-150 driver for Windows XP Media Center Edition and Windows XP :
כנראה מישהו ישן בעמידה ולא שם לב שהם מוציאים דגם חדש OEM של מיקרוסופט.
לגבי השאלה שלך תעשה לפי הסדר:
1. תכניס את הרסיבר
4. הטריק הוא כזה, אתה מתחיל את ההתקנה של הpatch של מיקרוסופט ברגע שאתה רואה את המסך של ההתקנה המבקש ממך NEXT בכדי להתקין, תיגש לספרייה תחת C שבה נפתחו הקבצים (אתה יכול למצוא אותה על פי התאריך והשם הארוך שלה.
תעתיק את הקבצים .IRBUS.SYS + IRBUS.INF
את irbus.sys לספריית
c:\WINDOWS\system32\drivers and c:\WINDOWS\Driver Cache\i386
5.reboot
6. תכניס את רסיבר
7.עכשיו הוא אמור לזהות אותו בצורה נכונה, במידה ולא (יכול להיות) תבחר ידנית תחת דריברים-USB BUS את הMicrosoft eHome
עכשיו תחפש את HIP באינטרנט תתקין ותעבוד איתה.
בכל מקרה אל תתן לתוכנת IR או IR32 לרוץ תוריד אותה מהRun וה-Startup.
וזה אמור לעבוד. לגבי השלט, מה שיעבוד לך זה רק חצי מהכפתורים (מצטער זה מה יש)
אם אתה עובד עם SAGE או MediaPortal יעבדו מרבית הכפתורים.
- once_again
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 122
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני מודה שאני התייאשתי. עברתי ל VMC (התקנתי אתמול).
כמובן שהשלט זוהה בלי בעיה והכל עובד היטב בהקשר הזה (כולל ה blaster).
בעיות אחרות צצו. אבל על כך בשירשור אחר...
כמובן שהשלט זוהה בלי בעיה והכל עובד היטב בהקשר הזה (כולל ה blaster).
בעיות אחרות צצו. אבל על כך בשירשור אחר...
- zivw
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 685
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 18 פעמים
הי רז,
גם אני רכשתי את ה MCE השחור ולאחר נסיונות התקנה כושלים עברתי לויסטה.
יש דרך להתקין על הויסטה את מדיהפורטל שתעבוד עם הקיט השחור?
התקנתי את ה Nightly Build האחרון.
ולכל אלו עם הקיט הבעייתי, שלחתי לחברה מייל בקשה להכנס לרשימת המתנה לקיט שעובד.
תוך דקות קיבלתי תשובה חיובית. יפה להם!
זיו
גם אני רכשתי את ה MCE השחור ולאחר נסיונות התקנה כושלים עברתי לויסטה.
יש דרך להתקין על הויסטה את מדיהפורטל שתעבוד עם הקיט השחור?
התקנתי את ה Nightly Build האחרון.
ולכל אלו עם הקיט הבעייתי, שלחתי לחברה מייל בקשה להכנס לרשימת המתנה לקיט שעובד.
תוך דקות קיבלתי תשובה חיובית. יפה להם!
זיו
אני רכשתי את הכרטיס עם ה- Blaster השחור ונתקלתי בבעיות דומות למה שכתובות כאן.
יש חדש בנושא?
כמו כן שאלתי בחנות ואמרו שזה נתמך בוודאות על WMC.
אני מבין ממה שכתוב כאן שזה נתמך על ידי VMC בלבד ואני לא שש לשדרג בלשון המעטה.
אחרי התקנת הדרייברים כמו שאמרתם כאן זה עובד בסדר ב-WMC? או שרק חצי מהלחצנים עובדים?
יש חדש בנושא?
כמו כן שאלתי בחנות ואמרו שזה נתמך בוודאות על WMC.
אני מבין ממה שכתוב כאן שזה נתמך על ידי VMC בלבד ואני לא שש לשדרג בלשון המעטה.
אחרי התקנת הדרייברים כמו שאמרתם כאן זה עובד בסדר ב-WMC? או שרק חצי מהלחצנים עובדים?
Good software guys are like Prime numbers at first glance they look very rare, but in deep look you'll find a lot of them,
אחרי מספר ימים של נסינות כושלים מצאתי את הפתרון.... אז ככה זה די דומה למה שRAZA מסביר.. רק שהיו חסרים כמה פרטים...
ראשית אליכם לבצע את כל העדוכונים של MICROSOFT לי זה לא עבד ללא הUpdata
1. תכניס את הרסיבר
במידה וזה מופיע כך! לי זה הופיע כ Human Interface Devices כמו לחלק ממכם.
4.(את הקובץ הנכון אפשר לקבל אצלי במייל: [email protected]
שזה גם הMSN שלי
זה patch של WINDOWS ולא אותו קובץ כפי שצוין לפני או אחרי. אפרסם אותו בהמשך..)
הטריק הוא כזה, אתה מתחיל את ההתקנה של הpatch של מיקרוסופט ברגע שאתה רואה את המסך של ההתקנה המבקש ממך NEXT בכדי להתקין, תיגש לספרייה תחת C שבה נפתחו הקבצים (אתה יכול למצוא אותה על פי התאריך והשם הארוך שלה.
תעתיק את הקבצים לתיקיה זמנית על שולחן העבודה .IRBUS.SYS + IRBUS.INF את irbus.sys
ומשם לספריית c:\WINDOWS\system32\drivers and c:\WINDOWS\Driver Cache\i386
5.reboot
6. תכניס את רסיבר
7.עכשיו הוא אמור לזהות אותו בצורה נכונה, במידה ולא (יכול להיות) תבחר ידנית: Device Manager >Universal Serial Bus Controllers Properties
תבחר את הראשון (או אחד מהם) ותעשה לו Updata Driver מ:
C:\windows\inf או מהתיקיה שבה רכזתה את שלושת הקבצים (למי שתיקת INF לא מופיע זה בגלל שהיא מוסתרת)
וזה אמור לעבוד!! אני נסתי את זה על שתי מחשבים שעבד אליהם XP MCE וזה עבד יופי.
ראשית אליכם לבצע את כל העדוכונים של MICROSOFT לי זה לא עבד ללא הUpdata
1. תכניס את הרסיבר
במידה וזה מופיע כך! לי זה הופיע כ Human Interface Devices כמו לחלק ממכם.
4.(את הקובץ הנכון אפשר לקבל אצלי במייל: [email protected]
שזה גם הMSN שלי
הטריק הוא כזה, אתה מתחיל את ההתקנה של הpatch של מיקרוסופט ברגע שאתה רואה את המסך של ההתקנה המבקש ממך NEXT בכדי להתקין, תיגש לספרייה תחת C שבה נפתחו הקבצים (אתה יכול למצוא אותה על פי התאריך והשם הארוך שלה.
תעתיק את הקבצים לתיקיה זמנית על שולחן העבודה .IRBUS.SYS + IRBUS.INF את irbus.sys
ומשם לספריית c:\WINDOWS\system32\drivers and c:\WINDOWS\Driver Cache\i386
5.reboot
6. תכניס את רסיבר
7.עכשיו הוא אמור לזהות אותו בצורה נכונה, במידה ולא (יכול להיות) תבחר ידנית: Device Manager >Universal Serial Bus Controllers Properties
תבחר את הראשון (או אחד מהם) ותעשה לו Updata Driver מ:
C:\windows\inf או מהתיקיה שבה רכזתה את שלושת הקבצים (למי שתיקת INF לא מופיע זה בגלל שהיא מוסתרת)
וזה אמור לעבוד!! אני נסתי את זה על שתי מחשבים שעבד אליהם XP MCE וזה עבד יופי.
אולי מישהו יכול לעזור לי. אני כבר אובד עצות.
עשיתי את כל השלבים שמופיעים כאן ועדיין אני לא מצליח לגרום ל- MCE לזהות את ה- tranceiver כמו שצריך.
תחת device manager אני רואה את other devices ותחתיו את MCE TRANCEIVER Emulaor Device 2006 עם סימן שאלה.
אני מנסה לעשות update driver ולתת לו את המיקום של irbus.inf והוא מתעקש לרשום לי not found כאילו לא זה הקובץ שהוא מחפש.
הבנתי שלא צריכה להיות בעיה לזהות את השלט והבעיה היא רק עם הבלסטר, אבל אצלי המחשב לא מזהה אפילו את השלט.
מישהו יודע למה ומה ניתן לעשות?
תודה מראש,
ליאור
עשיתי את כל השלבים שמופיעים כאן ועדיין אני לא מצליח לגרום ל- MCE לזהות את ה- tranceiver כמו שצריך.
תחת device manager אני רואה את other devices ותחתיו את MCE TRANCEIVER Emulaor Device 2006 עם סימן שאלה.
אני מנסה לעשות update driver ולתת לו את המיקום של irbus.inf והוא מתעקש לרשום לי not found כאילו לא זה הקובץ שהוא מחפש.
הבנתי שלא צריכה להיות בעיה לזהות את השלט והבעיה היא רק עם הבלסטר, אבל אצלי המחשב לא מזהה אפילו את השלט.
מישהו יודע למה ומה ניתן לעשות?
תודה מראש,
ליאור