נתחיל מהרמקולים כמובן אני מאוד אוהב סאונד קולנוע אמיתי כמו בבתי קולנוע גדולים בעולם
אז התחדשתי ב3 קדמיים2 סאבים אחורים 18 אינץ 3181f jbl pro L R 3153 C 4253 בלי הרבה דיבורים זה הסאונד הכי טוב שקבלתי בקולנוע כולל הגברות ימהה וקראון שמיועדים לרמקולים האלו כמו כפפה ליד פשוט מתמוגג מעונג מה שחיפסתי בקולנוע אמיתי כמו בחול שהייתי עם מערכות כמו שלי סאונד מטורף של מתיקות עם כיוון נכון שהכל מאוזן לך באוזן ולא צורם פירוט פרטים של נגמר וסאבים מדוייקים לילות שלמים ישבתי לכוון עם הפרוססור מנולוטיץ htp 1 עם ממש מלא תיקונים של דירק יכול להיות שאני לא איש מחשבים וכו... אבל היד והאוזן לא משקרים אמצע זמן שמישהו ילמד אותי איך לעבוד עם הדירק אני ממש לא יודע להתעסק איתו סליחה מהמומחים פה לבנתיים אני פשוט לא מאמין למה שהאוזן שלי שומעת והעין רואה ושוש אני מדגיש אין יותר אמיתי בקולנוע עם הרמקולים האלו כמובן למי שיש מסך אקוסטי וחדר יעודי .
ופה נכנס המקרן וזהההה הוואוו של הוואוו חיפסתי וחיפסתי מקרן במחיר שפוייי שיביא לי את התמונה החזקה עם לומנס ועומק תמונה שהעין תדבר ווואוווווווו אבל לצערי מחריי הjvc והאפסון וסוני בדגמים הבכירים ... ומעלה מתחילם ב70 80 אלף מדבר על עוצומות הארה ממש 5000 אלף לומנס 6000 7000 אלף כן מה לעשות בשבילי תמונה לא נגמרת בקונטרס ושחורים ובטח שהתוכן HDR שלא נדבר בסצנות חשוכות ואז מצאתי ברשת חברה שכולם או רובכם מכירים לרוב מס 1 באולמות קולנוע בכל העולם הריי היא KHRISTiE
הדגם שנגע לעין אצלי הוא chrstie 4k860 is כמובן טלפון לחבר בחול ומיד מצאנו דיל טוב עם מחיר הדולר הנמוך מי שיודע המקרן נמכר כרגע 10000 דולר מינוס פלוס יש דילים טובים על הנייר עוצמת ההארה 8500 לומנס 7200 ..
את האמת כמו שאני רגיל לקחת סיכונים לרוב ברוך ה קלעתי בול כמו למשל הפרוססור המהולל גם פה לקחתי סיכון בלי לראות את המקרן הכל ראיתי סיקורים ברשת וכו. וכולם משבחים וכמה חנויות יוקרה בחול שמוכרות את המקרן הנל בחדריי קולנוע יוקרטים וגם בתצוגות בתערוכות בחול הציגו אותו בחדרים של טרינוב קריץ סטרום ועוד .. גם כחה בארץ לרוב אין תצוגות של מקרנים לראות אולי כמה בודדים וגם זה מובן
אני ידלג על הנתונים של המקרן נגיע לתמונה שוב אני לא איש שיודע מקצועית לכוון תמונה חיברתי וכן יש לי המון המון שעות ללמוד על המקרן הזה מה ששונה בו מאחרים שפה יש טיפה התעסקות אולי בגלל שהתרגלתי למקרני סוני המעולים שהיו לי
אבל ואבל גדול חיברתי את המקרן סמתי תוכן יוט יוב טלוויזיה מוניידל סרטים מהזידו UHD8000 שלי ופההה הפה נפער נפתח העניים התמלאו בצבע חייי אור שלא נגמר עומק לא יכול לתאר מה זה עוצמה של מקרן הרגשתי שאני באולם קולנוע יוקרטי בבנקוק שם הייתי באולם עם מערכת כמו שלי וכמובן מקרניי קריסטי חשוב לציין שעם מסך אקוסטי של סיימור כמו שלי הייתי חייב המון אור כי הבד מאוד בולע את האור ופה הקרסיטי אוכל הכל מהכל חח מרגיש כאילו קניתי מסך קיו לד שהתומנה נוגעת בך והכל ממסך של 104 אינץ אבל התמונה שווה הכל אפילו אני מנסה לחפס להוריד במניו את עוצמת להלייזר ב50 אחוז פשוט אושר לעניים
יכול להיות שיחלקו עליי פה אוהביי הjvc הנכבדים ובצדק
אבל בשבילי מחיר טוב מקרן קולנועי שמעיף לי את העין בצבעיים שחור מצויין ועמוק סצנות חשוכות שעד עכשיו רק חלמתי לראות פתאום הכל ברור חדוד שאין לה סוף ושוב המקרן לא מכוייל עדיין אני בהתלמדות אם יש משהו מקצועי שיודע לכוון מקרניי קולנוע כמו קרסיטי אשמח לקבל עזרה בקיצור אני שמח מרוצה גם במחיר ומהתוצאה המפתיעה בהכל פשוט הגשמתי חלום מכל הבחינות גם סאונד וגם תמונה וחששתי מאוד לאחר שנים מצויינים עם מקרניי sony האהובים עליי מאוד מאוד ..
וזאת הזדמנות להודות למנכל הרמן בארץ ובנימין ידידי היקר על העזרה האין סופית במערכת jbl pro ושאר ההגברה כבר עשור שזה הבית השני שלי לכל מה שקשור לקולנוע והגברה ..במחירים שפויים
תודה לכולם מראש על הברכות אוהב אתכם ומעלה תמונות כמובן התמונות לא ישקפו את התמונה האמיתית של המקרן תהנו גם מהתמונות של החדר קולנוע שלי שאני פשוט מכור אליו זה התרופה שלי אחרי בורא עולם שנותן לי תמיד את הברכה אשתי והילדים

ותודה שיש אתר כזה פה HT שנותן במה לכולנו להמשיך להתרגש לכתוב ללמוד להנות במשך שנים על גביי שנים ממה שאנחנו אוהבים הכרת הטוב חשובה להם לא פחות