אולי לא הובנתי.. הכוונה הusb c של הטלפון שמתחבר לדונגל usb-rj45 שמתחבר ל WAN . הטלפון הופך למודם סלולארי......
חיבור starlink
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5371 פעמים
ראוטרים רבים יודעים לקבל כניסת usb ישר במודם סלולרי. ככה זה מחובר אצלי כגיבוי. מכשיר ישן שפשוט נטען ומחובר ל usb.
כדאי לשים לב שסטארלינק מתחילים לעבור למצב של השכרת ציוד במקום קניה שלו, בעלות של $10 בחודש: https://arstechnica.com/tech-policy/202 ... -hardware/
פיילוט שהתחיל בארה"ב, קנדה, אנגליה, צרפת, אוסטרליה ומקסיקו.
אישית אחרי שראיתי את זה החלטתי לקנות את ערכת המיני בKSP (יצא 839 שקל), אבל עוד לא יצא לי לבדוק אותה.
בנוסף, יש צורך בשליחת תעודת זהות לסטארלינק בגלל רגולציה בארץ של משרד התקשורת, ומהרושם שלי זה תהליך ידני (לקח עבורי יום לקבל אישור). ממליץ לעשות מראש (במקום לגלות את זה כשנופל האינטרנט בבית ומנסים להפעיל את זה כגיבוי).
פיילוט שהתחיל בארה"ב, קנדה, אנגליה, צרפת, אוסטרליה ומקסיקו.
אישית אחרי שראיתי את זה החלטתי לקנות את ערכת המיני בKSP (יצא 839 שקל), אבל עוד לא יצא לי לבדוק אותה.
בנוסף, יש צורך בשליחת תעודת זהות לסטארלינק בגלל רגולציה בארץ של משרד התקשורת, ומהרושם שלי זה תהליך ידני (לקח עבורי יום לקבל אישור). ממליץ לעשות מראש (במקום לגלות את זה כשנופל האינטרנט בבית ומנסים להפעיל את זה כגיבוי).
אבל כאן זה ישראלים....
אם אתה מתכוון למודם סלולרי אבל בלי SIM, איזה דגם לדוגמא?
(קרואטים?)
אני משער שאתה מתכוון למתאם רגיל שצורך חשמל מה-USB?...

(בסופרפארם יש מחיר טובים למתאם כזה. אעבור שם אחרי קניית חומר ניקוי לשירותים ב-KSP, אם כי במחשבה שניה בעצם השירות לא משהו ואם יהיה צריך אחריות...).
מה הלוגיקה?avob כתב: יש צורך בשליחת תעודת זהות לסטארלינק בגלל רגולציה בארץ של משרד התקשורת...
תמיד משמח לחשוף מידע אישי לעוד גופים פרטיים, ואם זה בגלל רגולציה, אפילו יותר טוב.
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5371 פעמים
אוטוקורקטjtk כתב: אבל כאן זה ישראלים.
(קרואטים?)
אני משער שאתה מתכוון למתאם רגיל שצורך חשמל מה-USB?
(בסופרפארם יש מחיר טובים למתאם כזה. אעבור שם אחרי קניית חומר ניקוי לשירותים ב-KSP, אם כי במחשבה שניה בעצם השירות לא משהו ואם יהיה צריך אחריות...).
מה הלוגיקה?
תמיד משמח לחשוף מידע אישי לעוד גופים פרטיים, ואם זה בגלל רגולציה, אפילו יותר טוב....
ראוטרים. יש לי ראוטר של אסוס מחובר לאייפון ישן ב usb ומשתמש בסים של 019. אחלה גיבוי ב 20 ₪ לחודש.
זה עלה לכותרות עוד באוקטובר 2023 בתחילת המלחמה כשמאסק אמר שהוא רוצה לאפשר לארגונים הומנטריים בעזה להתחבר ל Starlink: https://www.geektime.co.il/musk-says-st ... -aid-orgs/jtk כתב: אבל כאן זה ישראלים.
(קרואטים?)
אני משער שאתה מתכוון למתאם רגיל שצורך חשמל מה-USB?
מה הלוגיקה?
תמיד משמח לחשוף מידע אישי לעוד גופים פרטיים, ואם זה בגלל רגולציה, אפילו יותר טוב....
אם אתה רוצה תקציר של הכל זה נמצא בפסקה הבאה: https://www.geektime.co.il/elon-musks-s ... 7%A8%D7%AA
למשרד הביטחון זה פחות זרם, אני יכול להבין למה.