מארקוקנין כתב:
אתה צודק מבחינת רמת כיול, אבל הימאהה יותר מתוכננים לסאונד קולנועי וסוחף
ותחשוב שה A8A בכמה רמות יותר טוב מהימאהה הישן שהיה לי.
המראנץ יותר מידיי מקובעים
...
שמעתי את הימאהה פעמים רבות, מבחינת מכשיר מעולה, כיול? פחות, הרבה התעסקות ידנית ואוזני עטלף
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
סליחה מולדר שאני פה באתר באמת מבקש את רשותך להיות כאן . שאחרים כותבים את מה שאני אומר זה בסדר אבל שאני כותב פה .... לא ...אוי ואבוי מה פתאום שעופר יכתוב את האמת ...הרי אתם אוהבים שקרים וסיפורים .
בוא אני יחדש לך מארק ..... היו לי שלוש ימהה בזמנו את הראשון לא זוכר דגם אחריו היה לי את ה620 אחרי כמה שנים היה לי את ה 650 .... היום אני אם הסוני ואני יכול להגיד לך שהסאונד שהוא מוציא יותר טוב ממה שהיה לי בימהה . זה בהמשך למה שכתבת .
מארקוקנין כתב: אתה צודק.
אבל אחרי כיול בסיס ותיקון ידני אתה יכול להגיע לתוצאה הרצויה.
במראנץ, זה או כיול, או ידני. מעפנים.
שלא נדבר על החצופים האלה שמוכרים מכשיר יוקרתי, ועדיין צריך לרכוש תוכנת כיול במאות דולרים.
לפחות ה A1EvoAcoustiX חצי נחמה תודות ל OCA
...
אתה לא חייב לרכוש תוכנת כיול נוספת מספקים לך אודסי 32 הכי מתקדם .
משה אח יקר תתחדש תהנה אחלה קולנוע יש לך אגב אני עם ONKYO TX-RZ 3100 שזה המקביל הדיגיטלי של המכשיר שלך מעניין ההבדלים ביניהם כמובן ההבדל העיקרי הוא הכיול DIRAC שלך שלי אין אבל עם שתי רמקולים בקושי שיש לי מחוברים אליו איזה DIRAC בדיוק אני צריך
עופרפולק כתב: בוא אני יחדש לך מארק ..... היו לי שלוש ימהה בזמנו את הראשון לא זוכר דגם אחריו היה לי את ה620 אחרי כמה שנים היה לי את ה 650 .... היום אני אם הסוני ואני יכול להגיד לך שהסאונד שהוא מוציא יותר טוב ממה שהיה לי בימהה . זה בהמשך למה שכתבת .
...
מה? איזה דגמים אלו?
אני מדבר על ה a8a aventage
תקרא עליו קצת...