ואנשים קונים שואבים יקרים ומקבלים בארץ חרה של שירות אם בכלל מה שמחריף את הבעיה. בשביל זה הצעתי לבחור קודם שואב של MOVA , שם זה אחריות של ח.י. של 3 שנים שכנראה עדיין אפשר לסמוך עליה או לפחות יש תקווה...
שואב שוטף מומלץ ?
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8253
- נתן תודות: 412 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
- ChaoscripT
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 919
- שם מלא: חביב
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
לפי מה שאני רואה בפייסבוק, גם ח.י. לא מצטיינים בשירות/תמיכה, אנשים מציינים שלוקח להם הרבה זמן לענות אם בכלל.17/10/2025 12:42integral כתב: ואנשים קונים שואבים יקרים ומקבלים בארץ חרה של שירות אם בכלל מה שמחריף את הבעיה. בשביל זה הצעתי לבחור קודם שואב של MOVA , שם זה אחריות של ח.י. של 3 שנים שכנראה עדיין אפשר לסמוך עליה או לפחות יש תקווה. אני קורא בגלל ה EUFY שלי קבוצות של בעלי EUFY בחו"ל. שם יש שירות ועומדים מאחורי המוצר.
...
MOVA הוא Sub-brand של Dreame.
נראה שהם הלכו על קו של Value for Money.
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4866
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
לא שיש לי משהו עם החברה הספציפית הזו...
קח בחשבון שמה שאתה רואה על חברה (כלשהי) ועשוי ל"החשד" כאותנטי, זה בעיקר תלונות, ולכן צפוי שאם תתקל במידע אותנטי אצלם בדף - אלה יהיו תלונות.
עם זאת, אין לך שום דרך להעריך את מה שלא נמצא שם - כי מי שמרוצה (יותר או פחות, אבל בסה"כ מרוצה) אין סיבה שיטריח את עצמו לכתוב בדף של חברה כלשהי.
אתה כן יכול להעריך את הדפוסים של התלונות, אם הם חוזרים על עצמם באזור מסויים, או תלונה מסויימת מה שיכול לעזור לך להעריך אם זו בעיה מקומית של מחוז/קבוצה/טכנאי מסויים או משהו סיסטמטי.
אתה גם יכול לקחת את ה AI החביב עליך ולבקש ממנו סיכום של שלל התלונות והפידבקים (בדומה למה שיש אצל אמזון), אבל קשה גם מזה להבין מה חשוב יותר לך ומה פחות.
אותו דבר לגבי מוצרים.
פירגונים, תמיד יתפסו כמזוייפים וכבוטים, קשה היום להבין מה review אמין ומה ממוסחר ולכן רצוי לסקור כמה ממקורות שונים ומאזורים שונים.
זה אולי פרדוקס בעולם של מידע זמין, שדווקא קשה יותר להשיג מידע אמין, אבל זה יותר קשור לשחיקה של המושג "אמת" הריחוק מעובדות ויצירת עולם מושגים שכולו נמדד בחווייה סובייקטיבית.
(טיפ של אלופים, סקירה שמדברת בעיקר במושגים של חווייה, זו כנראה פרסומת).
קח בחשבון שמה שאתה רואה על חברה (כלשהי) ועשוי ל"החשד" כאותנטי, זה בעיקר תלונות, ולכן צפוי שאם תתקל במידע אותנטי אצלם בדף - אלה יהיו תלונות.
עם זאת, אין לך שום דרך להעריך את מה שלא נמצא שם - כי מי שמרוצה (יותר או פחות, אבל בסה"כ מרוצה) אין סיבה שיטריח את עצמו לכתוב בדף של חברה כלשהי.
אתה כן יכול להעריך את הדפוסים של התלונות, אם הם חוזרים על עצמם באזור מסויים, או תלונה מסויימת מה שיכול לעזור לך להעריך אם זו בעיה מקומית של מחוז/קבוצה/טכנאי מסויים או משהו סיסטמטי.
אתה גם יכול לקחת את ה AI החביב עליך ולבקש ממנו סיכום של שלל התלונות והפידבקים (בדומה למה שיש אצל אמזון), אבל קשה גם מזה להבין מה חשוב יותר לך ומה פחות.
אותו דבר לגבי מוצרים.
פירגונים, תמיד יתפסו כמזוייפים וכבוטים, קשה היום להבין מה review אמין ומה ממוסחר ולכן רצוי לסקור כמה ממקורות שונים ומאזורים שונים.
זה אולי פרדוקס בעולם של מידע זמין, שדווקא קשה יותר להשיג מידע אמין, אבל זה יותר קשור לשחיקה של המושג "אמת" הריחוק מעובדות ויצירת עולם מושגים שכולו נמדד בחווייה סובייקטיבית.
(טיפ של אלופים, סקירה שמדברת בעיקר במושגים של חווייה, זו כנראה פרסומת).
היי,שי-כ כתב: אני רכשתי את רובורוק Qrevo Edge ואני מאוד מרוצה. אמנם אין לי כלבים/שטיחים וילדים, אך יש לו עוצמת שאיבה חזקה.
בהרבה אתרי השוואה, נחשב למחיר-תמורה משתלם מאוד.
יש עליו מבצע בבאג (בד"כ 3500 ש"ח).
קצת יותר מ 3000 אבל שווה.
https://www.bug.co.il/brand/roborock/qrevo/edge/white...
האם מספר חודשים משמעותיים אחרי אתה עדיין מרוצה?
נתקלתי בדגם הממשיך של הדגם שרכשת והוא אופציה טובה עם מחיר אטרקטיבי
Qrevo Edge 2
https://www.bug.co.il/brand/roborock/qrevo/edge/2/white
פחות מ 3000 ש" באילת.
אלטרנטיבה טובה לאחיו היקר: Roborock Saros 20 Sonic Complete שעולה באילת 4200 ש"ח.
https://ksp.co.il/web/item/462981
פער של שנה באחריות

- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7037
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
אחרי 3 עמודים של הודעות בנושא
אני ממש לא הבנתי מה השואב השוטף המומלץ
אני ממש לא הבנתי מה השואב השוטף המומלץ

אנחנו כבר קצת יותר מחצי שנה עם Dreame X50 Master (הדגם שמתחבר למים וניקוז), עשינו לו הכנה בארון שירות אז הוא נסתר לגמרי בבית.
התחזוקה שלו היא ממש מינימלית ואין את הריחות של מים מלוכלכים עומדים כי זה מנקז הכל ישירות לביוב ולא צריך לזכור למלא מים נקיים.
עושה עבודה מעולה אצלנו (זוג עם דירת 4 חדרים עם שטיח בסלון ודי מסודרים בכללי), בשבילנו זה החליף כמעט לחלוטין את הצורך לשטוף ידנית, למעשה מאז שיש לנו אותו לא היינו צריכים בכלל לעשות ספונג׳ה
התחזוקה שלו היא ממש מינימלית ואין את הריחות של מים מלוכלכים עומדים כי זה מנקז הכל ישירות לביוב ולא צריך לזכור למלא מים נקיים.
עושה עבודה מעולה אצלנו (זוג עם דירת 4 חדרים עם שטיח בסלון ודי מסודרים בכללי), בשבילנו זה החליף כמעט לחלוטין את הצורך לשטוף ידנית, למעשה מאז שיש לנו אותו לא היינו צריכים בכלל לעשות ספונג׳ה

אין שואב אחד שהוא מומלץ לכל סוגי המשתמשים. מה גם שהחברות מוציאות דגם חדש כמה פעמים בשנה. וש חיות בבית? שטיחים? פרקט? רהיטים נמוכים? הכנה לשוטף? ילדים שמשאירים חלקים של פליימוביל?...
כל השאלות האלה משפיעות על הדגם שיהיה הכי טוב לך.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8253
- נתן תודות: 412 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
יש אנשים שפונים לזה שעשה את הביקורת של הנארוול פלו 2 למעלה כדי לקבל ייעוץ בהתאם לשימושים ומחירי הנחה. ראיתי שרובם מרוצים מהייעוץ שלו. תנסה. מה יש להפסיד
https://mashvim.com/vacuum-advisor/
https://mashvim.com/vacuum-advisor/
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7037
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
ראשתי את ה Roborock Qrevo Edge 2 Pro
יבואן רשמי
אמור לקבל אותו שבוע הבא
יבואן רשמי
אמור לקבל אותו שבוע הבא