ערוצי טלוויזיה חינמיים לבעלי מסכים חכמים/סטרימרים [שרשור רשמי]
-
benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6110
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 993 פעמים
צריך וותק של כמה שנים פה באתר, זה מצויין בהודעה הראשית.17/01/2026 14:43נבדיקה כתב: היי בני
התקנתי לא מזמן את התוכנה והיא נשארה מותקנת
אז אם הבנתי נכון
אז רק בעוד חצי שנה גם אני אוכל להגיש בקשת הצטרפות לרשימה שלך?...
- kmvsbemjammmawhezw
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 184
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
אני צריך רק לצפיה בערוץ 12, ירוץ על mibox מיועד לבני 70 שביטלו מנוי ב yes....
אשמח לקבל פרטים, אם הוותק שלי מספיק.
-
benny123
- חבר מכור קשה

ירוץ אבל אין אחריות על הדברים הללו חבר זה בהתנדבות אני מקווה שאתה מבין זאת.22/01/2026 0:01kmvsbemjammmawhezw כתב: אני צריך רק לצפיה בערוץ 12, ירוץ על mibox מיועד לבני 70 שביטלו מנוי ב yes.
אשמח לקבל פרטים, אם הוותק שלי מספיק....
אם אתה רוצה משהו וודאי שירוץ ויש לך כבר סטרימר וזה עוד רק לערוץ קשת אז תתקין את התוכנה של קשת 12 וזה יעבוד להם מסביב לשעון.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46332
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5071 פעמים
הממשק לא רלוונטי, זה בסך הכל רשימה של הערוצים.
מה שיותר חשוב זה היציבות המרשימה של הפתרון, שמגיעה רק בגלל התחזוקה הצמודה של@benny123
מה שיותר חשוב זה היציבות המרשימה של הפתרון, שמגיעה רק בגלל התחזוקה הצמודה של@benny123
- kmvsbemjammmawhezw
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 184
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
מבין לגמרי.22/01/2026 17:52benny123 כתב: ירוץ אבל אין אחריות על הדברים הללו חבר זה בהתנדבות אני מקווה שאתה מבין זאת.
אם אתה רוצה משהו וודאי שירוץ ויש לך כבר סטרימר וזה עוד רק לערוץ קשת אז תתקין את התוכנה של קשת 12 וזה יעבוד להם מסביב לשעון....
האפליקציה של 12 לא נוחה, כי צריך לנווט בתפריטים כדי לצפות בשידור, חוץ מזה היא כוללת פרסומות נוספות, שאין בצפיה ישירה.
האפליקציה של 12 קיבלה דירוג של 2.6 מתוך 5:
https://play.google.com/store/apps/deta ... .VOD&hl=he
בתגובות שם יש הרבה תלונות על האפליקציה.
-
benny123
- חבר מכור קשה

זה כבר אוף טופיק ופחות קשור אלי - במקום לסרבל אותם בסטרימרים ותוכנות ותחזוק על ידי צד ג'... אם הטלוויזיה עם ממיר DVBT2 מובנה, חבר אנטנה והרץ סריקה ואם אין ממיר מובנה קנה אחד עם אנטנה וסגור פינה במיוחד שמדובר באנשים מבוגרים כמה שפשוט יותר ככה יהיה קל יותר וכמובן יציב יותר בעבורם.
יש לך מידע מעבר בפורום עידן+ פה באתר https://htmag.co.il/forum?q=dmlld2ZvcnVtLnBocD9mPTE1
יש לך מידע מעבר בפורום עידן+ פה באתר https://htmag.co.il/forum?q=dmlld2ZvcnVtLnBocD9mPTE1
-
benny123
- חבר מכור קשה

kalinium אין לי מושג באתר של SIPTV לכאורה יש אפשרות להכניס עוד רשימה אבל זה יצור ברדק לדעתי מניסיון עבר של חבר'ה שניסו.
SIPTV היא תוכנה די בסיסית וזולה אז אפשר פשוט להתקין לצידה תוכנה מקצועית יותר לשירות פרטי בתשלום (זה כבר לא קשור לפה ועל כן לא ארחיב, יש מספיק אפשרויות בחנות האפליקציות, מקסימום תתוועץ בספק שלך).
SIPTV היא תוכנה די בסיסית וזולה אז אפשר פשוט להתקין לצידה תוכנה מקצועית יותר לשירות פרטי בתשלום (זה כבר לא קשור לפה ועל כן לא ארחיב, יש מספיק אפשרויות בחנות האפליקציות, מקסימום תתוועץ בספק שלך).
-
benny123
- חבר מכור קשה

אני שמח לעדכן שיש פיצ'ר חשוב ב-SIPTV שהוא תמיכה בהצגת הערוצי עידן+ מהממיר המובנה בטלוויזיה באם יש אנטנה מחוברת וסרקתם כמובן.
יש ללכת להגדרות התוכנה ולסמן את האפשרות שם של הצגת ערוצי DVBT/C/S.
לאחר שתעשו זאת תתווסף קטגורייה חדשה לרשימה בשם DVB CHANNELS עם כל התחנות.
לצערי אין EPG ברמת התוכנה לא חשוב מה ניסיתי מהצד שלי אין לי שליטה על זה, אי אפשר להסתיר רשימת תחנות רדיו (גם אין דרך להעיפם מהמסך עצמו לפחות ב-LG).
מה שכן זה טוב ונחמד לשם גיבוי ומתלבש על הרשימה שלי ככה שיש לכם רשימה היברידית וסופר יציבה הכוללת ערוצים בקליטה קרקעית וגם דרך האינטרנט באיכות גבוהה, אין מה להפסיד אלא פשוט לחבר ולהנות!
יש ללכת להגדרות התוכנה ולסמן את האפשרות שם של הצגת ערוצי DVBT/C/S.
לאחר שתעשו זאת תתווסף קטגורייה חדשה לרשימה בשם DVB CHANNELS עם כל התחנות.
לצערי אין EPG ברמת התוכנה לא חשוב מה ניסיתי מהצד שלי אין לי שליטה על זה, אי אפשר להסתיר רשימת תחנות רדיו (גם אין דרך להעיפם מהמסך עצמו לפחות ב-LG).
מה שכן זה טוב ונחמד לשם גיבוי ומתלבש על הרשימה שלי ככה שיש לכם רשימה היברידית וסופר יציבה הכוללת ערוצים בקליטה קרקעית וגם דרך האינטרנט באיכות גבוהה, אין מה להפסיד אלא פשוט לחבר ולהנות!
-
benny123
- חבר מכור קשה

אני מעלה ערוצים רק מהמקורות הרשמיים שלהם ועל פי זמינותם ויציבותם, אם הערוצים מבוקשים הם יעלו כמובן.30/01/2026 21:09(G) כתב: כל הכבוד על ההשקעה, יש מבחר רב של ערוצים.
התקנתי אצל ההורים והם נוברים בין הערוצים בשמחה.
מהדפדוף קל שמתי לב שיש רק ערוץ 1 ברומנית, האם ניתן להכניס ערוצים ברומנית, הונגרית, רוסית, גרמנית וכו...?...
בנתיים דווקא הסרתי המון ערוצי "טראש" ואני מנסה לקצר את זה לחבילה יותר איכותית - איכות על פני כמות.
אין לי אינטרס לשים אלף ערוצים שאיש לא צורך - זה בסופו של יום התעסקות שלי ותחזוקה שלי...
-
benny123
- חבר מכור קשה

...
אני זה שמחזיק את המיזם, הכל כתוב לך בברור בהודעה הראשית פה בשרשור... רמי רחמים אשכנזי AKA רמקולים, שוב יצרת פרופיל חדש פה?
אני מבקש ממך פעם במי יודע כמה רמי, הנח לי ולשרשור הנוכחי הזה בשקט... תודה!
נערך לאחרונה על ידי benny123 ב 01/02/2026 9:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
מה קשור?31/01/2026 20:02benny123 כתב: אני זה שמחזיק את המיזם, הכל כתוב לך בברור בהודעה הראשית פה בשרשור... רמי רחמים אשכנזי AKA רמקולים, שוב יצרת פרופיל חדש פה?...
כתבת כן אבל לא מתי בדיוק רשאים לבקש ממך להצטרף לשירות
כי כמה שנים זה בערך לא בדיוק
-
benny123
- חבר מכור קשה

בוצעו עדכונים ונוספו מקורות גיבוי - קטגוריית ישראל שודרגה באיכות התמונה להגברת מהירות הזיפזופ והגעה לאיכות המקסימלית במידת האפשר.
מוזמנים לבדוק ולהנות! אם משהו לא מסתדר לכם אז יש תמיד את הקטגוריית גיבוי זמינה לכם.
מוזמנים לבדוק ולהנות! אם משהו לא מסתדר לכם אז יש תמיד את הקטגוריית גיבוי זמינה לכם.