שרשור תגובות: Nuki Lock Ultra | המנעול החכם הכי מהיר בשוק
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46317
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
https://htmag.co.il?p=108592
מנוע ללא פחמים ב-"Insane Mode": איך טכנולוגיית ה-Brushless משנה את חוקי המשחק
מנוע ללא פחמים ב-"Insane Mode": איך טכנולוגיית ה-Brushless משנה את חוקי המשחק
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

היה לי נוקי 3 בעבר, והיום יש לי אתה SWITCHBOT עם זיהוי פנים.
חייב לציין שהפתיחה האוטומטית של NUKI עבדה לי גרוע למדי, וברוב המוחלט של הפעמים הייתי מוצא את עצמי עומד שניות ארוכות (במקרה הטוב) עומד מול הדלת ומחכה שתפתח.
אני מניח שאם זה עובד טוב, אז זה אחלה, אבל בפועל זה לא תמיד המצב, ואז זיהוי הפנים עדיף בהרבה.
יש לציין שגם ב SWITCHBOT קיימת אפשרות לפתיחה אוטומטית לפי GPS, אבל לא טרחתי להפעיל אותה.
חייב לציין שהפתיחה האוטומטית של NUKI עבדה לי גרוע למדי, וברוב המוחלט של הפעמים הייתי מוצא את עצמי עומד שניות ארוכות (במקרה הטוב) עומד מול הדלת ומחכה שתפתח.
אני מניח שאם זה עובד טוב, אז זה אחלה, אבל בפועל זה לא תמיד המצב, ואז זיהוי הפנים עדיף בהרבה.
יש לציין שגם ב SWITCHBOT קיימת אפשרות לפתיחה אוטומטית לפי GPS, אבל לא טרחתי להפעיל אותה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

עם ה- Nuki Ultra זיהוי המקום עובד הרבה יותר מהר, כנ״ל הזיהוי של טביעת האצבע וההתקשרות למנעול שיפתח. זה הרבה יותר טוב לעומת הדור הקודם.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73178
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 644 פעמים
- קיבל תודות: 3151 פעמים
yarko כתב: היה לי נוקי 3 בעבר, והיום יש לי אתה SWITCHBOT עם זיהוי פנים.
יש לציין שגם ב SWITCHBOT קיימת אפשרות לפתיחה אוטומטית לפי GPS, אבל לא טרחתי להפעיל אותה....
בתור אחד שיש לו נוקי, זה עובד רק בבית פרטי כשאתה בחוץ על קליטה מצויינת, כשבאים מחדר מדרגות בבניין זה פשוט לא עובד בכלל וחייב להשתמש באפליקציה בטלפון או בזיהוי אצבע/קודן.
בנוסף הסוללה המובנית בעניניי היא חיסרון אדיר. בנוקי 3 הסוללות היו נגמרות מהר מידיי ובסוף נאלצתי לרכוש סט נוסף במחיר מופקע. כשגם הוא נגמר מהר מידיי, עשיתי פרויקט DIY והחלפתי את הסוללות שהם מספקים בפנים בסוללות לא נטענטות שמחזיקות הרבה יותר זמן והרבה יותר זולות.
בנוסף, במחיר שהם מבקשים ליחידת הבסיס, זה מגוחך שצריך לשלם על התוספות הקטנות ולא מעט.
תוציא את הסוללות השחורות שלהם ותשים במקומן סוללות נטענות וככה תחסוך את העלות של הרכישה.benda76 כתב: איך בדיוק החלפת את הסוללות אני באותו מצב...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אני גר בבניין. הפתיחה האוטומטית עובדת מצויין, הסברתי גם בכתבה איך מתבצע הזיהוי ולמה לא חובה קליטת GPS.
הסוללה לא נגישה, מצד שני, לא הייתי מחליף למכשיר אחר רק בגלל שהסוללה שלו כן.
הסוללה לא נגישה, מצד שני, לא הייתי מחליף למכשיר אחר רק בגלל שהסוללה שלו כן.
זה ההסבר, או שפיספסתי משהו?ziv_r כתב: אני גר בבניין. הפתיחה האוטומטית עובדת מצויין, הסברתי גם בכתבה איך מתבצע הזיהוי ולמה לא חובה קליטת GPS.
הסוללה לא נגישה, מצד שני, לא הייתי מחליף למכשיר אחר רק בגלל שהסוללה שלו כן....
״המנגנון עובד על שילוב חכם של טכנולוגיות. המערכת מזהה באמצעות ה-GPS של הטלפון שיצאתם מהאזור הגאוגרפי של הבית (Geofence). כשאתם חוזרים ונכנסים שוב לרדיוס של כ-100 מטר מהבית, האפליקציה "מתעוררת" ומחכה לזיהוי Bluetooth. ברגע שאתם בטווח הקרוב והטלפון מתחבר למנעול דרך ה-Bluetooth – המנעול מזהה את הקרבה, פותח את הדלת מהר וזה פשוט עובד מצוין.״
אין כאן שום דבר חדש. גם בדורות הקודמים של נוקי זה עבד בדיוק ככה (אני לא פוסל שהם שיפרו משהו בתהליך)
כמו שציינתי קודם, אני בבניין, ובנוקי 3 הזיהוי שלהם עבד לי בצורה גרועה מאוד.
- Huber
- חבר במועדון HT

- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

yarko
זה עובד עכשיו הרבה יותר מהר בשל החיבוריות המהירה יותר ל- BT & Wi-Fi.
זה עובד עכשיו הרבה יותר מהר בשל החיבוריות המהירה יותר ל- BT & Wi-Fi.
- VaniaBentolila
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
תודה על הסקירה, יש מוד ידני שיתאים לשומרי שבת?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

רשמו למעלה לבטל את התאורה, למקרה שזה מספק.
אם לא יספק, אין מצב רישמי כזה באפליקציה.
אם לא יספק, אין מצב רישמי כזה באפליקציה.
- Huber
- חבר במועדון HT

כנ"ל, מסכים לחלוטין.emage כתב: יש לי נוקי 3 אצלי ונוקי 4 אצל ההורים, סה"כ אני די מחבב את המוצרים שלהם.
אבל 1250 שקל למנעול בלי אביזרים בקניה מוקדמת זה יקר מאד....
- דרור3
- חבר במועדון HT

- תגובות: 782
- שם מלא: דרור יונתן
- נתן תודות: 84 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
@VaniaBentolila
אני מבטל את האור ומבטל נעילה אוטומטית, אז בגדול מבפנים אני פותח ונועל ידני ומבחוץ בעזרת מפתח,אבל אני לא בטוח שזה פתרון שתופס הילכתית, לי זה מספיק.
אני מבטל את האור ומבטל נעילה אוטומטית, אז בגדול מבפנים אני פותח ונועל ידני ומבחוץ בעזרת מפתח,אבל אני לא בטוח שזה פתרון שתופס הילכתית, לי זה מספיק.