Nuki הוציאו מנעול חדש (דור 5)
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46341
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
כל עוד הצילינדר בולט 3 מילימטר, אפשר יהיה להתקין את המנעול, בדיוק כמו בדגמים הקודמים....
חשוב להשתמש ברוזטה שטוחה (גם כן כמו בדגמים הקודמים), על מנת שיהיה מגע טוב של המתאם המתכתי של ה- Nuki עם הצילינדר. המתאם המתכתי שנוצר במיוחד על ידי חברת Nuki עבור הצרכן הישראלי ומסופק עם המנעול בארץ.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

זאת הערכה שמסופקת על ידי היבואן בארץ. המתאם המתכתי מיוצר כאמור על ידי חברת Nuki. זה לא משהו שאפשר לעשות בקלות עם CNC בארץ, הוא כולל גם מנגנון קפיצי לשחרור המנעול החשמלי מהמתאם המתכתי.
2 החלקים הנוספים שמסופקים עם הערכה על ידי היבואן הם ספייסר (לא תמיד צריך להשתמש בו) וגלגל שיניים שתפקידו לקשר בין הצילינדר למנעול החשמלי.
2 החלקים הנוספים שמסופקים עם הערכה על ידי היבואן הם ספייסר (לא תמיד צריך להשתמש בו) וגלגל שיניים שתפקידו לקשר בין הצילינדר למנעול החשמלי.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אגב, היצרן מכליל בתוך הקופסה ערכה של מתאם מתכתי וגלגל שיניים, אך הם לא מתאימים לשימוש בארץ.
גלגל השיניים הצהוב מגיע בקופסה ולא מתאים לשימוש בארץ. האפור הוא תוספת של היבואן ומתאים לשימוש. המתאם השמאלי מגיע בקופסה, אבל הוא לא מתאים לשימוש בארץ. שימו לב כי אין לו את שלושת הפינים לקיבוע לצילינדר כפי שיש ביחידה הימנית. הטענה מגנטית. די נוח. מספקים כבל ארוך בקופסה.
גלגל השיניים הצהוב מגיע בקופסה ולא מתאים לשימוש בארץ. האפור הוא תוספת של היבואן ומתאים לשימוש. המתאם השמאלי מגיע בקופסה, אבל הוא לא מתאים לשימוש בארץ. שימו לב כי אין לו את שלושת הפינים לקיבוע לצילינדר כפי שיש ביחידה הימנית. הטענה מגנטית. די נוח. מספקים כבל ארוך בקופסה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

מי שמכיר את המנעולים של Nuki, אז אין פה הפתעות. התקנה סופר קלילה, אפיליקציה נוחה, אפשרות קלה לקבוע הרשאות פתיחה לשאר בני הבית. חובה להשתמש גם בחיישן עבור נוחות אופטימלית ולהפוך את המנעול באמת לחכם ולא כזה שסתם ינעל בלי קשר למציאות.
שתי דברים מאוד הרשימו אותי עד כה:
1. הגודל הסופר קטן לעומת כל הדגמים הקודמים, כולל מיצרנים אחרים.
2. מהירות הסגירה והפתיחה. יש פה סטנדרט חדש וגבוה מאוד.
כל המלאי הראשוני שהגיע לארץ כבר נמכר. מלאי חדש צריך להגיע עוד חודש לערך, כולל ה- Keypad 2 NFC (שיאפשר לפתוח את הדלת עם הצמדת הטלפון).
https://www.nuki.co.il/shop/
שתי דברים מאוד הרשימו אותי עד כה:
1. הגודל הסופר קטן לעומת כל הדגמים הקודמים, כולל מיצרנים אחרים.
2. מהירות הסגירה והפתיחה. יש פה סטנדרט חדש וגבוה מאוד.
כל המלאי הראשוני שהגיע לארץ כבר נמכר. מלאי חדש צריך להגיע עוד חודש לערך, כולל ה- Keypad 2 NFC (שיאפשר לפתוח את הדלת עם הצמדת הטלפון).
https://www.nuki.co.il/shop/
-
dr0r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2182
- שם מלא: דרור
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 361 פעמים
ziv_r כתב: אגב, היצרן מכליל בתוך הקופסה ערכה של מתאם מתכתי וגלגל שיניים, אך הם לא מתאימים לשימוש בארץ.
גלגל השיניים הצהוב מגיע בקופסה ולא מתאים לשימוש בארץ. האפור הוא תוספת של היבואן ומתאים לשימוש.
המתאם השמאלי מגיע בקופסה, אבל הוא לא מתאים לשימוש בארץ. שימו לב כי אין לו את שלושת הפינים לקיבוע לצילינדר כפי שיש ביחידה הימנית.
הטענה מגנטית. די נוח. מספקים כבל ארוך בקופסה.
...
המתאם הימני זהה לזה שמגיע עם ה-Pro, שצילמתי פה. אז בסופו של דבר ההבדל הוא גלגל השיניים האפור, ו-mix & match בשיתוף פעולה עם היצרן.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
https://developer.nuki.io/t/shabat-mode/39035ahiel כתב: שימו לב הנוקי החדש לא תומך במצב שבת (לשומרי שבת) (כדי לנעול/לפתוח זה מדליק אורות...)...
מי שמצביע, משפיע
סיכוי אפסי שnuki העולמית תעשה משהו עם זה......
הלם איך לא חשבתי לשים חור בגלגל השיניים 
זה יחסוך לי מקום
למי שעקב אחרי השרשורים שלי הגלגל היחיד שלא התפרק לי היה הדפסה של ניילון CF
לגבי מי ששאל על הEVVA ממליץ לך להסתכל על מה שכתבתי פה לאורך כל השרשור
לגבי מה שעופר רשם בסוף כל ההתאמה הישראלית זה גלגל שיניים כמו שחשבתי. אני לא ממש מבין למה צריך פלטה מיוחדת פה. הפלטה שבאה עם המוצר היא פלטה תואמת euro cylinder שזה מה שיש בארץ.... אולי הם בנו מנגנון שמחייב פלטה יעודית או משהו לפתרון שלהם. אבל אין שום צורך בפלטה יעודית ברמת העקרון.
הגלגל שיניים הישראלי. הוא מתכת או פלסטיק?
דא שימו לב שהרוזטה לא באמצע אף פעם. כדי להתגבר על זה אפשר להדפיס משהו שיקזז את העניין הזה
לגבי הKEYPAD גם אני קניתי שניה לפני שיצא הNFC וקצת התבאסתי
לגבי הצילינר לחלוטין לא מסכים עם האמירה ש"לא צריך". אני קניתי באירופה במחיר יותר זול מהארץ והמחיר כלל צילינדר. בכל העולם האולטרה כולל צילינדר. זה נותן את אפשרות הבחירה למי שרוצה...
זה יחסוך לי מקום
לגבי מה שעופר רשם בסוף כל ההתאמה הישראלית זה גלגל שיניים כמו שחשבתי. אני לא ממש מבין למה צריך פלטה מיוחדת פה. הפלטה שבאה עם המוצר היא פלטה תואמת euro cylinder שזה מה שיש בארץ.... אולי הם בנו מנגנון שמחייב פלטה יעודית או משהו לפתרון שלהם. אבל אין שום צורך בפלטה יעודית ברמת העקרון.
דא שימו לב שהרוזטה לא באמצע אף פעם. כדי להתגבר על זה אפשר להדפיס משהו שיקזז את העניין הזה
לגבי הצילינר לחלוטין לא מסכים עם האמירה ש"לא צריך". אני קניתי באירופה במחיר יותר זול מהארץ והמחיר כלל צילינדר. בכל העולם האולטרה כולל צילינדר. זה נותן את אפשרות הבחירה למי שרוצה...
-
dr0r
-
- חבר ותיק

הפלטה הנדרשת היא עם ברגים לקיבוע, אתה יכול לראות את ההבדל בתמונה שזיו העלה. זה ממש לא משהו מיוחד לישראל, קיבלתי את הפלטה הזו עם ה-Pro. פשוט ב-ultra המקורי המנעול ננעל על הפין השטוח של הצילינדר היעודי, אז הם ויתרו על הברגים. כשאין את הנעילה של הצילינדר, בלי הברגים המנעול יכול לצאת קצת ביחד עם הפלטה, וליצור חיכוך על גלגל השיניים.gkatz כתב: הלם איך לא חשבתי לשים חור בגלגל השיניים
זה יחסוך לי מקום
לגבי הצילינר לחלוטין לא מסכים עם האמירה ש"לא צריך". אני קניתי באירופה במחיר יותר זול מהארץ והמחיר כלל צילינדר. בכל העולם האולטרה כולל צילינדר. זה נותן את אפשרות הבחירה למי שרוצה......
גלגל השיניים מפלסטיק, זה מאוד ברור.
כן, הרוזטה נמוכה מדי. זה בולט בכל המנעולים העגולים. קצת מציק בעין, אבל לא שווה את ההתעסקות. לדעתי פתרונות כמו זה פחות יפים.
שמע יש היום חומרים מדהימים. אפילו PLA אפור כהה פשוט יהיה יותר יפה מהרוזטה מתכת השטוחה שממליצים עליה וככה אתה גם עושה טובה לאישה כי הכל הופך ל"סימטרי"dr0r כתב: הפלטה הנדרשת היא עם ברגים לקיבוע, אתה יכול לראות את ההבדל בתמונה שזיו העלה. זה ממש לא משהו מיוחד לישראל, קיבלתי את הפלטה הזו עם ה-Pro. פשוט ב-ultra המקורי המנעול ננעל על הפין השטוח של הצילינדר היעודי, אז הם ויתרו על הברגים. כשאין את הנעילה של הצילינדר, בלי הברגים המנעול יכול לצאת קצת ביחד עם הפלטה, וליצור חיכוך על גלגל השיניים.
גלגל השיניים מפלסטיק, זה מאוד ברור.
כן, הרוזטה נמוכה מדי. זה בולט בכל המנעולים העגולים. קצת מציק בעין, אבל לא שווה את ההתעסקות. לדעתי פתרונות כמו זה פחות יפים....
כמובן צריך גישה למדפסת ולא לכל אחד יש גישה כזו.
שתי הערות לגבי מהירות הסיבוב. אכן מהירות הסטנדרט מספיקה - היא מאוד מהירה לטעמי. ולגבי הרעש (היו שהתלוננו ברשת) אני לא מרגיש שיש רעש גדול מידי. די צפוי ממנוע שמסתובב אפילו הופתעתי לטובה...
-
dr0r
-
- חבר ותיק

יש לי מדפסת. ועדיין לטעמי שום רוזטה מודפסת לא מתקרבת לרוזטה העגולה המקורית של הדלת. הבעיה היחידה איתה היא שהעיגול ממורכז למרכז הצילינדר.gkatz כתב: שמע יש היום חומרים מדהימים. אפילו PLA אפור כהה פשוט יהיה יותר יפה מהרוזטה מתכת השטוחה שממליצים עליה וככה אתה גם עושה טובה לאישה כי הכל הופך ל"סימטרי"
כמובן צריך גישה למדפסת ולא לכל אחד יש גישה כזו.
שתי הערות לגבי מהירות הסיבוב. אכן מהירות הסטנדרט מספיקה - היא מאוד מהירה לטעמי. ולגבי הרעש (היו שהתלוננו ברשת) אני לא מרגיש שיש רעש גדול מידי. די צפוי ממנוע שמסתובב אפילו הופתעתי לטובה......
הורדתי את המהירות ל-Gentle. המהירות לגמרי מספיקה, והוא בקושי מרעיש.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אני על Extreme. לא יכול לרדת מזה.
אני רק מקווה שעיגול הפלסטיק לא ישבר. הייתי מעדיף שהוא יהיה ממתכת.
אני רק מקווה שעיגול הפלסטיק לא ישבר. הייתי מעדיף שהוא יהיה ממתכת.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag