מברגה עם ראש מתחלף מבית בוש בכ558שח
כללי הפורום
מבצעים אלה מוגשים כשירות לחברי האתר, האתר מרוויח דמי אפיליאציה מהדילים שבפורום. עם זאת, אין האתר קשור לאמזון ואינו אחראי באף אופן לנכונות המבצעים, כדאיות המבצעים או הרלוונטיות שלהם. אנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים ושהמחירים הוגנים.
מבצעים אלה מוגשים כשירות לחברי האתר, האתר מרוויח דמי אפיליאציה מהדילים שבפורום. עם זאת, אין האתר קשור לאמזון ואינו אחראי באף אופן לנכונות המבצעים, כדאיות המבצעים או הרלוונטיות שלהם. אנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים ושהמחירים הוגנים.
תבדוק מי זה עץ האורן.
הבחור שבר את כל שוק כלי העבודה. לאחרונה מוכר גם דרך חנות פיזית של רמי לוי סטוק.
במבצעים אצלו אפשר לקנות סוללה של מקיטה 5A ב 250 ש"ח, סוללות קטנות יותר נמכרו בפחות מזה !
מטען הוא מוכר במבצעים בדרך כלל ב 99 ש"ח.
ואימפקט בסיסית עולה פחות מ 200 ש"ח.
הנה לך סט בפחות מ 550 ש"ח ! אבל יחי ההבדל הקטן בין 18V של מקיטה לדגם הצעצוע בוש שהבאת בדוגמא שלך.
הבחור שבר את כל שוק כלי העבודה. לאחרונה מוכר גם דרך חנות פיזית של רמי לוי סטוק.
במבצעים אצלו אפשר לקנות סוללה של מקיטה 5A ב 250 ש"ח, סוללות קטנות יותר נמכרו בפחות מזה !
מטען הוא מוכר במבצעים בדרך כלל ב 99 ש"ח.
ואימפקט בסיסית עולה פחות מ 200 ש"ח.
הנה לך סט בפחות מ 550 ש"ח ! אבל יחי ההבדל הקטן בין 18V של מקיטה לדגם הצעצוע בוש שהבאת בדוגמא שלך.
אין לי בעיה עם זה.good__one כתב: כשכותבים תגובה כזו חובה לתת קישור (או כתובת במקרה שזו חנות פיזית)
אחרת התגובה סרת משמעות...
שכל אחד יעשה את המחקר שלו לפני הקניה.
אולי , אבל אני בא ממקום שמשתמש רק במוצרי מקיטה.Arie10 כתב: מוכרים היום בארץ אימפקטים בפחות מזה של מקיטה, דיוולט או מילוקי- סט שלם סוללה/מברגה/מטען הכל 220V....
אז כדי שלא יגידו שאני אולי גבנבתי משהו אז בניתי סט מחברה אחרת,
אני גם חושב שיש עוד אנשים עם סיפור דומה ולכן פרסמתי את זה כדיל , למרות שיש מוצר יותר זול למתחרים.
לי יש בעיה עם זה....
טרחת לכתוב שיש זול יותר, תציין איפה. זו המטרה של הפורום, להעלות דילים ולא לספר סיפורים.
בדיוק באותו האופן שאתה העלת דיל וציינת איפה אפשר למצוא את המברגה - כולל לינק.