שרשור תגובות: AliExpress פותחת את הדלת למוכרים ישראלים
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73208
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3152 פעמים
אלי מזמן הפכה מבחינתי לבדיחה. אם אין מאות ביקורות על מוצר ולפחות כמה עשרות עם תמונות אני לא טורח להזמין, אחרת הסיכוי שתקבל מה שראית בתמונה באמת הוא זניח לחלוטין. הזמנות שם ללא תמונות קונים זה הימור מאוד לא משתלם. הבעיה שרב המוצרים מגיעים ללא ביקורות עם תמונות כך שעל רב הדברים אני פשוט מוותר. לגומא, בגדים מזמן עברנו לרכוש בשיין, שם לרב יש תמונות של קונים, שם לרב המוצר מגיע קרוב מאוד אם לא זהה לתמונה המפורסמת, והאירוניה היא שלפעמים שם יותר זול מאלי.
אם זה לא מוצר מוכר מ"מותג" מוכר ורצוי מחנות היצרן, אני משתדל לא להזמין משם.
אם זה לא מוצר מוכר מ"מותג" מוכר ורצוי מחנות היצרן, אני משתדל לא להזמין משם.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46324
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5066 פעמים
כבר עכשיו זמני השילוח מצוינים. לראייה, הנה חבילה שהזמנתי ממש לאחרונה, לקחו רק 11 ימים מרגע המשלוח ועד שהיא כבר הייתה זמינה לאיסוף.
- Huber
- חבר במועדון HT

דווקא לפי התמונה זה בדיוק הפוך - הזמין ב-30.4, הגיע לארץ ב-8.5 (יום שישי אגב), קיבל את החבילה ב-11.5 (יום שני).Huber כתב: הבעיה כפי שצוין פה הוא דואר ישראל/מכס. הדוגמא של זיו מראה את זה יפה, 3-4 ימים לקח לחבילה להגיע לארץ אח"כ ישב פה בארץ 8 ימים עד שהגיע ליעד. וזה עוד מצב טוב, היו לי חבילות שהגיעו לארץ די מהר ונתקעו פה הרבה יותר משבוע....
3 ימים זה אחד הסבירים לדואר ישראל.
- Huber
- חבר במועדון HT

djsavta - צודק. 3 באמת יחסית מהיר, לא חושב שאי פעם קיבלתי חבילה מהם כ"כ מהר. זה לא הנסיון הרגיל שלי עם חבילות שמדיעות בדואר ישראל, אצלי זה לרב כפול מינימום ויותר.