istarmini כתב: אבי
שלא יובן לא נכון אני ואני בטוח שגם החברים הנוספים לא מנסים להפעיל עליך לחץ רק מנסים להעלות רעיונות ושאלות.
לענין פרוססור טרינוב/סטורם/לינגדורף ואולי גם אנתם מלבד לעלות המטורפת והלא הגיונית בארצנו אתה כאמור תדרש להגברה חיצונית ולכן מדובר בהוצאה מטורפתתתתתת שלדעתי מיותרת.
אבל, רסיבר טוב של מרנץ/דנון שכולל אודסי 32 ומאפשר גם הרצת "הקומבינה" של אודסי + שימוש בדיראק, בכל הרמות שלו כולל ART ( בתוספת תשלום לא ממש גבוה), פה אני באמת שלא מצליח להבין למה אתה פוסל וממשיך להצמד לימאהה, כי במקרה הזה העלות הופכת כבר "לזניחה" יחסית לאופציות האחרות שהזכרתי ?
...
התשובה מאוד פשוטה בעיניי ואם אני שם רגע את הכל על סקלאה ובוחן את הדברים גם הגיונית מבלי לערב רגש אז...
טרינוב, לינגדורף, סטורם - זה פסגת הסאונד וניתן לו ציון של 10.
כיול של ART / דיראק יביא אותנו לציון של 9.
סקריפטים וקומבינות למינהם - 8 (אפשר להכניס גם את ה-ARC פה).
אודיסי - נגיד שיביא אותנו ל-7 וזה משאיר לנו את הימהה עם 6 לכאורה לשיטתכם.
כיוון שיצא לי להאזין לכמה מערכות ק"ב פה ושם (על ה-RC שלהן) וגם לכאלו שהן "קצה" אז יש לי רפרנס להשוות את "הפח אשפה" אצלי מול השאר.
ומשכך, אני לא מוצא הכרח היסטרי להחליף את מערכת הכיול הקלוקלת של ימהה כי התוצאה בפועל לא עולה בקנה אחד עם הנחות היסוד של חלקכם לגבי ה-YAPO.
אם היה כך, אז ממזמן כנראה שהייתי מחליף לפני כמה שנים טובות אחורה שעוד היה לי זמן בשפע.
את אסימון חשיבות מערכת ה-RC הדיגיטלית ואת השפעתה הדרמטית על חווית הסאונד נוכחתי לדעת כבר לפני מספר שנים.
בעקבות זאת גם נפתח השרשור הזה בזמנו:
viewtopic.php?t=348244&hilit=%D7%94%D7% ... #p3099664+
אנקדוטה לסיום, קצת קשה לי להבין איך יוצאים בהצהרות על מערכת הכיול (שגם אני מסכים שהיא מיושנת) אל מול התוצאה בשטח כאשר בחלל שלי הנחת היסוד של חלקכם שגויה וזאת מבלי ששמעתם איך זה נשמע על אמת באוזניכם.
האם אתם באמת חושבים שאחרי כל ניסיוני הדל בתחום אם התוצאה לא הייתה פגז (יחסית) הייתי נשאר עם הציוד רק בגלל החיבה לימהה ?!
משול לזה שפלוני אלמוני מדד, גילה בור ב-400 הרץ וקיבל המלצה לעבור דירה כי אין בילתו משהו אחר.
חברים יקרים, טיפונת קרדיט...
רושם את זה שיהיה ברור - לא יסתדר. יוחלף הרסיבר לאלתר.
לא אקבל בשום צורה משהו שלא תואם את הציפיות שלי וכמו שאתם שמים לב - לא מטאטא כלום תחת השטיח הכל גלוי ושקוף.
אל תמהרו לשפוט מבלי שהאוזניים שלכם קבעו אחרת אחרי שמיעה.
על כל הפח אשפה שלהם, על זה שהם תקועים מאחורה, על החוסר טיפול בתחום התחתון, על זה שכמה שנים הם לא בשוק בכלל - עדיין הרסיברים שלהם נותנים פייט רציני כמו גלדיאטורים ובהמות טיבטיות יק.