Euphoria - עונה 3 (עונה אחרונה לסדרה)

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73250
שם מלא: ערן
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 3156 פעמים

שליחה #21 

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78787
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5378 פעמים

שליחה #22 

ראיתי את הפרק הראשון.

מבריק זה לא מילה.

טוב מכל העונות הקודמות. הפתיחה פשוט גאונית.

manola
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1410
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #23 

אותי קצת מבאס שהם לקחו את העונה לכיוון סטייל "נרקוס", למען האמת (קלטתם את אדביזי מ"אוז"? איזה שחקן אדיר). ברגע שהן סיימו תיכון ויצאו לחיים האמיתיים, הלך כל הקטע של הדרמת תיכון עם כל המורכבויות של הגיל הזה והבגידות והאינטריגות וכמובן השילוב של כל סיפור ההתמכרות של רו, ומה שנשאר עכשיו זה בעיקר סיפורי סמים. שאר הדמויות חוץ מרו כבר לא ממש מעניינות, למרות שאני ממתין בציפיה דרוכה לסצינות האונליפאנס של סידני סוויני...

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #24 

איזה תפקיד הוא עושה שם!

זה אכן לקח פניה לכיוון הרבה יותר ברייקינג בד אבל אני ממש נהנה מזה. אני חושב שהם מתבגרים וממש מעניין לראות אותם מחוץ לתיכון ולראות מה קורה להם. כולם מעניינים (כמובן שרו וקאסי הן הכוכבות אבל מרתק גם מה עם מאדי). מבאס שהשחקנים של פזקו והאבא של נייט מתו בחיים האמיתיים.

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10057
נתן תודות: 566 פעמים
קיבל תודות: 585 פעמים

שליחה #25 

פרק ראשון חביב.
מרגיש כמו הלוטוס עם שובר שורות.
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #26 

חביב? זהו? ואוו, אני ממש אהבתי.

Kondo10 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום סרטים וטלויזיה
תגובות: 11495
נתן תודות: 1191 פעמים
קיבל תודות: 2416 פעמים

שליחה #27 

פרק ראשון חלש כי לקחו את העלילה למותחן סמים כאילו זה "סמוך על סול" במקום להישאר באותו קו מרתק
של בני נוער במצוקה עם בעיות סמים והתעללות מינית. למרות חיבתי לסדרות על קרטלים, זה לא מהות הסדרה
ולבטח אם היא הייתה סדרה חדשה, הייתי עף על העלילה. לא פלא שפרק ראשון קיבל את הציון הנמוך ביותר של כל הסדרה.
פרק שני מתחיל להיות באותו קו שאנחנו כה אהבנו. נראה איך היא תתפתח בהמשך. Zendaya מלכה הסדרה עם הופעה נהדרת
והופעת אורח מרשימה של Adewale Akinnuoye-Agbaje ("אוז" המופתית) שהזכיר לי נשכחות כמה אהבתי את הסדרה.

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #28 

נראה שבכל פרק בסדרה הזו הם מותחים את החוט(יני) עם העירום של סידני סוויני...
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

Kondo10 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש

שליחה #29 

פרק שלישי עשוי טוב רק חבל שלקחו פניית פרסה בעלילה המוכרת לכיוון אחר לגמרי (קרטלי סמים).
נמצא ברגשות מעורבים כי לא מסוגל עדיין לעכל את התסריט שהלך לכיוון לגמרי אחד.
היה עדיף ליצור סדרה חדשה ולסגור את הסדרה בעונה שנייה. עדיין נותן לה את הכבוד הראוי לאחר שתי עונות מבריקות
וממתין לראות לאן היא תתפתח למרות שהכיוון ברור לכאורה.

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #30 

מסכים לגמרי שזה הולך לכיוון הזה.
תוסיף לזה ש-האנטר שפר הייתה בהפגנה אנטי ישראלית בניו יורק אז בכלל בא לי להקיא אותה. מעניין איך היא מסתדרת עם סידני סוויני בחדר איפור 😆

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #31 

פרק רביעי לא רע בכלל. כן, העלילה השתנתה מקצה לקצה אבל עשוי טוב.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #32 

Nba כתב: נראה שבכל פרק בסדרה הזו הם מותחים את החוט(יני) עם העירום של סידני סוויני...
...
מה יש כבר למתוח? יש משהו שלא ראינו? לא שאני מתלונן :lol:

manola
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #33 

Huber כתב: מה יש כבר למתוח? יש משהו שלא ראינו? לא שאני מתלונן תמונה
...
בעונה הזו היא חסודה לגמרי לעומת העונות הקודמות, ולבושה מדי... ממליץ לכם לחזור לעונות הקודמות כדי להבין על מה אני מדבר

manola
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #34 

Nba כתב: מסכים לגמרי שזה הולך לכיוון הזה.
תוסיף לזה ש-האנטר שפר הייתה בהפגנה אנטי ישראלית בניו יורק אז בכלל בא לי להקיא אותה. מעניין איך היא מסתדרת עם סידני סוויני בחדר איפור תמונה
...
ששש... אל תספרו לו/לה מה הערבים חושבים על קהילת הלהט"ב, ומה בדיוק קורה שם למי שמגלים שהוא כזה. איזה כיף זה להפגין בעד אנשים שנמצאים בצד השני של העולם מבלי להצטרך לחיות ביניהם ולהתמודד עם ההשלכות

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #35 

Huber כתב: מה יש כבר למתוח? יש משהו שלא ראינו? לא שאני מתלונן תמונה
...
הפעם בפרק 5 לא מתחו, בפרק 5 הגדילו. בטוח שלא תתלונן על זה 😁

manola
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #36 

Attack of the 50 foot bimbo

Kondo10 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש

שליחה #37 

לאחר פרק רביעי התחלתי להתרגל שהסדרה לקחה תפנית לעולם הסמים וזה לא תמיד רע לפעמים די מהנה
אז הגיע הפרק החמישי שהפך את סידני סוויני לאובייקט מיני (יודעים שהיא כזו) מבזה/משפיל ולא ראוי לצפייה
שאין לו קשר לעלילה וגם לא תורם מאומה לסדרה אלא סתם שימוש מוזגם בגופה החטוב על מנת ליצור לכאורה עניין - למה, מה זה מוסיף.
למרות חיבתי לסידני סוויני מעבר לעובדה שהתרומה שלה לסדרה מסתכמת בגוף חצי עירום, באמת לא ברור איך היא מסכימה להיות שפנפנת מין
במקום לתת תרומה משמעותית מבחינת עומק לדמות שלה (יש שחקניות שעל פחות מזה פרשו) שהיא מעניינת, אך לא מפותחת כי גופה הוא המוקד.
פרק מיותר שממשיך את המגמה של הבינוניות. Zendaya כרגיל נותנת הופעה מהפנטת בלי צורך להתפשט.

הופעה מעולם האגדות של Adewale Akinnuoye-Agbaje שפשוט חייב לקבל סדרה משלו וכמה שיותר מהר.
אדביסי הנהדר (שנים ליווה אותי).

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #38 

נראה שהספונסר של העונה הוא אוליפאנס, בגלל זה גם רשמתי למעלה שנראה שהם כל הזמן מנסים למתוח עוד ועוד את העירום שלה.
לגבי זנדאיה, אני חושב שרק בפרק הרביעי היא התחילה להיות מעניינת.
נראה לאן זה יתפתח (או יתפח).

Kondo10 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש

שליחה #39 

סתם מוגזם כל השימוש בגופה של סידני סוויני שנראה כמו סרט פורנו זול. שוב, הגיע הזמן שהכוכבת סידני סוויני
תדע להעמיד גבולות (לעצמה) כי יש לה משהו מעבר למראה נחשק, היות ובסוף היא תישאר רק בחורה יפה ולא יותר מזה
כי היא תקבל בסופו של דבר רק תפקידים של בחורות מעורטלות ולא תפקידים רציניים. מאמין שהיא תפנים את זה בסופו של דבר
מקווה שלא יהיה מאוחר מידי.

שמעתי היום את טל ברמן שצפה באירוויזיון ביחד עם הבנות שלו, והוא הרגיש נבוך, כי במקום לראות מופע של זמרים רוקדים ושמחים
ראו מופע של כמה אפשר להיות חשפני יותר. לא ראיתי כי זה לא מעניין אותי, אבל הזדהיתי עם כל מילה שלו, כי זה לא המודל שהוא רוצה לראות
אצלו בבית, וגם אני לא, למרות שאין לי בנות.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #40 

Nba כתב: שנראה שהם כל הזמן מנסים למתוח עוד ועוד את העירום שלה.
...
לא חושב שיש פה יותר מידיי גברים שמתלוננים על הנושא :lol:

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”