Euphoria - עונה 3 (עונה אחרונה לסדרה)
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73250
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78787
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5378 פעמים
ראיתי את הפרק הראשון.
מבריק זה לא מילה.
טוב מכל העונות הקודמות. הפתיחה פשוט גאונית.
מבריק זה לא מילה.
טוב מכל העונות הקודמות. הפתיחה פשוט גאונית.
אותי קצת מבאס שהם לקחו את העונה לכיוון סטייל "נרקוס", למען האמת (קלטתם את אדביזי מ"אוז"? איזה שחקן אדיר). ברגע שהן סיימו תיכון ויצאו לחיים האמיתיים, הלך כל הקטע של הדרמת תיכון עם כל המורכבויות של הגיל הזה והבגידות והאינטריגות וכמובן השילוב של כל סיפור ההתמכרות של רו, ומה שנשאר עכשיו זה בעיקר סיפורי סמים. שאר הדמויות חוץ מרו כבר לא ממש מעניינות, למרות שאני ממתין בציפיה דרוכה לסצינות האונליפאנס של סידני סוויני...
- oferlaor
- מנהל

איזה תפקיד הוא עושה שם!
זה אכן לקח פניה לכיוון הרבה יותר ברייקינג בד אבל אני ממש נהנה מזה. אני חושב שהם מתבגרים וממש מעניין לראות אותם מחוץ לתיכון ולראות מה קורה להם. כולם מעניינים (כמובן שרו וקאסי הן הכוכבות אבל מרתק גם מה עם מאדי). מבאס שהשחקנים של פזקו והאבא של נייט מתו בחיים האמיתיים.
זה אכן לקח פניה לכיוון הרבה יותר ברייקינג בד אבל אני ממש נהנה מזה. אני חושב שהם מתבגרים וממש מעניין לראות אותם מחוץ לתיכון ולראות מה קורה להם. כולם מעניינים (כמובן שרו וקאסי הן הכוכבות אבל מרתק גם מה עם מאדי). מבאס שהשחקנים של פזקו והאבא של נייט מתו בחיים האמיתיים.
פרק ראשון חביב.
מרגיש כמו הלוטוס עם שובר שורות.
מרגיש כמו הלוטוס עם שובר שורות.
- oferlaor
- מנהל

-
Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11495
- נתן תודות: 1191 פעמים
- קיבל תודות: 2416 פעמים
פרק ראשון חלש כי לקחו את העלילה למותחן סמים כאילו זה "סמוך על סול" במקום להישאר באותו קו מרתק
של בני נוער במצוקה עם בעיות סמים והתעללות מינית. למרות חיבתי לסדרות על קרטלים, זה לא מהות הסדרה
ולבטח אם היא הייתה סדרה חדשה, הייתי עף על העלילה. לא פלא שפרק ראשון קיבל את הציון הנמוך ביותר של כל הסדרה.
פרק שני מתחיל להיות באותו קו שאנחנו כה אהבנו. נראה איך היא תתפתח בהמשך. Zendaya מלכה הסדרה עם הופעה נהדרת
והופעת אורח מרשימה של Adewale Akinnuoye-Agbaje ("אוז" המופתית) שהזכיר לי נשכחות כמה אהבתי את הסדרה.
של בני נוער במצוקה עם בעיות סמים והתעללות מינית. למרות חיבתי לסדרות על קרטלים, זה לא מהות הסדרה
ולבטח אם היא הייתה סדרה חדשה, הייתי עף על העלילה. לא פלא שפרק ראשון קיבל את הציון הנמוך ביותר של כל הסדרה.
פרק שני מתחיל להיות באותו קו שאנחנו כה אהבנו. נראה איך היא תתפתח בהמשך. Zendaya מלכה הסדרה עם הופעה נהדרת
והופעת אורח מרשימה של Adewale Akinnuoye-Agbaje ("אוז" המופתית) שהזכיר לי נשכחות כמה אהבתי את הסדרה.
נראה שבכל פרק בסדרה הזו הם מותחים את החוט(יני) עם העירום של סידני סוויני...
-
Kondo10

פרק שלישי עשוי טוב רק חבל שלקחו פניית פרסה בעלילה המוכרת לכיוון אחר לגמרי (קרטלי סמים).
נמצא ברגשות מעורבים כי לא מסוגל עדיין לעכל את התסריט שהלך לכיוון לגמרי אחד.
היה עדיף ליצור סדרה חדשה ולסגור את הסדרה בעונה שנייה. עדיין נותן לה את הכבוד הראוי לאחר שתי עונות מבריקות
וממתין לראות לאן היא תתפתח למרות שהכיוון ברור לכאורה.
נמצא ברגשות מעורבים כי לא מסוגל עדיין לעכל את התסריט שהלך לכיוון לגמרי אחד.
היה עדיף ליצור סדרה חדשה ולסגור את הסדרה בעונה שנייה. עדיין נותן לה את הכבוד הראוי לאחר שתי עונות מבריקות
וממתין לראות לאן היא תתפתח למרות שהכיוון ברור לכאורה.
מסכים לגמרי שזה הולך לכיוון הזה.
תוסיף לזה ש-האנטר שפר הייתה בהפגנה אנטי ישראלית בניו יורק אז בכלל בא לי להקיא אותה. מעניין איך היא מסתדרת עם סידני סוויני בחדר איפור
תוסיף לזה ש-האנטר שפר הייתה בהפגנה אנטי ישראלית בניו יורק אז בכלל בא לי להקיא אותה. מעניין איך היא מסתדרת עם סידני סוויני בחדר איפור

פרק רביעי לא רע בכלל. כן, העלילה השתנתה מקצה לקצה אבל עשוי טוב.
- Huber
- חבר במועדון HT

מה יש כבר למתוח? יש משהו שלא ראינו? לא שאני מתלונןNba כתב: נראה שבכל פרק בסדרה הזו הם מותחים את החוט(יני) עם העירום של סידני סוויני......
ששש... אל תספרו לו/לה מה הערבים חושבים על קהילת הלהט"ב, ומה בדיוק קורה שם למי שמגלים שהוא כזה. איזה כיף זה להפגין בעד אנשים שנמצאים בצד השני של העולם מבלי להצטרך לחיות ביניהם ולהתמודד עם ההשלכותNba כתב: מסכים לגמרי שזה הולך לכיוון הזה.
תוסיף לזה ש-האנטר שפר הייתה בהפגנה אנטי ישראלית בניו יורק אז בכלל בא לי להקיא אותה. מעניין איך היא מסתדרת עם סידני סוויני בחדר איפור...
הפעם בפרק 5 לא מתחו, בפרק 5 הגדילו. בטוח שלא תתלונן על זה...

-
Kondo10

לאחר פרק רביעי התחלתי להתרגל שהסדרה לקחה תפנית לעולם הסמים וזה לא תמיד רע לפעמים די מהנה
אז הגיע הפרק החמישי שהפך את סידני סוויני לאובייקט מיני (יודעים שהיא כזו) מבזה/משפיל ולא ראוי לצפייה
שאין לו קשר לעלילה וגם לא תורם מאומה לסדרה אלא סתם שימוש מוזגם בגופה החטוב על מנת ליצור לכאורה עניין - למה, מה זה מוסיף.
למרות חיבתי לסידני סוויני מעבר לעובדה שהתרומה שלה לסדרה מסתכמת בגוף חצי עירום, באמת לא ברור איך היא מסכימה להיות שפנפנת מין
במקום לתת תרומה משמעותית מבחינת עומק לדמות שלה (יש שחקניות שעל פחות מזה פרשו) שהיא מעניינת, אך לא מפותחת כי גופה הוא המוקד.
פרק מיותר שממשיך את המגמה של הבינוניות. Zendaya כרגיל נותנת הופעה מהפנטת בלי צורך להתפשט.
הופעה מעולם האגדות של Adewale Akinnuoye-Agbaje שפשוט חייב לקבל סדרה משלו וכמה שיותר מהר.
אדביסי הנהדר (שנים ליווה אותי).
אז הגיע הפרק החמישי שהפך את סידני סוויני לאובייקט מיני (יודעים שהיא כזו) מבזה/משפיל ולא ראוי לצפייה
שאין לו קשר לעלילה וגם לא תורם מאומה לסדרה אלא סתם שימוש מוזגם בגופה החטוב על מנת ליצור לכאורה עניין - למה, מה זה מוסיף.
למרות חיבתי לסידני סוויני מעבר לעובדה שהתרומה שלה לסדרה מסתכמת בגוף חצי עירום, באמת לא ברור איך היא מסכימה להיות שפנפנת מין
במקום לתת תרומה משמעותית מבחינת עומק לדמות שלה (יש שחקניות שעל פחות מזה פרשו) שהיא מעניינת, אך לא מפותחת כי גופה הוא המוקד.
פרק מיותר שממשיך את המגמה של הבינוניות. Zendaya כרגיל נותנת הופעה מהפנטת בלי צורך להתפשט.
הופעה מעולם האגדות של Adewale Akinnuoye-Agbaje שפשוט חייב לקבל סדרה משלו וכמה שיותר מהר.
אדביסי הנהדר (שנים ליווה אותי).
נראה שהספונסר של העונה הוא אוליפאנס, בגלל זה גם רשמתי למעלה שנראה שהם כל הזמן מנסים למתוח עוד ועוד את העירום שלה.
לגבי זנדאיה, אני חושב שרק בפרק הרביעי היא התחילה להיות מעניינת.
נראה לאן זה יתפתח (או יתפח).
לגבי זנדאיה, אני חושב שרק בפרק הרביעי היא התחילה להיות מעניינת.
נראה לאן זה יתפתח (או יתפח).
-
Kondo10

סתם מוגזם כל השימוש בגופה של סידני סוויני שנראה כמו סרט פורנו זול. שוב, הגיע הזמן שהכוכבת סידני סוויני
תדע להעמיד גבולות (לעצמה) כי יש לה משהו מעבר למראה נחשק, היות ובסוף היא תישאר רק בחורה יפה ולא יותר מזה
כי היא תקבל בסופו של דבר רק תפקידים של בחורות מעורטלות ולא תפקידים רציניים. מאמין שהיא תפנים את זה בסופו של דבר
מקווה שלא יהיה מאוחר מידי.
שמעתי היום את טל ברמן שצפה באירוויזיון ביחד עם הבנות שלו, והוא הרגיש נבוך, כי במקום לראות מופע של זמרים רוקדים ושמחים
ראו מופע של כמה אפשר להיות חשפני יותר. לא ראיתי כי זה לא מעניין אותי, אבל הזדהיתי עם כל מילה שלו, כי זה לא המודל שהוא רוצה לראות
אצלו בבית, וגם אני לא, למרות שאין לי בנות.
תדע להעמיד גבולות (לעצמה) כי יש לה משהו מעבר למראה נחשק, היות ובסוף היא תישאר רק בחורה יפה ולא יותר מזה
כי היא תקבל בסופו של דבר רק תפקידים של בחורות מעורטלות ולא תפקידים רציניים. מאמין שהיא תפנים את זה בסופו של דבר
מקווה שלא יהיה מאוחר מידי.
שמעתי היום את טל ברמן שצפה באירוויזיון ביחד עם הבנות שלו, והוא הרגיש נבוך, כי במקום לראות מופע של זמרים רוקדים ושמחים
ראו מופע של כמה אפשר להיות חשפני יותר. לא ראיתי כי זה לא מעניין אותי, אבל הזדהיתי עם כל מילה שלו, כי זה לא המודל שהוא רוצה לראות
אצלו בבית, וגם אני לא, למרות שאין לי בנות.
- Huber
- חבר במועדון HT

לא חושב שיש פה יותר מידיי גברים שמתלוננים על הנושא...