המפלצת נחתה: שרשור התחדשות SVS PB-3000R|Evolution
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8993
- נתן תודות: 1565 פעמים
- קיבל תודות: 1347 פעמים
@Nba שים לב שלא רשמתי את תכולת השדרוגים (למרות שהתחלתי לרשום ואז מחקתי).
משאיר לך את הפנקס פתוח, אתה יודע הרי מה דעתי בנושא.
לעניין הגריל, בעיניי הרבה פחות מוצלח מהברזל.
כל היופי של הדרייבר נעלם מתחת לבד הזה שיש לשאר "המתחרים".
חבל לדעתי שויתרו על הבידול הזה אבל לפחות נשארו עם ביצועים פסיכים ב-VFM גבוה.
משאיר לך את הפנקס פתוח, אתה יודע הרי מה דעתי בנושא.
לעניין הגריל, בעיניי הרבה פחות מוצלח מהברזל.
כל היופי של הדרייבר נעלם מתחת לבד הזה שיש לשאר "המתחרים".
חבל לדעתי שויתרו על הבידול הזה אבל לפחות נשארו עם ביצועים פסיכים ב-VFM גבוה.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
מתישהו זה יגיע.
יש לי לפני כן דברים יותר קריטים לשדרוג.
יש לי לפני כן דברים יותר קריטים לשדרוג.
נראה מצויין! תתחדש ותהנה מכל רגע, סאב מטורף!
אני חייב להגיד שמבחינה ויזואלית הרגליות נותנות לסאב מראה "צף" וזה לחלוטין נראה הרבה יותר טוב לטעמי.
אני חייב להגיד שמבחינה ויזואלית הרגליות נותנות לסאב מראה "צף" וזה לחלוטין נראה הרבה יותר טוב לטעמי.
אור
תודהorku כתב: נראה מצויין! תתחדש ותהנה מכל רגע, סאב מטורף!
אני חייב להגיד שמבחינה ויזואלית הרגליות נותנות לסאב מראה "צף" וזה לחלוטין נראה הרבה יותר טוב לטעמי....
עם הגריל הקודם זה היה נראה טוב יותר כי הוא היה בולט ופחות היו רואים מרחוק את הרגליות (אם בכלל), אבל עכשיו שהגריל flat, רואים אותם וזה פחות יפה.
בכל מקרה, ביצעתי כיול מחדש הבוקר ולא הייתי מרוצה בכלל מהתוצאה (בלי קשר לרגליות), משהו שם לא יצא טוב, אנסה שוב בערב.
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7639
- נתן תודות: 485 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
אמרת שכבר כיילת, למה עשית מחדש? מה לא יצא בסדר?Nba כתב: תודה
עם הגריל הקודם זה היה נראה טוב יותר כי הוא היה בולט ופחות היו רואים מרחוק את הרגליות (אם בכלל), אבל עכשיו שהגריל flat, רואים אותם וזה פחות יפה.
בכל מקרה, ביצעתי כיול מחדש הבוקר ולא הייתי מרוצה בכלל מהתוצאה (בלי קשר לרגליות), משהו שם לא יצא טוב, אנסה שוב בערב....
הוספתי רגליות והצמדתי את הסאב קצת יותר לכיוון הקיר. אחרי הכיול שעשיתי הבוקר, הרגשתי שחסר נפח, הדיאלוגים היו חלשים יחסית, והבאס כמעט ולא הורגש אלא רק ברגעים משמעותיים בסרט.mulder כתב: אמרת שכבר כיילת, למה עשית מחדש? מה לא יצא בסדר?...
בנוסף, באופן כללי הווליום מהרסיבר נשמע חלש יותר מהרגיל, ברמה שהייתי צריך להעלות ווליום מעבר למה שאני בדרך כלל מגיע אליו. בדקתי בערכים ולא ראיתי משהו חריג.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5136
- נתן תודות: 1061 פעמים
- קיבל תודות: 695 פעמים
המלצה שלי, שכאשר אתה עושה שינוי כמו הוספת רגליות שיכוך, אל תעשה עוד שינוי בנוסף כמו להקריב את הסב לקיר כי אז אתה לא יודע מאיפה השינוי בכיול מגיע, בכל מקרה זה לא נשמע שזה בגלל הרגליות הן יכולות רק להוסיף אולי זה בגלל הקירבה לקיר או שזה בכלל מגיע ממקום אחר.. מתסכל..Nba כתב: הוספתי רגליות והצמדתי את הסאב קצת יותר לכיוון הקיר. אחרי הכיול שעשיתי הבוקר, הרגשתי שחסר נפח, הדיאלוגים היו חלשים יחסית, והבאס כמעט ולא הורגש אלא רק ברגעים משמעותיים בסרט.
בנוסף, באופן כללי הרסיבר נשמע חלש יותר מהרגיל, ברמה שהייתי צריך להעלות ווליום מעבר למה שאני בדרך כלל מגיע אליו. בדקתי בערכים ברסיבר ולא ראיתי משהו חריג....
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
לא, זה לא קשור לרגליות. כי זה לא נשמע כמו שהייתי רוצה בכל הסטאפ, לא רק הסאב.
אנסה היום שוב ואעדכן.
אגב, כדאי לעשות כיול מהאפליקציה של אודיסי? בעבר היה לי אותה באנדרואיד אבל עכשיו הכל אצלי IOS אז אולי שווה לרכוש..
אנסה היום שוב ואעדכן.
אגב, כדאי לעשות כיול מהאפליקציה של אודיסי? בעבר היה לי אותה באנדרואיד אבל עכשיו הכל אצלי IOS אז אולי שווה לרכוש..
תתחדש ותהנה.
חברה מצויינת לסאבים!
מעולם לא התחברתי לגריל המתכת...היה נראה לי "זול" לטעמי..
סתם תפס עוד נוכחות קדמית וצידית.
לא ברור למה לא עשו גריל בד אקוסטי מראש.
בכל אופן טוב שנגמר.
חברה מצויינת לסאבים!
מעולם לא התחברתי לגריל המתכת...היה נראה לי "זול" לטעמי..
סתם תפס עוד נוכחות קדמית וצידית.
לא ברור למה לא עשו גריל בד אקוסטי מראש.
בכל אופן טוב שנגמר.
JBLsynthesis SDP-58•ApollonAudio amp•Dali EpiconVocal•JBL 8340a•SVS pc4000x2•lgG383•UltraHighEnd 2CH
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5136
- נתן תודות: 1061 פעמים
- קיבל תודות: 695 פעמים
תכייל דרך האפליקציה שם יש לך יותר אפשרויות לשינויים
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7639
- נתן תודות: 485 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
סביר מאוד שמשהו בכיול לא בוצע טוב או שהיתה איזה תקלה, באפליקציה יש לך קצת יותר אפשרויות אבל לא משהו שיפתור בעיה כזאת, הרי כיול מוצלח כבר עשית עם הסאב החדש דרך הרסיבר עצמו.20/04/2026 15:50Nba כתב: הוספתי רגליות והצמדתי את הסאב קצת יותר לכיוון הקיר. אחרי הכיול שעשיתי הבוקר, הרגשתי שחסר נפח, הדיאלוגים היו חלשים יחסית, והבאס כמעט ולא הורגש אלא רק ברגעים משמעותיים בסרט.
בנוסף, באופן כללי הווליום מהרסיבר נשמע חלש יותר מהרגיל, ברמה שהייתי צריך להעלות ווליום מעבר למה שאני בדרך כלל מגיע אליו. בדקתי בערכים ולא ראיתי משהו חריג....
תנסה שוב, אם צריך אפילו תעשה ריסט למכשיר.
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7037
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
תתחדש
הגיע הזמן לצפות בכול הסרטים שהמתינו בסבלנות אין קץ להגעת הסאב
הגיע הזמן לצפות בכול הסרטים שהמתינו בסבלנות אין קץ להגעת הסאב

אז אחרי סבב ניסיונות נוסף, אני שמח לבשר שהצלחתי להגיע לרמת סאונד מאוד מספקת, אפילו טובה יותר מהכיול הראשוני.
יצא לי כבר לצפות בשני סרטים מלאים ולבחון את התוצאה לעומק. אין ספק, הסאב נשמע מצוין. הוא ורסטילי להפליא ומצליח לספק חוויה עוצמתית תוך שמירה על מהירות וזריזות וזה מורגש מאוד ביחס ל-PB-2000 שהיה לי.
עכשיו, כשהמערכת סוף סוף מאוזנת, אני הולך להשלים פערים ולצפות בכל הסרטים שחיכו בתור בזמן שהייתי SUBלס...
לגבי ה-A1: כמו שאמרתי, אני רק צריך לפנות כמה שעות של מוזה כדי 'להתלבש' על זה ברצינות. מאוד מסקרן להבין איך זה יישמע בהשוואה לכיול הנוכחי ועד כמה אפשר למתוח את הגבולות של המערכת.
יצא לי כבר לצפות בשני סרטים מלאים ולבחון את התוצאה לעומק. אין ספק, הסאב נשמע מצוין. הוא ורסטילי להפליא ומצליח לספק חוויה עוצמתית תוך שמירה על מהירות וזריזות וזה מורגש מאוד ביחס ל-PB-2000 שהיה לי.
עכשיו, כשהמערכת סוף סוף מאוזנת, אני הולך להשלים פערים ולצפות בכל הסרטים שחיכו בתור בזמן שהייתי SUBלס...
לגבי ה-A1: כמו שאמרתי, אני רק צריך לפנות כמה שעות של מוזה כדי 'להתלבש' על זה ברצינות. מאוד מסקרן להבין איך זה יישמע בהשוואה לכיול הנוכחי ועד כמה אפשר למתוח את הגבולות של המערכת.

או לעוד שידרוג