מחפש לעלות רמה ברמקולים
היי
סוף סוף הגיע הזמן לשדרוג רציני של מערכת השמע בבית (וגם של השכנים). אז לאחרונה רכשתי מגבר musical fidelity M3SI הלכתי לשמוע קצת רמקולים וממה שהתרשמתי בינתיים הכי הרבה בקטגוריית מחיר של 5000₪ היו PARADIGM 6000F, אהבתי את העיצוב היחסית רזה שלהם אני לא מעוניין ברמקולים מסיביים. בכל זאת חשבתי לעלות רמה אחת מעל ולהשקיע, אשמח להמלצות מה כדאי לשמוע שנחשב לרמה אחת מעל?
תודה!
סוף סוף הגיע הזמן לשדרוג רציני של מערכת השמע בבית (וגם של השכנים). אז לאחרונה רכשתי מגבר musical fidelity M3SI הלכתי לשמוע קצת רמקולים וממה שהתרשמתי בינתיים הכי הרבה בקטגוריית מחיר של 5000₪ היו PARADIGM 6000F, אהבתי את העיצוב היחסית רזה שלהם אני לא מעוניין ברמקולים מסיביים. בכל זאת חשבתי לעלות רמה אחת מעל ולהשקיע, אשמח להמלצות מה כדאי לשמוע שנחשב לרמה אחת מעל?
תודה!
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2449
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1025 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
תשמע
יש ביד 2 מציאות שעלו 15 אלף ב5-6 אלף,במצב מצויין.
יש לך מגבר סטריאו טוב מאוד,
במקומך כן קונה יד 2
לך על המותגים המפורסמים ותצליח
לך לשמוע אצל המוכרים
יש ביד 2 מציאות שעלו 15 אלף ב5-6 אלף,במצב מצויין.
יש לך מגבר סטריאו טוב מאוד,
במקומך כן קונה יד 2
לך על המותגים המפורסמים ותצליח
לך לשמוע אצל המוכרים
כיף חיים.
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2449
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1025 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
יותר מזה אגיד לך,
קח איתך את המגבר סטריאו לשמוע אצל המןכרים ביד 2.
היה לי כזה מגבר בדיוק,הוא מעולה,
אם היה לך רסיבר אז פחות הייתי "דוחף" ליד 2
קח איתך את המגבר סטריאו לשמוע אצל המןכרים ביד 2.
היה לי כזה מגבר בדיוק,הוא מעולה,
אם היה לך רסיבר אז פחות הייתי "דוחף" ליד 2
כיף חיים.
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7037
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
את הרמקולים של סונוס פאבר שמעת? יש בלוחות של האתר זוג למכירה (אני לא אובייקטיבי
)
)- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7641
- נתן תודות: 485 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
שמעת אותם בחנות?רוביקון כתב: היי
תודה!...
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5142
- נתן תודות: 1061 פעמים
- קיבל תודות: 697 פעמים
הפרדיים של היום נשמעים שטוחים אין להם עומק זה לא מה שהיה, שמעתי את ה Founder 100F גם לא יורדעם נמוך באמת.. איזה רמקולים יש לך היום מה הסיבה שאתה רוצה להחליף אותם? בתקציב שלךרוביקון כתב: היי
תודה!...
תרכוש יד שניה שם השידרוג יהיה משמעותי בסכומים שלך
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
אז כרגע בכלל חוסר מקום אני בכלל עם רמקולים מדפיים JBL שנבנו ע״י חובב אודיו מושבע שהכרתי, אני מעוניין לעבור לרצפתיים כי זה משהו אחר לגמרי. מבין אלה ששמעתי בקטגוריית 5000₪ ה paradigm 6000 מנצחים בקלות לדעתי. הבעיה ביד שניה שיהיה קשה לי להשוות אותם למשהו אחר אם הם לא נמצאים איתי, אין לי זיכרון אודיופילי כמו למומחים פה. אז לאחר מחקר ברשת החלטתי להשקיע יותר מ 5000₪ ולכן פניתי אליכם מה כדאי לשמוע וגם איפה אפשר לשמוע אותם?
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

בתקציב שלך זה רק יד שניה, אתה חייב לצאת מהראש הזה של "אני מעדיף חדש" כי חדש בסכומים שלך לא יקדם אותך הרבה, יש 2 זוגות סונס פאבר רצפתי בלוחות, זוג שחורים וזוג לבנים, הייתי מציע לך לפנות למוכרים ולהגיע להתרשם עם המגבר סטריאו שברשותך.
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7641
- נתן תודות: 485 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
אני מציע שתלך לחנות, אולי היכן ששמעת את הפראדיים ותבקש לשמוע כמה אפשרויות בטווח מחיר שלך.רוביקון כתב: אז כרגע בכלל חוסר מקום אני בכלל עם רמקולים מדפיים JBL שנבנו ע״י חובב אודיו מושבע שהכרתי, אני מעוניין לעבור לרצפתיים כי זה משהו אחר לגמרי. מבין אלה ששמעתי בקטגוריית 5000₪ ה paradigm 6000 מנצחים בקלות לדעתי. הבעיה ביד שניה שיהיה קשה לי להשוות אותם למשהו אחר אם הם לא נמצאים איתי, אין לי זיכרון אודיופילי כמו למומחים פה. אז לאחר מחקר ברשת החלטתי להשקיע יותר מ 5000₪ ולכן פניתי אליכם מה כדאי לשמוע וגם איפה אפשר לשמוע אותם?...
אל תתקבע על רצפתיים, יש גם מדפיים מעולים. וכמו שהציעו לך יד שניה רווי בהרבה רמקולים טובים במחירים מציאה לפעמים. חדש לא בהכרח יתן לך יתרון כלשהו.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4215
- נתן תודות: 1656 פעמים
- קיבל תודות: 557 פעמים
לפותח השרשור ,לכל תקציב שתבחר יש כמה מאות דגמי רמקולים שמתאימים ,יש מלא משתנים שמשפיעים על התוצאה ואין רמקול שמנצח את כולם בכל הסגנונות ובכל החללים ,לכן המלצתי היא שאם אהבת רקמול ששמעת תרכוש אותו ואם שמעת אותו עם המגבר שלך ובחלל שלך אז תחייה את החלום
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7037
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
תתחדש ותהנה
מזל טוב
מזל טוב
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

תתחדש ותהנה.רוביקון כתב: אז אחרי חיפושים נוספים בסוף הלכתי על Morel Avira 633 שנשמעו ממש טוב בחנות אצלי בבית הם שונים אבל עדיין נשמעים מצויינים....
תוכל בבקשה לשתף אותנו בחוויה? כתבת "אחרי חיפושים נוספים" מה היה בתפריט? מה שמעת?
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

לדעתי אין תחליף לרצפתיים בריאים, כמובן שהכל תלוי תקציב/חללmulder כתב: אני מציע שתלך לחנות, אולי היכן ששמעת את הפראדיים ותבקש לשמוע כמה אפשרויות בטווח מחיר שלך.
אל תתקבע על רצפתיים, יש גם מדפיים מעולים. וכמו שהציעו לך יד שניה רווי בהרבה רמקולים טובים במחירים מציאה לפעמים. חדש לא בהכרח יתן לך יתרון כלשהו....
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L