שרשור מחירי אינטרנט - כמה באמת אתם משלמים (2) ?
צעד נבון, זה המחיר מחירון בהוט.. אגב, אל תשכח לבקש מהתמיכה הטכנית להוציא אותך מה cgNAT שלהם...
כמה יעלה 1000:250?
כמה יעלה 1000:250?
לדעתי בתוספת של 20 ש"ח בחודש, אבל לא ביררתי לעומק כי אין לי באמת צורך.rafi_d כתב: צעד נבון, זה המחיר מחירון בהוט.. אגב, אל תשכח לבקש מהתמיכה הטכנית להוציא אותך מה cgNAT שלהם...
כמה יעלה 1000:250?...
אגב, למה לבקש לצאת מ ה CGNAT? (לא ממש מבין בזה). האינטרנט עובד רגיל וטוב.
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1893
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
לרוב זה בשביל התחברות מרחוק לפריטים שבבית
מצלמות,הנחיות לרובוט שוטף,להדליק מזגנים,כל מה שבית חכם
עם אייפי ציבורי משותף לעוד כמה אתה לא יכול (כי כאמור כמה תופסים ביחד),אם תצא מהCG,תקבל אייפי "פרטי"
מצלמות,הנחיות לרובוט שוטף,להדליק מזגנים,כל מה שבית חכם
עם אייפי ציבורי משותף לעוד כמה אתה לא יכול (כי כאמור כמה תופסים ביחד),אם תצא מהCG,תקבל אייפי "פרטי"
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
זה ללא תשלום. רק קשה להסביר להם .... צריך מזל, ליפול על מישהו שמבין...ofers79 כתב: לדעתי בתוספת של 20 ש"ח בחודש, אבל לא ביררתי לעומק כי אין לי באמת צורך.
אגב, למה לבקש לצאת מ ה CGNAT? (לא ממש מבין בזה). האינטרנט עובד רגיל וטוב....
- l33cher
-
- חבר ותיק

אני חושב שאם תעלה מול כל נציג ותסביר בפשטות שאתה רוצה להתחבר מחוץ לבית לאמצעים שבתוך הבית (בית חכם),או שהוא ינסה,או שיעביר לנציג אחר.
חשוב לעמוד על הקו ולחכות ככל שיידרש,כי ההבטחות של לחזור אליך (תוך 3 שעות או למחרת) ריקות מתוכן ובסופן 99% מהפעמים (בכל חברה מנסיוני) אתה רודף אחריהן...
חשוב לעמוד על הקו ולחכות ככל שיידרש,כי ההבטחות של לחזור אליך (תוך 3 שעות או למחרת) ריקות מתוכן ובסופן 99% מהפעמים (בכל חברה מנסיוני) אתה רודף אחריהן...
מהירות: 1000/250
ספק: הוט
תשתית: IBC
מחיר (סופי) לחודש: 35
ציוד נתב/מתאם: נתב כלול.
בגדול זה מבצע משימור לקוחות שהביאו לי לשנה, אני מצליח בינתיים לחדש אותו כל שנה בעלות של 10 שקל לחידוש.
הבעיה - רציתי לעבור לציוד פרטי (GoFiber) וזה אומר מבחינתם לחדש מנוי, מציעים לי ב 69 ומהירות 1000/100 אז אני נשאר עם הציוד שלהם עם וויפי כבוי ומחבר את הראוטר שלי.
בגדול זה מבצע משימור לקוחות שהביאו לי לשנה, אני מצליח בינתיים לחדש אותו כל שנה בעלות של 10 שקל לחידוש.
הבעיה - רציתי לעבור לציוד פרטי (GoFiber) וזה אומר מבחינתם לחדש מנוי, מציעים לי ב 69 ומהירות 1000/100 אז אני נשאר עם הציוד שלהם עם וויפי כבוי ומחבר את הראוטר שלי.
תשאר במסלול הנוכחי כמה שיותר זמן .. תחבר נתב שלך אחרי שלהם, ותקנפג בו ב DMZ את הIP של הנתב שלך...
- ziv67
- חבר פעיל

- תגובות: 62
- שם מלא: ziv
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
- יצירת קשר:
בדיוק מה שעשיתי גם אני, עובד טוב בתצורה הזאת למרות שבטוח שללא הנתב שלהם אפשר לייעל ולשפר את איכות החיבור החוצהrafi_d כתב: תשאר במסלול הנוכחי כמה שיותר זמן .. תחבר נתב שלך אחרי שלהם, ותקנפג בו ב DMZ את הIP של הנתב שלך......
- l33cher
-
- חבר ותיק

חתיכת מחיר,נראה לי אפילו עובד הוט לא מקבל כזה נמוךurielha כתב: מהירות: 1000/250
הבעיה - רציתי לעבור לציוד פרטי (GoFiber) וזה אומר מבחינתם לחדש מנוי, מציעים לי ב 69 ומהירות 1000/100 אז אני נשאר עם הציוד שלהם עם וויפי כבוי ומחבר את הראוטר שלי....
ועוד עם נתב שלהם? בכלל עקיצה
שאפו
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1301
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 157 פעמים
תישאר עם מה שיש לך.urielha כתב: הבעיה - רציתי לעבור לציוד פרטי (GoFiber) וזה אומר מבחינתם לחדש מנוי, מציעים לי ב 69 ומהירות 1000/100 אז אני נשאר עם הציוד שלהם עם וויפי כבוי ומחבר את הראוטר שלי....
הם יכולים לדפוק לך את המנוי ולעשות לך מרורים עד כדי אפיסת כוחות. זה מה שעשו לי.
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3544
- נתן תודות: 1106 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
בתכלס פרטנר הכי טובים. בלי קישקושי NAT, מאוד יציב ומהיר, הכי פחות תקלות.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
על תשתית בזק או שלהם?דניאל111 כתב: מעדכן שהיום דיברתי עם פרטנר והגעתי עד למנהל של השימור לקוחות.
המחיר הכי נמוך שיש להם למהירות 1000/100 זה 94שח כולל ראוטר.
מחיר קבוע לשנה וחצי.
מבאס שאחרי שנתיים המחיר עלה ב20שח......
גם לי העלו ב 20 שקל במקום 100 ל 120 שקל על תשתית בזק 1000/250 (רק ממיר אופטי שלהם)
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4767
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
מת להבין איך הצלחת למדוד את ההבדל מהירות הזהדניאל111 כתב: מסכים שהם הכי יציבים וכמעט ללא בעיות.
החסרון היחיד שההורדות דרך טורנטים קצת יותר איטיות יחסית לסלקום או בזק....
מאוד פשוט.
הייתי מחובר לפרטנר ורציתי לנסות את בזק ואחרי זה את סלקום.
במקביל לסיב של פרטנר הטכנאי השחיל סיב של בזק ואחרי זה סלקום.
כאשר חיברתי את המחשב לראוטר של בזק, מהירות ההורדה לאותו טורנט בדיוק הייתה בסביבות 40מגה ועם הראוטר של פרטנר בסביבות 10מגה.
גם עליית המהירות דרך בזק הייתה הרבה יותר מהירה.
דרך סלקום התנהג מאוד דומה לבזק.
היו טורנטים שירדו מהר גם בפרטנר, אבל בממוצע סלקום ובזק ירדו יותר מהר.
כנראה פרטנר אכשהו מגבילה את זה.
הייתי מחובר לפרטנר ורציתי לנסות את בזק ואחרי זה את סלקום.
במקביל לסיב של פרטנר הטכנאי השחיל סיב של בזק ואחרי זה סלקום.
כאשר חיברתי את המחשב לראוטר של בזק, מהירות ההורדה לאותו טורנט בדיוק הייתה בסביבות 40מגה ועם הראוטר של פרטנר בסביבות 10מגה.
גם עליית המהירות דרך בזק הייתה הרבה יותר מהירה.
דרך סלקום התנהג מאוד דומה לבזק.
היו טורנטים שירדו מהר גם בפרטנר, אבל בממוצע סלקום ובזק ירדו יותר מהר.
כנראה פרטנר אכשהו מגבילה את זה.
נערך לאחרונה על ידי דניאל111 ב 21/04/2026 13:08, נערך 2 פעמים בסך הכל.