GPS Carplay נוראי
-
kalinium
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1315
- נתן תודות: 63 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
קיבלתי סקודה פאביה מהעבודה, שנת 26.
כשהאייפון מחובר דרך קארפליי אלחוטי, ה-GPS כל הזמן מפספס ומאבד מיקום. כשהטלפון לא מחובר לקארפליי הכל מצוין.
קראתי והבנתי שברגע שזה מחובר לקארפליי יש תיעדוף לאנטנת GPS של הרכב.
לא מצליח להבין איך מבטלים את זה, זה בלתי נסבל ממש, לא מבין איך בכלל מייצרים אנטנות כאלה רעות, ובנוסף, למה אין אפשרות להישאר עם הניווט של הטלפון.
תודה...
כשהאייפון מחובר דרך קארפליי אלחוטי, ה-GPS כל הזמן מפספס ומאבד מיקום. כשהטלפון לא מחובר לקארפליי הכל מצוין.
קראתי והבנתי שברגע שזה מחובר לקארפליי יש תיעדוף לאנטנת GPS של הרכב.
לא מצליח להבין איך מבטלים את זה, זה בלתי נסבל ממש, לא מבין איך בכלל מייצרים אנטנות כאלה רעות, ובנוסף, למה אין אפשרות להישאר עם הניווט של הטלפון.
תודה...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5371 פעמים
חידשת לי. לא מודע לאנטנת GPS רכב שמתועדפת על ידי CarPlay אבל חיפוש ומחקר מעלים שזה באמת נכון.
אצלי כשהיתה בעיה כזו זה היה שילוב של ההפרעות של ה-GPS והזוית שבה הטלפון היה ממוקם כשהיה מחובר לרכב. להבנתי יש עדיין שיבושי GPS כל הזמן.
אבל נשמע שיש מצב שאתה צריך טכנאי שינתק את האנטנה הזו.
אתה עם חיבור חוטי, נכון?
אצלי כשהיתה בעיה כזו זה היה שילוב של ההפרעות של ה-GPS והזוית שבה הטלפון היה ממוקם כשהיה מחובר לרכב. להבנתי יש עדיין שיבושי GPS כל הזמן.
אתה עם חיבור חוטי, נכון?
מוזר, אני עם פאביה 2024 , אייפון מחובר בקארפליי אלחוטי והניווט בוויז עובד בלי בעיות
מה שכן, החיבור לטלפון מתנתק, כנראה בגלל השפעה משידורים חיצוניים (קורה במקומות קבועים בדרך) ולפעמים המערכת מבצעת Reboot תוך כדי נסיעה
מישהו עוד נתקל בתופעות כאלו במולטימדיה של סקודה ?
מה שכן, החיבור לטלפון מתנתק, כנראה בגלל השפעה משידורים חיצוניים (קורה במקומות קבועים בדרך) ולפעמים המערכת מבצעת Reboot תוך כדי נסיעה
מישהו עוד נתקל בתופעות כאלו במולטימדיה של סקודה ?
סקודה קאמיק 2025,winner כתב: מוזר, אני עם פאביה 2024 , אייפון מחובר בקארפליי אלחוטי והניווט בוויז עובד בלי בעיות
מישהו עוד נתקל בתופעות כאלו במולטימדיה של סקודה ?...
אנדרואיד אוטו גורם לי לרצות לחתוך ורידים לפעמים...
חשבתי שבעיה בכבל הזול שאני משתמש בו או בזה שהטלפון ישן....
לא מעודד שהבעיה לא רק שלי
"Friendship is like peeing on yourself: everyone can see it, but only you get the warm feeling that it brings"
BSD
BSD
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8127
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
oferlaor כתב: חידשת לי. לא מודע לאנטנת GPS רכב שמתועדפת על ידי CarPlay אבל חיפוש ומחקר מעלים שזה באמת נכון.
אתה עם חיבור חוטי, נכון?...
יש לך קישור ? כי זה נשמע לי ממש מוזר. אין בזה שום הגיון. כל הקטע ב carplay שהרכב "תורם" רק את המסך והסאונד.
עדכון :
סופר מעניין ומשנה את כל דרך המחשבה שלי על carplay כי עד עכשיו היתי בטוח שבמצב carplay הכל רץ על הטלפון.
מסתבר שיש מצב שכאשר החיבור ל carplay הוא אלחוטי אז יש תעדוף ל GPS של הרכב מתוך הנחה שהטלפון עשוי להיות בתוך תיק או במקום אחר שעלול להפריע למיקום מדוייק. עדיין לא מצאתי איזה אמירה רשמית על זה, וכנראה שזה גם תלוי בסוג הרכב \ מולטימדיה אבל יש סביב זה לא מעט עניין.
נערך לאחרונה על ידי Lior_M ב 22/04/2026 20:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- oferlaor
- מנהל

- oferlaor
- מנהל

קורה לי כל הזמן עכשיו. לפעמים זה בטסלה ולפעמים ברכב.
יש בהחלט הפרעות במקומות שונים בארץ לאחרונה.
יש בהחלט הפרעות במקומות שונים בארץ לאחרונה.
- אלי וילנאי
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 46
- שם מלא: אלי וילנאי
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
לפי ג'מיני, על מנת שאפל תאשר לרכב כלשהו קארפליי אלחוטי - היצרן חייב לתת לקארפליי גישה לנתוני ה GPS של האנטנה שלו. עובדה מאוד מעניינית בעיני. לא ידעתי את זה.
- oferlaor
- מנהל

-
kalinium
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1315
- נתן תודות: 63 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
קודם כל, אחרי 20 שנה באתר, שמחתי לחדש משהו ל-@oferlaor
ואני מבין את הענין שהטלפון אמור להיות בתיק או מוסתר, אבל לפחות בחייאת תנו את הבחירה אם להשתמש ב-GPS של הנייד או של הרכב.
אצלי בפאביה, אם מחברים כבל לקארפליי, הטעינה היא במתח נמוך מאוד, אז זאת לא אופציה. מחבר למצית כדי להטעין כמו לפני עשור...
ואני מבין את הענין שהטלפון אמור להיות בתיק או מוסתר, אבל לפחות בחייאת תנו את הבחירה אם להשתמש ב-GPS של הנייד או של הרכב.
אצלי בפאביה, אם מחברים כבל לקארפליי, הטעינה היא במתח נמוך מאוד, אז זאת לא אופציה. מחבר למצית כדי להטעין כמו לפני עשור...
- אלי וילנאי
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 46
- שם מלא: אלי וילנאי
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
תוודא שאתה עם כבל מקורי של אפל. יש לי הרבה נסיון עם סקודות למיניהן וזה תמיד טוען בעוצמה מספקת. מכשירים של אפל מאוד אוהבים כבל מקורי, ואם קונים אותו במקום זול, כמו למשל KSP, אז המחיר הוא גם דביר, בהתחשב בזה שהכל עובד חלק.kalinium כתב: קודם כל, אחרי 20 שנה באתר, שמחתי לחדש משהו ל-@oferlaor
אצלי בפאביה, אם מחברים כבל לקארפליי, הטעינה היא במתח נמוך מאוד, אז זאת לא אופציה. מחבר למצית כדי להטעין כמו לפני עשור......