itay123 כתב: אפשר להבין את הגעגוע לפשטות של פעם, אבל מבחינה טכנולוגית, החדש כן נותן יותר.
...
סיפור :
הגברת קיבלה רכב חדש מהעבודה
כדי לשנות את זווית פיתחי האיוורור של המזגן - צריך להיכנס לתפריט במולטימדיה - ואז עוד תפריט !!!
סיוט שלא ברא השטן : כ'כ לא נוח וכ'כ לא בטיחותי - לך תשחק עם המסכים באמצע נהיגה ...
הרכב הוחזר עוד באותו שבוע לסוכנות ולקחנו רכב אחר
אגב - ברכב שהוחזר היו רמקולים ממותגים ושמעו ממש טוב Out of box
מוצר יכול להיות טכנולוגי וחדשני אבל אם אינו נוח לשימוש - הוא לא שווה כלום .
ככל שהזמן עובר אנחנו הופכים למקובעים יותר .
כדי לשנות את זווית פיתחי האיוורור של המזגן - צריך להיכנס לתפריט במולטימדיה - ואז עוד תפריט !!!
סיוט שלא ברא השטן : כ'כ לא נוח וכ'כ לא בטיחותי - לך תשחק עם המסכים באמצע נהיגה ...
הרכב הוחזר עוד באותו שבוע לסוכנות ולקחנו רכב אחר
אגב - ברכב שהוחזר היו רמקולים ממותגים ושמעו ממש טוב Out of box
מוצר יכול להיות טכנולוגי וחדשני אבל אם אינו נוח לשימוש - הוא לא שווה כלום .
ככל שהזמן עובר אנחנו הופכים למקובעים יותר .
...
בנושא דומה מה שמאוד מרגיז זה שכמעט מכריחים אותנו להתקין אפליקציות כדי לשלוט במכשירים אפילו די פשוטים, כדי להגיע לכל מיני אפשרויות שיש רק שם. למשל במדיח שלנו יש כל מיני תכניות שיש גישה אליהן רק באפליקציה. מיותר לגמרי.
יפה שהם מציגים בתערוכה את ה-SB 3000 R (שיגיע כבר אליי !!) ונותנים לו מקום אחרי שהציגו בתערוכה בינואר את גרסת ה-PB שהרשימה מאוד בסאונד אל מול גודל החלל. ממש נותנים במה לכל הליין ולא תמיד "מפגיזים" עם גרסאות הקצה של ה-17 בהמות טיבטיות (יק).
מבחינת ההשקה של המיקרו (אחרי ההכרזה בינואר), נראה לי מובנת הבחירה לשים את הצמד יחד עם המדפיים בסט של דו ערוצי.
אני מניח שהסאב יביא את עצמו היטב לידי ביטוי במהירות התגובה הנדרשת במוזיקה.
מבחינת 2 דרייברים של 9 אינצ', בנפח זה שקול לכמעט דרייבר אחד של 13 אינצ' - אבל לא מתחרה בכמה הסאב יכול לרדת שפה יש עדיפות לגודל הוופר.
רשימת חדרי ההאזנה ב- EXPONA
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed
האמת גם חשבתי בעבר על תוספת שלו (המיקרו "הישן") כסאב שני לסטאפ עם משדר אלחוטי שימוקם בצמוד לספה כי אין שום אופציה אחרת עם המזנון הקיים.
נבחן קודם את החדש שיגיע ואז נחליט לעומק וכמה יעלה הצורך.
ישב אצלי מקודם חבר משהו כמו שעתיים וחצי שרוצה לשדרג לגמרי "מאפס" את הסטאפ שיש לו.
רצה לקבל רפרנס ליכולות של רמקול מדפי מול רצפתי "מדבקתי" שיש לו שמשודך לרסיבר מיושן ומסך OLED שנצרב.
זה מכניס אותי לסחרור אישי של שדרוגים כל ההדגמות הללו "והשיח" על מה יש לי כרגע בסטאפ: בא לי 83 במקום ה-77, אולי גם רסיבר חדש.
הוא לא חבר פורום אבל שלחתי לו כמה שרשורי היילייט עם עצה שאם הוא יירשם לאתר שייקח בחשבון שייתכן ויבלבל אותו עוד יותר הדיעות המגוונות ולרוב זה יסתיים בהוצאה גדולה יותר ממה שתכנן, חחח...
יש לו שלישיה קדמית של MAGNAT ישנים מאוד, אונקיו 626, וסאב B&W 610 שממוקם בתוך מזנון סגור (גם הסנטר), סראונד ספיקרקראפט והכנה לסראונד אחוריים.
אז חשבנו להחליף את הקדמיים ברצפתיים טיטאן, לוותר על הסנטר אם יהיה צורך להשאיר בתוך המזנון או להוציא מעל המזנון עם האבולשיין.
סאב שיוצא מהמזנון וימוקם איפשהו מאחורי הספה בחלל שמאפשר זה - SB3000R עם משדר אלחוטי ואז אפשר לעבור למדפיים אבולושיין.
סראונד אחורי ON WALL לבנים של DALI ובעיה עם הרסיבר שנדרש כזה שתומך ב-7 ערוצים מוגברים אבל צריך להיכנס בעומק של 41 ס"מ ועדיפות למערכת כיול "טובה".
אז יש את הדנון 2800 או הסינמה 60 שטובים למידות אבל פחות עם הכיול.
דנון 3800 או סינמה 50 שמגיעים עם אופציה לדיראק וגבוליים בעומק הנדרש.
אונקיו RZ30 עם דיראק מובנה וגבולי למזנון.
ימהה RX-A2A שהוא יהיה הכי "שגר ושכח" או אנתם 740 שנראה שהוא הבחירה המתבקשת גם מבחינת ה-RC וגם העומק.
מסך OLED LG 83G כלשהו שייתר את הצורך לייצר שינויים בנישת גבס קיימת של 65 אינצ'.
קיצור, יש לו הרבה על מה לישון היום.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed
אצלי המצב השתנה.
מאחר ואין מה לראות אז השימוש הצטמצם למינימום ולכןןןןןןן כל עוד אני שומע בטווח השעות המקובל הפסקתי להחזיק את השלט עם האצבע על הווליום ובמידה והשכן ״סובל״ כמה דקות מצטברות במשך כשעה וחצי של סרט אז זה מה יש ,בכדי שאני יהנה .
גם שהוא צורח על ההנהלה שלו מספר דקות ביום אני ״סובל״, יד לוחצת יד.