פוסט שידרוג ותודה ענקית לפיוצר!

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8994
נתן תודות: 1565 פעמים
קיבל תודות: 1347 פעמים

שליחה #41 

mulder כתב: אני מדבר על הקדמיים..
...
אהה... טוב, רק יצאתי מהמיטה לפני כמה דקות.
עוד לא הנעתי כנראה.

לפי הפרופורציה זה נראה שהסטנד בגובה של 70-80 ס"מ מהרצפה והוא רשם שאלו של מוניטורים שיטופלו בהמשך.
עושה לנו גם בילד אפ גם לסטנדים (מעבר לספה).
באהבה כמובן.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7392
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 501 פעמים

שליחה #42 

מעניין איך יהיה כיול של הסאב עצמו
Sony 1040
Monitor mass

big007
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3718
שם מלא: חיים
נתן תודות: 852 פעמים
קיבל תודות: 277 פעמים

שליחה #43 

תשמע נראה מעולה. אהבתי את הפוסטרים.
מאיפה רכשת את שלטי הלוגו שתליים על הקיר מימין למסך?
לגבי שליטה בסאבים אני יודע שיש להם אפליקציה.
יכול להיות שאתה מתכוון לזה שיגיע עדכון לכיוון ע"י המיקרופון של הסלולרי?
תתחדש ותהנה...
רשימת הציוד: TCL 85C6K| OPTOMA HD28DSE |YAMAHA RXA2080 |SHIELD PRO| MISSION M74 |Mission M7C2|MONITOR AUDIO BRONZA FX BIPOLAR SURROUND|SVS PB1000 PRO |ATMOS MOREL SP2

testtest פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 112
נתן תודות: 47 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #44 

ADICT כתב: תתחדש הרבה הנאה מהמערכת תמונהחג שמח ✍אגב גם לי יש anthem 325 מדהים
...
מגבר לפנים, אחרי החיבור שלו קיבלתי במה קדמית חדשה ומטורפת ופלוס האחוריים והעליונים קיבלו בוסט מטורף עכשיו אני מאוד מרוצה מאיך ששמועים (כמובן שיש תמיד עוד מה לשפר וכו) המגבר פשוט הוריד עומס מהרסיבר וקיבלתי מערכת חדשה ומאוד חזקה ממליץ בחום!!
FastandFurious כתב: האנתם מגבר פגז היה לי אותו כ סט עם הפרוססור AVM 70 מאוד מומלץ
...
מטורף!! עוד הוצאה אחת על משהו שנקרא מגבר או רסיבר
או בכלל לקולנוע הבת זוג שלי מעיפה אותי מהבית אני צריך שיעבור מעט זמן בין לבין 😜
mulder כתב: יפה, תתחדש תמונה תמונה
אשתך אכן סלחנית ביותר, תעריך את זה תמונה
אגב הקדמיים לא גבוהים מדי ? לפחות ככה נראה בצילום.
...
להטוויטרים נמצאים בגובה האוזניים שלי, והסנטר מכוון עם הטיה למלעה לכיוון קו האוזניים (כמה שהתאפשר).
לגבי האחוריים – הם אכן ממוקמים מעט גבוה יותר (בגלל החתול הסקרן 😅), אבל יש להם הטיה כלפי מטה כדי לפצות על זה, וזה המקסימום שהיה אפשר להגיע אליו.
הרמקולים העליונים ממוקמים Middle, ויש רק זוג אחד. כרגע לא רואה את עצמי מוסיף עוד זוג גם ככה זה גבולי… עוד רגע האישה מעיפה גם אותם וגם אותי מהחלון 😂 אז עובדים עם מה שאפשר.
אם הייתם יודעים כמה קשה היה לשכנע אותה בכלל לשים רמקולים בתקרה
avihuli כתב: גם אני לא הבנתי מהצילום ואז פתאום נפל לי האסימון שזה בכלל בתקרה, חחח...
פשוט זווית הצילום מטעה.
...
חחח כן כי לא היה לי רעיון יותר טוב איך לצלם אותם 😅

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10038
נתן תודות: 549 פעמים
קיבל תודות: 575 פעמים

שליחה #45 

testtest כתב: מגבר לפנים, אחרי החיבור שלו קיבלתי במה קדמית חדשה ומטורפת ופלוס האחוריים והעליונים קיבלו בוסט מטורף עכשיו אני מאוד מרוצה מאיך ששמועים (כמובן שיש תמיד עוד מה לשפר וכו) המגבר פשוט הוריד עומס מהרסיבר וקיבלתי מערכת חדשה ומאוד חזקה ממליץ בחום!!
...
המגבר הוא תוספת שהוספת עכשיו? ז"א שלפני כן הרמקולים היו מחוברים רק לרסיבר?
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #46 

חחח, רק הרמקולים בתקרה היו לה בעיה ?
2 הבהמות טיבטיות (יק) לא הפריעו לה ?!
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

testtest פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #47 

FastandFurious כתב: ברור שהם ממוקמים גבוהה מידי, אלה אם כן פותח השרשור בגובה 2 מטר אז זה תקין
...
אני מטר 1.85
אבל שוב הטויטרים בגובה אוזן כאשר אני יושב, האוחריים אכן גבוהים
עופרפולק כתב: מעניין איך יהיה כיול של הסאב עצמו
...
מחכה לזה כבר!!!

big007 כתב: תשמע נראה מעולה. אהבתי את הפוסטרים.
מאיפה רכשת את שלטי הלוגו שתליים על הקיר מימין למסך?
לגבי שליטה בסאבים אני יודע שיש להם אפליקציה.
יכול להיות שאתה מתכוון לזה שיגיע עדכון לכיוון ע"י המיקרופון של הסלולרי?
תתחדש ותהנה...
...
פוסטרים הזמנתי מאלי
שלטי הלוגו הדפסתי במדפסת תלת מיימד
וכן אני מתכוון לפיצ׳ר שאמרת
Nba כתב: המגבר הוא תוספת שהוספת עכשיו? ז"א שלפני כן הרמקולים היו מחוברים רק לרסיבר?
...
אמת המגבר נקנה לפני שבועיים בערך ולפני זה הכל היה מחובר רק לרסיבר 😳
avihuli כתב: חחח, רק הרמקולים בתקרה היו לה בעיה ?
2 הבהמות טיבטיות (יק) לא הפריעו לה ?!
...
חח הפריע הפריע גם אבל זה היה נראה לה יותר מדיי העסק הזה שאשכרה יש רמקולים בתקרה (גם לי זה היה נראה מוזר עד ששמעתי אצל מישהו בבית ואמרתי לעצמי טוב זה חובה וזה מצחיק כי זה לא במה שעובדת הרבה חחח)

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10038
נתן תודות: 549 פעמים
קיבל תודות: 575 פעמים

שליחה #48 

testtest כתב: אמת המגבר נקנה לפני שבועיים בערך ולפני זה הכל היה מחובר רק לרסיבר תמונה
...
מה אתה מרגיש (שומע) שונה לפני ואחרי ההגברה?
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

testtest פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #49 

Nba כתב: מה אתה מרגיש (שומע) שונה לפני ואחרי ההגברה?
...
חג שמח
כמו שאמרתי
קיבלתי במה קדמית חדשה ומטורפת ומפורטת מאוד, ופלוס האחוריים והעליונים קיבלו בוסט (פחות עומס על הרסיבר...)

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9613
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 352 פעמים

שליחה #50 

זה שלי להשוואה עם האנטם אבל שוב אני כמו זיקית כל דקה מחליף ציוד זה נכון לעכשיו
20260408_112701.jpg

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7037
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1460 פעמים

שליחה #51 

מדהים!
אין על פיוצ'ר בעלל ועל מאי בפרט
נראה מליון דולר!

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #52 

יהלי ב כתב: היה לי את ה ZIDDO. מלא באגים וולא שווה את הפלסטיק ממנו הוא עשוי. אין גם תמיכה. יש סטרימרים הרבה יותר זולים וטובים. ה AudioQuest זה שמן נחשים טהור. הוא לא מסנן כלום, גם כי בארץ אין מה לסנן, גם כי לאיכות החשמל יש 0% השפעה על הסאונד והתמונה, וגם כי זו חברת פח ועד עכשיו כל מוצר שלהם שנבדק ב ASR, יצא שרק קלקל ולא שיפר כלום, בעיקר מסנני החשמל שלהם.
על השאר, תתחדש ותהנה.
...
אתה חושב שאתה מומחה רציני בפחים ובשמן נחשים, אז לילידיעתך נראה לי שאתה ממש אוהב פחים וכל מיני שמני נחשים, אז אחרי שהוצאת את דיבתם של מגברי HEGEL רעה, כחברת פח. עכשיו ברור לי שחברות הפח הן האיכות במיטבה אצלך. ושמן נחשים עבורך הוא שמן עילוי
אני נותן כבוד לאתר ולכן לא כותב בדיוק מה אני חושב עליך

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #53 

@יהלי ב

תתבייש
נערך לאחרונה על ידי molvy ב 08/04/2026 14:30, נערך פעם 1 בסך הכל.

testtest פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #54 

ADICT כתב: זה שלי להשוואה עם האנטם אבל שוב אני כמו זיקית כל דקה מחליף ציוד זה נכון לעכשיו
...
אתה כן יש לך ציוד מטורף ראיחי שהבאת את הדור הראשון כמו שיש לי ובלי קשר חייב להגיד לך אני קורא לא מעט שירשורים שלך אתה מושגע חח מקנא בך שתדע חחח
molvy כתב: מדהים!
אין על פיוצ'ר בעלל ועל מאי בפרט
נראה מליון דולר!
...
חד משמעית ממש תודה על הפרגון!! אתה גם קנית מפלצת לאחרונה חחח

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9613
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 352 פעמים

שליחה #55 

testtest כתב: אתה כן יש לך ציוד מטורף ראיחי שהבאת את הדור הראשון כמו שיש לי ובלי קשר חייב להגיד לך אני קורא לא מעט שירשורים שלך אתה מושגע חח מקנא בך שתדע חחח
חד משמעית ממש תודה על הפרגון!! אתה גם קנית מפלצת לאחרונה חחח
...
תודה אח

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #56 

אין לו ציוד ב- 2.90 ש"ח וגם שווי הציוד ועלותו לא מעיד כלל על התוצאה הסונית שיכולה להתקבל.

העניין הוא שדעתו שונה ויש לה מקום כמובן לבוא לידי ביטוי. אבל אני חושב שזה חייב להיות בדרך ארץ ובכבוד לצד השני (לדעותיו / תפיסתו) גם אם הם לא עולות בקנה אחד עם מה שהוא חושב.
מעבר לזה, היה עדיף גם לדעתי שהיה משתמש אחד עם עמוד שדרה קבוע "שלא מסתתר" אחרי אין ספור יוצרים שונים עם אותה משנה / מנטרה.
מי שמאמין לא מפחד.
הייתי מציע לבקש להשמיש את המשתמש הראשוני באתר. בכל זאת, אנחנו לא טיפשים וקצת למודי ניסיון לדעת מי זה מי בסופו של דבר...
.

bmoti2024
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 82
שם מלא: מוטי ברקוביץ
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #57 

למה צריך מגבר כוח?
רסיבר איכותי שמוציא 100w לכל ערוץ לא יעשה את העבודה?
למה אני שואל , כי אני גם מעוניין בסט קדמיים וסנטר SVS, אך לא מתכוון להוסיף מגבר כוח אלא להשתמש רק ברסיבר הקיים marantz cinema60

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #58 

bmoti2024 כתב: למה צריך מגבר כוח?
רסיבר איכותי שמוציא 100w לכל ערוץ לא יעשה את העבודה?
למה אני שואל , כי אני גם מעוניין בסט קדמיים וסנטר SVS, אך לא מתכוון להוסיף מגבר כוח אלא להשתמש רק ברסיבר הקיים marantz cinema60
...
הי, אין רסיבר שמוציא ברב ערוצי 100 וואט לכל ערוץ בו"ז.
אין הכרח במגבר כוח, זה תמיד NICE 2 HAVE (אבל עולה כסף) ולכן אם אתה לא שומע בעוצמות מפוצצות והרמקולים שלך לא מאוד קשים להנעה אז הרסיבר כנראה יוכל להתמודד גם בלי. תלוי גם בכמות הרמקולים שיש לך בסט, האם 5.1 סטנדרטי או שיש גם ערוצים נוספים / אטמוס ?
מגבר כוח פשוט מוריד עומס מהרסיבר בניהול של המתח / זרם במקרים שבהם צריך אותו (כפי שרשמתי לעיל).
.

bmoti2024
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 82
שם מלא: מוטי ברקוביץ
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #59 

אני באמת לא שומע בעוצמות גבוהות, יש לי 5.1.2 הסראונד והאטמוס שמוגדרים 10 100HZ כך שהרסיבר לא עובד קשה..
מקווה שבקרוב אצליח להתקדם לרמקולים SVS....

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #60 

@bmoti2024
נחזיק לך אצבעות.
ברגע שהצטרפת "למשפחה" אין דרך חזרה :)
.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”