בקשר לשינויים בתאגיד כאן

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
רמאשכ פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 798
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #21 

במידה ותאגיד השידור הציבורי כאן יסגר או יופרט, אז גם דרך עידן פלוס לא תוכלו לראות, לא אירוויזיון, לא אולימפיאדה, ולא מונדיאל, כי אם הממשלה שולטת בתכנים של תאגיד השידור כאן, אז תאגיד השידור כאן מפסיק להיות חבר באיגוד השידור האירופי שקנה לאירופה ולאסיה שזה כולל אזור מדינת ישראל, את זכויות השידור לאירועים שאני כתבתי עליהם בפוסט זה, וצורת השידורים של שאר ערוצי הטלוויזיה בישראל מבחינת פיקוח של מה כן צריך לשדר לא מתאימה כדי להיות חבר באיגוד השידור האירופי,
https://www.davar1.co.il/566383/?fbclid ... rDb2DxVEAQ
למשל בערוצי הטלוויזיה המסחריים בישראל אם יש דברים רעים ואמיתיים, שיש לציבור זכות לדעת עליהם, אבל הדברים האלה שייכים לבעלי השליטה הפרטיים של אותו ערוץ אז אותו ערוץ לא יכול לשדר את הדברים האלה לציבור, כי זה יכול לעשות שבעלי השליטה האלה בערוץ יקבלו יותר הפסדים כספים מאחרים, בצורה שהם יעדיפו להפסיק לתת כסף לאותו ערוץ טלוויזיה שעושה שיהיה להם יותר הפסדים.
כאשר בערוץ טלוויזיה ציבורי אין בעיה כזו כי הוא מקבל את הכסף מהמדינה, ולא מבעלי שליטה פרטיים.

ולכן, אם תאגיד השידור כאן יופרט או יסגר בצורה שמציעה ממשלת ישראל, אז אתם תמשיכו לשלם כסף למדינה על שידור התכנים שלו, כנראה דרך אגרת הרדיו ברכב, שלא יהיו כוללים לא חדשות ולא אקטואליה ולא מידע שיש לקונים זכות לדעת, וּלא האירועים המאוד חשובים מבחינת בידור שאני כתבתי עליהם קודם בפוסט הזה,
ובמצב כזה, מי שירצה בישראל לצפות בקלות בשידורים של האירועים שמאוד חשובים בנושא הידור שאני כתבתי עליהם קודם בפוסט הזה, אז רוב הסיכויים שהוא יצטרך לשלם עוד לא מעט כסף כדי לצפות בהם בצורה מלאה ולא דרך עידן פלוס, וכל זה כאשר יוקר המחיה במדינת ישראל בשנת 2025, צריך להיות הרבה יותר יקר.
אז תחשבו טוב האם באמת התוכנית של ממשלת ישראל לעשות את השינוי הזה בתאגיד השידור כאן, היא באמת טובה לרוב תושבי מדינת ישראל במיוחד מי שלא מרוויח לחודש הרבה כסף.

זה לא שהממשלה הזו לא יכולה להוזיל את יוקר המחיה במדינת ישראל בצורה שדירוג האשראי העולמי שלה לא בהרבה ירד, עובדה שלמשל בערב הסעודית השלטון פועל בחוכמה וכתוצאה מזה דירוג האשראי העולמי שלה עלה, זה רק עניין של איך לפעול כלכלית בתבונה,

ואני מבין, שמפלגת הליכוד של פעם שראש המפלגה שלה היה מנחם בגין, עזר יותר לחלשים.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

רמאשכ פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #22 

ועדת השרים לענייני חקיקה אישרה: מחלקת החדשות של התאגיד תיסגר,

החוק שאושר לקריאה טרומית, הנושא את השם "שינוי מתכונת השידור הציבורי והסדרת שידורי רדיו עצמאיים", קובע כי תאגיד השידור לא יעסוק יותר בחדשות בשפה העברית, ותחת זאת יתמקד ביצירה מקורית, תרבות, ותוכניות לילדים ונוער. תקציב התאגיד יופחת מ-800 מיליון שקלים לכ-500 מיליון, ורשת ב' של קול ישראל תיסגר או תועבר להפעלה חיצונית.
https://m.maariv.co.il/news/article-120 ... e_vignette

, אני מזכיר לכל מי שחושב שזה רק עניין פוליטי, שבזכות תאגיד השידור כאן, עשו את החוק הזמני של שידורי עידן פלוס דרך האנטנה, שלפי החוק הזה, תאגיד השידור כאן, גם שילם לא מעט כסף על הפעולה לסגירת המרבב הראשון של עידן פלוס, וגם שילם ואולי גם עכשיו הוא משלם על כל מי שמשדר בעידן פלוס, וככל שהממשלה תתן פחות כסף לתאגיד השידור כאן, אז לתאגיד השידור כאן יהיה יותר קשה לשלם כסף בשביל כל מי שמשדר עכשיו בעידן פלוס דרך האנטנה, וזה יכול לעשות שפחות ערוצי טלוויזיה יעדיפו לשדר בעידן פלוס דרך האנטנה כי הערוצים האלה הם אלו שיצטרכו לשלם הרבה כסף בשביל שהם יוכלו להמשיך לשדר בעידן פלוס דרך האנטנה.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

amosii
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 240
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 29 פעמים

שליחה #23 

אין שום קשר בין תאגיד כאן להוראת השעה של עידן פלוס.
אם הממשלה לא היתה נגד התאגיד, אז הם היו מממנים את הסכום להשארת ערוץ 14 ישירות מתקציב המדינה, ולא מתקציב התאגיד.
הממשלה מבינה את זה שמערך השידור הקרקעי דיגיטלי דורש תקציב. למעשה, בטיוטת חוק השידורים החדש הם מציינים שזאת הסיבה להחליף את השידור הקרקעי באפליקצייה אינטרנטית, כדי לחסוך מיליוני ש"ח.

לפיכך, כל עוד לא יבוטל שידור קרקעי, התקציב שלו יגיעו מאיפשהו.. הממשלה תחליט האם זה תאגיד כאן, הרשות השנייה, אוצר המדינה..

רמאשכ פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #24 

02/07/2025 0:10  
amosii כתב:
אין שום קשר בין תאגיד כאן להוראת השעה של עידן פלוס.
אם הממשלה לא היתה נגד התאגיד, אז הם היו מממנים את הסכום להשארת ערוץ 14 ישירות מתקציב המדינה, ולא מתקציב התאגיד.
הממשלה מבינה את זה שמערך השידור הקרקעי דיגיטלי דורש תקציב. למעשה, בטיוטת חוק השידורים החדש הם מציינים שזאת הסיבה להחליף את השידור הקרקעי באפליקצייה אינטרנטית, כדי לחסוך מיליוני ש"ח.

לפיכך, כל עוד לא יבוטל שידור קרקעי, התקציב שלו יגיעו מאיפשהו.. הממשלה תחליט האם זה תאגיד כאן, הרשות השנייה, אוצר המדינה..
...
חוץ מתאגיד כאן שמקבל הרבה מאוד כסף מהמדינה, לא נראה לי שארגון אחר יסכים לשלם הרבה מאוד כסף על השידורים של כל מי שמשדר בעידן פלוס, כי ארגון פרטי יכול לטעון שהוא חייב את הכסף שלו לדברים אחרים, אם הממשלה תשלם פחות כסף לתאגיד כאן ותדרוש ממנו להמשיך לשלם הרבה מאוד כסף על השידורים של כל מי שמשדר בעידן פלוס, אז התאגיד יכול להגיד שהוא חייב את הכסף שלו חדברים אחרים, במיוחד שכיום, הארגון שלא מסכים עם החלטת הממשלה יכול לפנות לבג"ץ נגד החלטת הממשלה הזו.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

m8m8
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 117
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #25 

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”