שרשור מחירי אינטרנט - כמה באמת אתם משלמים (2) ?
אם הציוד של המצלמות שלכם (NVR) הוא מחברת DAHUA - הCGNAT לא אמור להשפיע עליכם הרבה.
יש להם פיצ'ר שגורם למכשיר להתחבר לשרת שלהם, ואז אתה יכול להתחבר דרך האפליקציה שהם תומכים בה - והשרת שלהם עושה את הקישור בין המכשיר לפלאפון שלך. ככה שזה עובד עם CGNAT אצלנו. (יש גם מכשיר אחר של DAHUA שהיה מחובר לבזק - וגם שם עבד ללא בעיה, למרות שלא ביקשנו IP חיצוני).
יש להם פיצ'ר שגורם למכשיר להתחבר לשרת שלהם, ואז אתה יכול להתחבר דרך האפליקציה שהם תומכים בה - והשרת שלהם עושה את הקישור בין המכשיר לפלאפון שלך. ככה שזה עובד עם CGNAT אצלנו. (יש גם מכשיר אחר של DAHUA שהיה מחובר לבזק - וגם שם עבד ללא בעיה, למרות שלא ביקשנו IP חיצוני).
מישהו חידש בשבועיים האחרונים חבילה בפרטנר?
התוכנית שלי למהירות 1 ג'יגה ב - 75 או 79 שקלים מסתיימת בחודש הבא, אין לי כוח לשיחת טלפון איתם בעוד שבועיים לנסות להתחנן בשביל לא לשלם פתאום 100 שקלים.
מעייף כל הסיפור הזה, אבל נשאר שם ולא עובר נגיד לגילת עם מחיר קבוע "לכל החיים" כי אני בפרטנר עם תשתית פרטנר טהורה ולא בזק.
התוכנית שלי למהירות 1 ג'יגה ב - 75 או 79 שקלים מסתיימת בחודש הבא, אין לי כוח לשיחת טלפון איתם בעוד שבועיים לנסות להתחנן בשביל לא לשלם פתאום 100 שקלים.
מעייף כל הסיפור הזה, אבל נשאר שם ולא עובר נגיד לגילת עם מחיר קבוע "לכל החיים" כי אני בפרטנר עם תשתית פרטנר טהורה ולא בזק.
אם אתה עם תשתית פרטנר - תלחץ עליהם ואם זה לא יעזור תלחץ חזק יותר - בתשתית שלהם הם ניתנים לכיפוף.shayzil כתב: מישהו חידש בשבועיים האחרונים חבילה בפרטנר?
מעייף כל הסיפור הזה, אבל נשאר שם ולא עובר נגיד לגילת עם מחיר קבוע "לכל החיים" כי אני בפרטנר עם תשתית פרטנר טהורה ולא בזק....
יש להם תוכנית של 89 ש"ח ל-1GB לכל החיים שהם מציעים רק ברגע האחרון וע"י נציג בכיר.
ישאילו נתב ב 40 שח, זה סמלי?......
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1893
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
וודאי שלא,מעולם לא לקחתי ראוטר של שום ספק (חוץ מסלקום שנידבו ממיר סיב שלהם)
יודע מה,מוכן לזרום עם ראוטר של הוט,אבל במחירים של מאז ומתמיד (נניח בצד שהחומרה שלהם *** אטומי) - אין שום סיכוי.
יודע מה,מוכן לזרום עם ראוטר של הוט,אבל במחירים של מאז ומתמיד (נניח בצד שהחומרה שלהם *** אטומי) - אין שום סיכוי.
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
הנקודה היא, כשהמצב הוא כזה, תנצל אותו, ו תשתמש בשלך, ככה תחסוך שם 40 שח מעלות כל מנוי שהם מוכרים... 
מישהו הצליח לקבל מחיר טוב בפרטנר?
אני מחובר על התשתית שלהם עם ראוטר שלהם.
שנתיים שילמתי להם 75שח לחודש כולל הכול.
היום הם העלו את המחיר ל100שח כי נגמרה ההטבה על הנתב.
התקשרתי אליהם, הגעתי עד השימור, לא מוכנים לרדת מ100שח.
טוענים שזה החבילות החדשות לשנה וחצי ואין משהו אחר.
טוענים שזה החבילות החדשות לשנה וחצי ואין משהו אחר.
מלחמה מיותרת לדעתי. תחליף לנתב ומתאם סיב פרטי שלך.דניאל111 כתב: מישהו הצליח לקבל מחיר טוב בפרטנר?
טוענים שזה החבילות החדשות לשנה וחצי ואין משהו אחר....
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1303
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 157 פעמים
המחיר נשמע הגיוני בהינתן ואתה משתמש בראוטר שלהם.דניאל111 כתב: התקשרתי אליהם, הגעתי עד השימור, לא מוכנים לרדת מ100שח....
אבל אפשר לבקש ממיר אופטי ללא עלות חודשית ולהשתמש בראוטר פרטי משלך. מה שיוזיל לך את העלות החודשית.
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73189
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 644 פעמים
- קיבל תודות: 3151 פעמים
על איזו חבילה מדובר? 1000/100?דניאל111 כתב: מישהו הצליח לקבל מחיר טוב בפרטנר?
אני חידשתי ביום שלישי גם.דניאל111 כתב: מישהו הצליח לקבל מחיר טוב בפרטנר?
89 שקלים (אבל בלי ראוטר שלהם, רק מתאם כביכול ללא עלות).
ועוד מנוי של המשפחה חודש באותה שיחה, עם ראוטר שלהם - 94 שקלים.
אז תנסה שוב אולי יורידו בשבילך את ה - 6 שקלים האלה.
קשים.
- Huber
- חבר במועדון HT

אז יקר. אני משלם בסלקום על 1000/250 98 ש"ח בלי להתמקח ובלי לקבל הטבות. ראוטר שלי פרטי ד"א.דניאל111 כתב: נכון...
אני מתלבט:
הייתי בטריפל פרטנר אינטרנט 1000/250 , נטפליקס פרימיום, וערוצי פרטנר פלוס
מתאם סיב ושני ממירי אנדרואיד משלם סך 169 ש"ח חצי שנה.
כעת מבקשים 255 שח עם חיוב זיכוי 20 שח בסך הכל 235 שח לחודש.
הבעייה שנניח ארכוש רק חבילת אינטרנט ב 100 שח, אצטרך חבילת טלוויזיה נניח FREETV עצמאית ב 45 שח ללא ממירים ונטפליקס עצמאי ב 70 שח.
אגיע ל 215 שקלים. זה כל הסיפור 20 שקל לחודש... אין קיצורי דרך.
השאלה אם כדאי להתרוצץ? ועוד בזמן מלחמה.. זה לא כל כך נחמד.
הייתי בטריפל פרטנר אינטרנט 1000/250 , נטפליקס פרימיום, וערוצי פרטנר פלוס
מתאם סיב ושני ממירי אנדרואיד משלם סך 169 ש"ח חצי שנה.
כעת מבקשים 255 שח עם חיוב זיכוי 20 שח בסך הכל 235 שח לחודש.
הבעייה שנניח ארכוש רק חבילת אינטרנט ב 100 שח, אצטרך חבילת טלוויזיה נניח FREETV עצמאית ב 45 שח ללא ממירים ונטפליקס עצמאי ב 70 שח.
אגיע ל 215 שקלים. זה כל הסיפור 20 שקל לחודש... אין קיצורי דרך.
השאלה אם כדאי להתרוצץ? ועוד בזמן מלחמה.. זה לא כל כך נחמד.
אז תוותר על נטפליקס (אולי תמצא מענה באינטרנט ו freetv) ,תנסה חודש חינם ותראה כמה/אם כדאי ...
אגב, עם ציוד פרטי, תוכל להשיג חבילות אינטרנט החל מכ-60 שח (בהוט, כולל גם HBO max כעת...)
אגב, עם ציוד פרטי, תוכל להשיג חבילות אינטרנט החל מכ-60 שח (בהוט, כולל גם HBO max כעת...)
- Huber
- חבר במועדון HT

טעות, נמחק. זה גרסת קושחה של טלוויזיה TCL... לפורום אחר..
אצלי הסתיים מבצע בפרטנר ומשום מה הם התעקשו בנחרצות לא לרדת מ 119 ש"ח לחבילת 1000/100 אפילו שאני עם נתב פרטי משלי.
בסוף סגרתי בהוט בחצי מחיר- 59 ש"ח עם ציוד משלי (מתאם גו פייבר + נתב)
עד כה עובד מצוין, חוץ מקצת חבלי לידה של כמה נציגים שלא ידעו איך להפעיל מרחוק את המתאם. בסוף הסתדר.
בסוף סגרתי בהוט בחצי מחיר- 59 ש"ח עם ציוד משלי (מתאם גו פייבר + נתב)
עד כה עובד מצוין, חוץ מקצת חבלי לידה של כמה נציגים שלא ידעו איך להפעיל מרחוק את המתאם. בסוף הסתדר.