דעתכם חשובה לנו....
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7640
- נתן תודות: 485 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
אני עדיין לא מבין מה זה מפריע שיישאר אלא אם מדובר בשרשור שהתדרדר לריב ארוך, או שהמוכר עצמו ביקש למחוק(קצת מחשיד אם קורה הרבה עם אותו מוכר, סך הכל אפשר לערוך בקלות). זה פוגע לכם באחסון? אין מקום ?
מה זה שונה מ 10000 שרשורים ישנים אחרים שיש פה?
מה זה שונה מ 10000 שרשורים ישנים אחרים שיש פה?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46320
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
הנקודה היא שלוחות המכירה נועדו למטרה אחת מאוד ספציפית: להציג מודעות רלוונטיות ועדכניות למי שמחפש לקנות או למכור. לדיונים והתייעצויות יש לנו מספיק פורומים ייעודיים באתר. כדי לשמור על הלוח נקי ויעיל, אנחנו באמת שוקלים להתחיל בתהליך של מחיקת שרשורים ישנים ולא רלוונטיים, פשוט בדרך אוטומטית וחכמה שתחסוך את העבודה הידנית.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9000
- נתן תודות: 1566 פעמים
- קיבל תודות: 1347 פעמים
לא מצליח להבין מדוע אתם נותנים "פתרון" לאיזשהו צורך שאנחנו כנראה מבינים שלא קיים מהשטח ?
לטובת מה ההשקעה והאנרגיות המיותרות על זה מצידכם כאשר זה לא משהו נדרש בכלל ?
לטובת מה ההשקעה והאנרגיות המיותרות על זה מצידכם כאשר זה לא משהו נדרש בכלל ?
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46320
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
ברגע שתראה את הלוחות ככלי עבודה למכירה וקנייה (בניגוד לפורום דיונים), המניעים שלנו יהיו הרבה יותר ברורים. המטרה היא ליצור חוויית משתמש טובה ויעילה יותר.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

אני אומר בוא נמתין לתשובה סופית ומסודרת....
אם מקטלגים לצדדים פה, אז הבענו את כל הטיעונים שלנו לבחינת הנושא מחדש ולהסבר הרציונאלי מתוך מטרה ברורה "שתשרת" אותנו המשתמשים (כל עוד זה לא מייצר נזק כלשהו לצד השני).
אני נוטה להאמין שדעתנו בסופו של דבר תתקבל בהבנה
כרגע יש בפורום הלוחות מעל 15 אלף מודעות למכירה שדי ברור שלא כולן כבר רלוונטיות אז עדיין לא מובן מה הטריגר שהפעיל את המחיקה של חלק מהמודעות האחרונות בצורה ידנית (עד ל... ואם כ... יהיה צורך במנגנון או בפיצ'ר / תהליך אוטומטי).
הערת אגב, מה הדין לגבי מודעות למכירה שמועלות ע"י עוסקים בתחום ?
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5371 פעמים
טיפה מפחיד אותי לעשות נקיון של 15,000 מודעות, מה גם שזה עלול להיות בעייתי ולהראות שכל הלוחות בעצם ריקים מתוכן.
אין ספק שזו לא ברור מאליו מה "נכון". לוותיקי הפורום נראה לי שיותר חשוב להשאיר (למרות שבאמת לא מצליח להבין מי נובר בפורום הזה וקורא בו הודעות ישנות)
המחשבה שלנו היתה בעיקר להמנע מלהפוך לתפוז - שם כל מכירה היתה ויכוח אין סופי על המחיר, ועל איכות המוצר, אף אחד לא מכר ואף אחד לא קנה, הם רק קשקשו על זה כל היום... כל קונה חדש שהיה נכנס לא היה רואה בכלל את המוצרים אלא רק את הקשקשת ומיד היה נס על נפשו (מדבר בתור אחד כזה שהקים אתר כי לא היה מסוגל להתמודד עם הבאלגן שהיה שם).
אין ספק שזו לא ברור מאליו מה "נכון". לוותיקי הפורום נראה לי שיותר חשוב להשאיר (למרות שבאמת לא מצליח להבין מי נובר בפורום הזה וקורא בו הודעות ישנות)
המחשבה שלנו היתה בעיקר להמנע מלהפוך לתפוז - שם כל מכירה היתה ויכוח אין סופי על המחיר, ועל איכות המוצר, אף אחד לא מכר ואף אחד לא קנה, הם רק קשקשו על זה כל היום... כל קונה חדש שהיה נכנס לא היה רואה בכלל את המוצרים אלא רק את הקשקשת ומיד היה נס על נפשו (מדבר בתור אחד כזה שהקים אתר כי לא היה מסוגל להתמודד עם הבאלגן שהיה שם).
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11455
- נתן תודות: 1181 פעמים
- קיבל תודות: 2397 פעמים
בגלל זה אמרתי הודעות מכירה סגורות לתגובות ( זה קיים בהרבה מקומות).
- oferlaor
- מנהל

זה לא כזה פשוט.
1. ללא תגובות אי אפשר להקפיץ
2. תגובות מאפשרות להתמקח או לשאול שאלות רלוונטיות.
3. אידאלית היינו מאפשרים לאנשים למחוק לעצמם את השרשור אחרי מכירה, אבל יש מגבלה טכנית שמונעת את זה
לא הייתי משנה משהו מהותי. נראה לי שנחזור לדיון המרכזי - שזה האם עדיף להשאיר שרשורי מכירה לתמיד (אלא אם המשתמש מבקש למחוק, או עורך אותם ולא משאיר תוכן).
@avihuli
בתנאי השימוש של הפורום אנחנו אומרים שהתוכן הוא במשותף שלך ושל האתר. אבל מעשית אם מישהו רוצה למחוק תוכן שלו מהאתר, אנחנו לרוב (אלא אם יש סיבה מהותית) לא נעצור בעדו ונסיר את התוכן. אין לנו סיבה להחזיק תוכן באתר סתם ככה כנגד רצון משתמשים. מצד שני, אם בא מישהו ודורש שנמחוק אלפי הודעות, זה כבר סיפור אחר. בקיצור, זה לא שחור לבן, יש שיקולים.
1. ללא תגובות אי אפשר להקפיץ
2. תגובות מאפשרות להתמקח או לשאול שאלות רלוונטיות.
3. אידאלית היינו מאפשרים לאנשים למחוק לעצמם את השרשור אחרי מכירה, אבל יש מגבלה טכנית שמונעת את זה
לא הייתי משנה משהו מהותי. נראה לי שנחזור לדיון המרכזי - שזה האם עדיף להשאיר שרשורי מכירה לתמיד (אלא אם המשתמש מבקש למחוק, או עורך אותם ולא משאיר תוכן).
@avihuli
בתנאי השימוש של הפורום אנחנו אומרים שהתוכן הוא במשותף שלך ושל האתר. אבל מעשית אם מישהו רוצה למחוק תוכן שלו מהאתר, אנחנו לרוב (אלא אם יש סיבה מהותית) לא נעצור בעדו ונסיר את התוכן. אין לנו סיבה להחזיק תוכן באתר סתם ככה כנגד רצון משתמשים. מצד שני, אם בא מישהו ודורש שנמחוק אלפי הודעות, זה כבר סיפור אחר. בקיצור, זה לא שחור לבן, יש שיקולים.
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11455
- נתן תודות: 1181 פעמים
- קיבל תודות: 2397 פעמים
בהחלט אפשרי, זה מנגנון מוכר שעובד בכמה פורומים. רק פותח הפוסט יכול להגיב.
- oferlaor
- מנהל

יש לנו כזה בדילים, אבל לא חושב שבלוחות זה יעבוד טוב, מה גם שלהזכירך שהתלונה המקורית שפתחה את כל הסיפור הוא שיחד עם השרשור נמחק גם הדיון (למרות ששחזרנו אותו) שנוצר בשרשור המכירה.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

עפר, אבל אצלנו (ב-HT) זה לא קורה.19/03/2026 14:33oferlaor כתב: טיפה מפחיד אותי לעשות נקיון של 15,000 מודעות, מה גם שזה עלול להיות בעייתי ולהראות שכל הלוחות בעצם ריקים מתוכן.
המחשבה שלנו היתה בעיקר להמנע מלהפוך לתפוז - שם כל מכירה היתה ויכוח אין סופי על המחיר, ועל איכות המוצר, אף אחד לא מכר ואף אחד לא קנה, הם רק קשקשו על זה כל היום... כל קונה חדש שהיה נכנס לא היה רואה בכלל את המוצרים אלא רק את הקשקשת ומיד היה נס על נפשו (מדבר בתור אחד כזה שהקים אתר כי לא היה מסוגל להתמודד עם הבאלגן שהיה שם)....
אם אתם ממש בעניין של לעשות מעשה בלוחות אזי אפשר לקחת את אחד מהאופציות "המוסכמות" שהועלו כאן.
נגיד לקבוע אינטרוול של מודעה מעל שנה - לצבוע אותה בצבע אחר.
מודעה ללא התייחסות מההודעה האחרונה של חצי שנה - לשים הודעת דיפולט כמו זו שקיימת בשרשורים ישנים שאומרת שהשרשור לא היה פעיל המון זמן ולבדוק אם עדיף לפתוח שרשור אחר (אז בהקשר של לבדוק האם המכירה עדיין רלוונטית).
או כל חלופה אחרת שהיא לא מחיקה (שוב, בגלל מה שכבר הוסבר).
אני חושב שזה עבד טוב AS IS ולא הייתה סיבה מלכתחילה לגעת כי הסוס עדיין דוהר.
.
.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

לא התלוננתי, פשוט הצפתי משהו שהיה נראה לי חריג בזה שלא מצאתי את ההודעה שהגבתי בה ואז הסתבר בדיעבד שחלק משרשורי המכירה אתם מוחקים מאיזושהי סיבה.19/03/2026 14:45oferlaor כתב: יש לנו כזה בדילים, אבל לא חושב שבלוחות זה יעבוד טוב, מה גם שלהזכירך שהתלונה המקורית שפתחה את כל הסיפור הוא שיחד עם השרשור נמחק גם הדיון (למרות ששחזרנו אותו) שנוצר בשרשור המכירה....
אני לא נכנס לנושא של תנאי השימוש כי זה מביא אותי לפן לכאורה משפטי שלא בזה עסקינן.
סה"כ רוצה שימשיך להיות סבבה פה כמו שהיה עד עכשיו וברור לי שכוונתכם הייתה טובה אבל ייתכן ופספסה את דעת ההמון שמעדיף את מה שהיה קודם.
מבחינתי וכיוון שהתוכן משותף בינינו מאושר לכם (נכון לרגע זה) לא למחוק אף פעם בצורה יזומה מבחינתכם שום תוכן שכתבתי, אלא אם הוא נוגד את תנאי השימוש באתר.
@Amir64
אתה צודק, פעמיים לחיצה על שלח כאשר נוספו תגובות חדשות תוך כדי התגובה שאני כתבתי.
.
.
- oferlaor
- מנהל

כן, הרעיון הוא שאם יש לך תגובה שתופיע אחרי מישהו אבל לא ראית בכלל שהוא הגיב אז שזה לא יופיע שם בלי שתשים לב. זה לא קורה המון כי ברוב השרשורים אין פעילות ברמה של תגובה כל שניה 
אין לנו כרגע תמיכה בפיצ'ר של צבע של השרשור כתלות של הגיל שלו. רעיון מעניין, אבדוק כמה זה קשה לביצוע (השאלה אם אפשר ליישם את זה בלי שינוי דרמטי בתוך הקוד של הפורום).
אין לנו כרגע תמיכה בפיצ'ר של צבע של השרשור כתלות של הגיל שלו. רעיון מעניין, אבדוק כמה זה קשה לביצוע (השאלה אם אפשר ליישם את זה בלי שינוי דרמטי בתוך הקוד של הפורום).
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

חחח... וואלה, קרה לי כבר כמה פעמים שרשמתי אותו דבר שוב ושוב כי סגרתי את הטאב של החלון החדש שבו רשמתי את ההודעה שלי.
אם הצבע לא מסתדר אז אפשר להתאים את תוכן ההודעה שכבר קופצת כאשר השרשור לא פעיל המון זמן.
זה פיצ'ר קיים שאפשר לשכפל וייתן את אותו אפקט מבוקש.
אם הצבע לא מסתדר אז אפשר להתאים את תוכן ההודעה שכבר קופצת כאשר השרשור לא פעיל המון זמן.
זה פיצ'ר קיים שאפשר לשכפל וייתן את אותו אפקט מבוקש.
.
.
- oferlaor
- מנהל

עשינו שיחת הנהלה, כרגע נעצור את המחיקה אלא אם משתמשים יבקשו אותה. אני לא רואה טעם להחזיר את השרשורים הישנים שמחקנו. זה לא הרבה תוכן אבל זה הרבה עבודה ידנית למצוא את הכל. מקווה שכולם שבעי רצון. שימו לב שחוקי הפורומים עדיין תקפים, המטרה היא לא להפוך את לוחות היד שניה לעוד פורומים שבהם אנשים מדברים אז בבקשה לשמור את הדיונים בשרשורי יד שניה על נושא המוצר עליו מדובר.
תודה.
תודה.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

לעפר ולשאר ההנהלה - תודה רבה על הפתיחות, ההקשבה והתוצאה הסופית19/03/2026 16:33oferlaor כתב: עשינו שיחת הנהלה, כרגע נעצור את המחיקה אלא אם משתמשים יבקשו אותה. אני לא רואה טעם להחזיר את השרשורים הישנים שמחקנו. זה לא הרבה תוכן אבל זה הרבה עבודה ידנית למצוא את הכל. מקווה שכולם שבעי רצון. שימו לב שחוקי הפורומים עדיין תקפים, המטרה היא לא להפוך את לוחות היד שניה לעוד פורומים שבהם אנשים מדברים אז בבקשה לשמור את הדיונים בשרשורי יד שניה על נושא המוצר עליו מדובר.
תודה....
.
.
- oferlaor
- מנהל

זה מנגנון הגנה שנכנס לפעולה בעת התקפה. אני מנסה עכשיו להבין מי המתקיף...
עדכון: בוטנט מויאנטם. סוכל.
עדכון: בוטנט מויאנטם. סוכל.
כשיש את ההודעה הזו:
בזמן שקראת את השרשור, התווספה תגובה חדשה שאינה…
איך עושים ריפרש לדף באייפון (כרום)?
בזמן שקראת את השרשור, התווספה תגובה חדשה שאינה…
איך עושים ריפרש לדף באייפון (כרום)?