השלט של האנוידיה שילד (לא הפרו) החליט לעשות בעיות
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
לאחרונה החלפתי לו בטריות ומשהו נדפק בקפיץ שפותח את המגש של הבטריות. הייתי צריך מברג כדי לפתוח. מניח שכרגע יש בעיה במגעים בגלל שההכנסה של המגש לא טבעית.
האם אני צריך לחכות לסוף המלחמה? האם יש איזו אלטרנטיבה שלא חשבתי עליה?
תודה מראש
תודה מראש
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17913
- נתן תודות: 1145 פעמים
- קיבל תודות: 2485 פעמים
אפליקציה15/03/2026 20:02kingikra כתב: לאחרונה החלפתי לו בטריות ומשהו נדפק בקפיץ שפותח את המגש של הבטריות. הייתי צריך מברג כדי לפתוח. מניח שכרגע יש בעיה במגעים בגלל שההכנסה של המגש לא טבעית.
תודה מראש...
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
גם אצלי הפסיק לעבוד לפני כמה שנים. משתמש בשלט USB שקניתי בעלי
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

קודם כל תודה רבה על הרעיונות.
הורדתי את האפליקציה (מקווה שאת הנכונה). על התפריט הראשי של השילד זה עבד יפה. נתוך הקודי לא עובד לי משום מה.
יש לי שני אנוידיה שילד. הרגיל והפרו. הפרו הגיע בנוסף לשלט גם עם ג'וייסטיק שיכול לשמש כשלט. ניסיתי ולא כל כך עבד לי אבל יש מצד שהוא לא טעון. שמתי לטעינה. אבדוק אח"כ.
סתם שלט של טלויזיה יכול לעבוד? כל שלט בעיקרון?
עלי כרגע לא אופציה. השמיים סגורים. אם היו פתוחים הייתי קונה שלט נורמלי מאמאזון או אפילו קונסולה חדשה
הורדתי את האפליקציה (מקווה שאת הנכונה). על התפריט הראשי של השילד זה עבד יפה. נתוך הקודי לא עובד לי משום מה.
יש לי שני אנוידיה שילד. הרגיל והפרו. הפרו הגיע בנוסף לשלט גם עם ג'וייסטיק שיכול לשמש כשלט. ניסיתי ולא כל כך עבד לי אבל יש מצד שהוא לא טעון. שמתי לטעינה. אבדוק אח"כ.
סתם שלט של טלויזיה יכול לעבוד? כל שלט בעיקרון?
עלי כרגע לא אופציה. השמיים סגורים. אם היו פתוחים הייתי קונה שלט נורמלי מאמאזון או אפילו קונסולה חדשה

- oris74
- חבר במועדון HT

אם הטלוויזיה שלך תומכת ב CEC אז זה אמור לעבוד - פשוט תאנבל את זה בטלויזיה ובשילד...
@kingikra
אולי אוכל להשיג לך מכשיר חדש לרכישה, אבדוק לך.
אולי אוכל להשיג לך מכשיר חדש לרכישה, אבדוק לך.
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

רק מעדכן שהסתדרתי עם השלט. הגורל רצה והטלוויזיה הייסנס הישנה שלי בחדר השינה התקלקלה בשבת בבוקר וקניתי בשבת את מה שהיה בהיצע (כלום ושום דבר), טלוויזיה של סמסונג בהום סנטר. השלט שולט על האנווידיה ללא קושי.
תודה לכולם
תודה לכולם
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20172
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2606 פעמים
- יצירת קשר:
תלוי מאד במה אתה מריץ עליו.
בסה"כ כל טלוויזיה חדשה (טובה) היום נותנת עיבוד תמונה לא פחות ואף יותר טוב מהשילד.
ובסה"כ השילד לא תומך בהרבה פורמטים שלאט לאט הופכים ליותר ויותר רלוונטיים.
במילים אחרות קונה משהו שיכול להריץ CoreELEC עם תמיכה מעולה ב-DV.
בסה"כ כל טלוויזיה חדשה (טובה) היום נותנת עיבוד תמונה לא פחות ואף יותר טוב מהשילד.
במילים אחרות קונה משהו שיכול להריץ CoreELEC עם תמיכה מעולה ב-DV.
- oris74
- חבר במועדון HT

kingikra כתב: רק מעדכן שהסתדרתי עם השלט. הגורל רצה והטלוויזיה הייסנס הישנה שלי בחדר השינה התקלקלה בשבת בבוקר וקניתי בשבת את מה שהיה בהיצע (כלום ושום דבר), טלוויזיה של סמסונג בהום סנטר. השלט שולט על האנווידיה ללא קושי.
תודה לכולם...
ניסית לפני זה להשתמש בשלט של טלוויזית ה הייסנס לשלוט על השילד? כי אצלי זה עובד מצוין - חוץ מזה שהוא לא מצליח להעיר את השילד משינה כשהטלויזיה נדלקת (כל ההגדרות בסדר - ניסיתי את כל הפתרונות שמוצעים ברשת)
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

אז אתה אומר שלא צריך שום סטרימר כי כל טלויזיה חדשה יכולה להזרים מדיה מהמחשב שלי?TheCoolest כתב: תלוי מאד במה אתה מריץ עליו.
במילים אחרות קונה משהו שיכול להריץ CoreELEC עם תמיכה מעולה ב-DV....
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

oris74 כתב: ניסית לפני זה להשתמש בשלט של טלוויזית ה הייסנס לשלוט על השילד? כי אצלי זה עובד מצוין - חוץ מזה שהוא לא מצליח להעיר את השילד משינה כשהטלויזיה נדלקת (כל ההגדרות בסדר - ניסיתי את כל הפתרונות שמוצעים ברשת)...
טלוויזית ההייסנס שלי נרכשה במחיר מופקע כחלק מעיסקת טריפל של הוט (אחרי שעזתי את הטריפל העלו לי את המחיר ועשקו לי את החיים) לפני כעשור. הטלוויזיה היתה פח לפני עשור וככל שעברו השנים היא רק הגבירה את "פחותה". ניסיתי הרב דברים. שום דבר לא עבד.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20172
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2606 פעמים
- יצירת קשר:
זה לא מה שניסיתי להגיד. אנשים מייחסים לשילד יכולות על כי לפני 10 שנים הוא באמת נתן איכות תמונה וביצועים מעולים.kingikra כתב: אז אתה אומר שלא צריך שום סטרימר כי כל טלויזיה חדשה יכולה להזרים מדיה מהמחשב שלי?...
היום השילד לא בהכרח מהווה יתרון ע"פ סטרימרים אחרים. כך שגם אם מחר הוא ייעלם, יש היום חלופות לא פחות ואולי טובות יותר.