נראה לי שהוא צוחק עליך10/02/2026 13:33shayzil כתב: לי יש ממיר V2.
האם ההבדל ניכר?
האם לך החליפו ללא עלות?
במידה וכן, מה ממליץ לעשות כדי שיחליפו לי גם ללא עלות?...
yes תסיים את שידורי הלווין בסוף פברואר
למה שיצחק? זה נכון.13/02/2026 22:44נבדיקה כתב: הוא צוחק עליך שהוא אומר שיש ליס סטרימר אנדרואיד אחר גרסה V3 שעובד יותר מהר...
יש שלושה ממירים/ שלוש גרסאות...
הנה קישור מפורט לממירים/גרסאות (ויש שם ממיר רביעי שייעודי למותג המוזל שלהם "סטינג") -
https://www.androidtv-guide.com/?s=Yes
ביס אומרים שאין להם ממיר אנדרואיד של 314/02/2026 22:06shayzil כתב: למה שיצחק? זה נכון.
יש שלושה ממירים/ שלוש גרסאות...
הנה קישור מפורט לממירים/גרסאות (ויש שם ממיר רביעי שייעודי למותג המוזל שלהם "סטינג") -
https://www.androidtv-guide.com/?s=Yes...
לא השתמשתי בו או ב2 יותר מדי, אז קשה לי להגיד.10/02/2026 13:33shayzil כתב: לי יש ממיר V2.
האם ההבדל ניכר?
האם לך החליפו ללא עלות?
במידה וכן, מה ממליץ לעשות כדי שיחליפו לי גם ללא עלות?...
קיבלתי אותו כשהוספתי ממיר ויש לי תחושה שזה מה שהם מחלקים כרגע (הם כנראה לא יהיו מוכנים להתחייב על הגרסא בסניף).
אם בחבילה שלך יש אפשרות לעוד ממיר ללא תשלום, זו הדרך הפשוטה ביותר.
אחרת דרך השימור
מה הקשר לאובססיה? אם הם היו מוטרדים ממני אז היו מתלוננים עלי לקצין הביטחון שלהם15/02/2026 21:28shaked כתב: ביס יגידו כל דבר רק כדי שתפסיק להטריד אותם, באחד משלושים היוזרים והשמות שלך. האובססיה שלך ליס מסגירה אותך בקלות....
יש עוד כאלה שמתעניינים הרבה ביס
אז תגיד את האמת שאתה אוהב לצחוק עלינו ושיס לא נותנת ללקוחות שלה סטרימר אנדרואיד אחר או ש
תן הוכחה שאתה צודק כי אם אני רוצה אז גם אני יכול לצחוק ולהגיד שקיבלתי דברים מסויימים מיס שלא באמת קיבלתי
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
והקשר ל- YES, נושא השרשור, הוא???...
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
אין שום קשר ליס....
2 דברים שונים ולא קשורים אחד לשני.
מדובר בשירותי לווין שהמדינה רוכשת, והם יימשכו ללא קשר לשימוש או הפסקת שימוש של יס בלווין.
אם יס יחליטו לדחות את הפסקת השידור לציבור, זה לא יהיה בגלל העסקה הזו של המדינה.
מאיפה השגת את העדכון הזה?08/02/2026 23:40נבדיקה כתב: מנכל יס טעה שזה נגמר בסוף פברואר השידור דרך עמוס הלווין של עכשיו?
כי לפי ההודעה החדשה הסרת הערוצים בלווין שהייתה צריכה להיות מחר נדחתה לאחרי פברואר
מוזר...
האם יש משהו חדש?
- amosii
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 240
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
בינתיים למרות שהתאריך עבר, שני mux-ים האחרונים של יס בעמוס 3 ממשיכים להיות באוויר (בתדרים 10758V ו-11474V).m8m8 כתב: יס תוריד את ערוצים 25.3...
חלק מהערוצים המשודרים בעמוס 3 משודרים במקביל בדרור 1, אבל לא כולם. לדוגמה, ערוץ שאמור להישאר ב-YES בלווין
אבל לא משודר כרגע בדרור 1: ערוץ TLC (מספר 68 בשלט) (לפחות לפי רשימות הערוצים ש-YES פרסמו).
https://zmanavir.co.il/tv/32083
לפי זה, השידור בעמוס 3 ייפסק בין ה-31.3 ל-1.4.2026
אגב,זו כתבה קצת מגמתית - YES לא עשתה "אקזיט" מהלווין, היא אמנם לא תעבוד עם עמוס 3, אבל תעבוד עם דרור 1 שנמצא באותה נקודת שמיים..
-
Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
זה אומר שכל מנויי yes עברו לדרור 1?