בעיה עם NAT - לא מצליח להתחבר לאתרים/שירותים מסויימים
שלום חברים,
גם בבית שלי וגם בבית הוריי, כשאני מחובר ל-Wifi בדירה (תשתית הוט, ספק הוט נט), אני לא מצליח להתחבר לאתרים מסויימים (בעיקר אתרים ושירותים שקשורים למקום העבודה שלי).
כשאני משתמש בנקודת גישה אישית של הסלולרי (סלקום ומחבר את המחשב אליה אז אני כן מצליח.
דיברתי שלשום עם הוטנט, והם אמרו שאכן זה קשור לחסמית NAT (או משהו כזה) שיש לי ופתחתי בקשה להסרת החסימה.
הם אמרו שזמן טיפול עד 24 שעות. מאז עברו 48 שעות ועדיין אותה בעיה.
התקשרתי לשם ובאמת שאין עם מי לדבר. הדבר היחיד שהנציג מסוגל להגיד זה "אני רואה שאין לכם חסימות". שאלתי אותו "האם מתועד לך שמישהו שינה משהו ביומיים האחרונים כי כן אמרו שיש לי?" והוא עונה את את אותה התשובה "אני רואה שאין לכם חסימות".
כרגע מלבד לעבור ספק ולקוות שזה יפתור את הבעיה, נותר לי רק לשאול אותכם אם נתקלת אי פעם בבעיה והצלחתם להתגבר עליה?
תודה מראש
גם בבית שלי וגם בבית הוריי, כשאני מחובר ל-Wifi בדירה (תשתית הוט, ספק הוט נט), אני לא מצליח להתחבר לאתרים מסויימים (בעיקר אתרים ושירותים שקשורים למקום העבודה שלי).
כשאני משתמש בנקודת גישה אישית של הסלולרי (סלקום ומחבר את המחשב אליה אז אני כן מצליח.
דיברתי שלשום עם הוטנט, והם אמרו שאכן זה קשור לחסמית NAT (או משהו כזה) שיש לי ופתחתי בקשה להסרת החסימה.
הם אמרו שזמן טיפול עד 24 שעות. מאז עברו 48 שעות ועדיין אותה בעיה.
התקשרתי לשם ובאמת שאין עם מי לדבר. הדבר היחיד שהנציג מסוגל להגיד זה "אני רואה שאין לכם חסימות". שאלתי אותו "האם מתועד לך שמישהו שינה משהו ביומיים האחרונים כי כן אמרו שיש לי?" והוא עונה את את אותה התשובה "אני רואה שאין לכם חסימות".
כרגע מלבד לעבור ספק ולקוות שזה יפתור את הבעיה, נותר לי רק לשאול אותכם אם נתקלת אי פעם בבעיה והצלחתם להתגבר עליה?
תודה מראש
עם הוט צריך קצת מזל עם נציג טכני, שיודע מה זה NAT....
תתחיל בבדיקה עצמית (אולי טופל): בדוק בנתב אם כתובת הIP שקיבל הנתב שלך מהוט, זהה לכתובת שרואים ב whatismyip.
אם כן -טופל. אם לא , תתקשר שוב ושוב לתמיכה ה*טכנית*, עד שתמצא מישהו שמבין, שיסיר אותך מהnat. זו פעולה מיידית...
תתחיל בבדיקה עצמית (אולי טופל): בדוק בנתב אם כתובת הIP שקיבל הנתב שלך מהוט, זהה לכתובת שרואים ב whatismyip.
אם כן -טופל. אם לא , תתקשר שוב ושוב לתמיכה ה*טכנית*, עד שתמצא מישהו שמבין, שיסיר אותך מהnat. זו פעולה מיידית...
תודה על המענה07/02/2026 8:11rafi_d כתב: עם הוט צריך קצת מזל עם נציג טכני, שיודע מה זה NAT....
אם כן -טופל. אם לא , תתקשר שוב ושוב לתמיכה ה*טכנית*, עד שתמצא מישהו שמבין, שיסיר אותך מהnat. זו פעולה מיידית......
הם זהים
זה אומר שהבעיה לא אצלם?
זה אומר שנתנו לך כתובת ציבורית כפי שביקשת....
היי לא......
מה שכן אני משתמש ב-AWS VPS Client אם זה רלוונטי..
רק אם אני מחובר לזה בכלל יש לי סיכוי להתחבר לשרתים של החברה
אבל שוב כשאני גולש דרך הוט ספוט של סלקום הכל עובד
במה מתחיל ה IP שלך? תנסה לבקש מהוט לחבר אותך דרך שירות שלהם לסינון אתרים. זכור לי משהו מהעבר על פתרון כזה, במטרה להקצאת תחום IP פחות בעייתי על ידם.
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1301
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 157 פעמים
האם IPv6 מופעל? אם כן, תנסה לבטל ואז תבדוק.
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5371 פעמים
תוודא שאין חפיפה בין מספרי הרשתות. קל לבדוק אם קיבלת כתובת אמיתית או שאתה תקוע ב vps
אני דווקא מהר שהבעיה ב dns. תצא מהשירות שלהם ותשתמש בשירות כמו גוגל 8.8.8.8
אני דווקא מהר שהבעיה ב dns. תצא מהשירות שלהם ותשתמש בשירות כמו גוגל 8.8.8.8
זה האמת כבר ניסיתי ולא צלח לי... אני גם משווה להגדרות שיש לי בווייפי שאני גולש דרך הוט ספוט ושם בלי הגדרה של 8.8.8.8 עובד08/02/2026 6:56oferlaor כתב: תוודא שאין חפיפה בין מספרי הרשתות. קל לבדוק אם קיבלת כתובת אמיתית או שאתה תקוע ב vps
אני דווקא מהר שהבעיה ב dns. תצא מהשירות שלהם ותשתמש בשירות כמו גוגל 8.8.8.8...
בשאיפה ל .5 לאחר הבקשה לרישום לשירות סינון......
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

שירות סינון מכניס אותך ל-NAT.
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5371 פעמים
חייב להעיף סינון
מה הכוונה שרתי אמזון? פינג עובד? אתה צריך vpn להתחבר אליהם?
תפרט יותר פרטים אחרת ממש קשה לעקוב.
מה הכוונה שרתי אמזון? פינג עובד? אתה צריך vpn להתחבר אליהם?
תפרט יותר פרטים אחרת ממש קשה לעקוב.
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

נא בדיקתך פה https://300.co.il/ip.php
הכתובת הזאת לא נראית לי מהוט נט. אני לא בטוח. תוודא
הכתובת הזאת לא נראית לי מהוט נט. אני לא בטוח. תוודא
זו הדרך לעבור שרת. אח"כ ניתן לבקש להסיר את השרות ... בהוט הכל עקום/הפוך......