דעתכם חשובה לנו....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78759
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5370 פעמים
יתכן שזה בגלל שלא סיימנו את העבודה. היה כזה אפקט של טעינה אבל הוא אמור להיות תקין כבר.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17913
- נתן תודות: 1145 פעמים
- קיבל תודות: 2485 פעמים
לדעתי ולטעמי הרקע השחור הוא אסון ויזואלי.
למה פעם זה שחור ופעם רגיל ולמה לא לתת אפשרות לכל אחד להחליט מה הוא מעדיף, בעזרת לחצן כזה או אחר ?
למה פעם זה שחור ופעם רגיל ולמה לא לתת אפשרות לכל אחד להחליט מה הוא מעדיף, בעזרת לחצן כזה או אחר ?
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- oferlaor
- מנהל

לא לגמרי עוקב אחרי ההגיון.
אני מניח שיש לך dark mode במחשב או בסלולרי. אם לא, אז לא היית רואה בכלל את השינוי (כי שינינו את זה רק עבור מי שמשתמש בפיצ'ר הזה).
אם אתה משתמש בפיצ'ר כנראה שאתה אוהב את האפקט ואז הגיוני שתרצה אותו בכל האתרים ולא באתר אחד או שניים או באפליקציה אחת אבל לא אחרת.
אני באמת מנסה להבין אם זה פשוט לא הטעם שלך בצבעים או העדפה אחרת. בכל מקרה, בהחלט אשקול.
אני מניח שיש לך dark mode במחשב או בסלולרי. אם לא, אז לא היית רואה בכלל את השינוי (כי שינינו את זה רק עבור מי שמשתמש בפיצ'ר הזה).
אם אתה משתמש בפיצ'ר כנראה שאתה אוהב את האפקט ואז הגיוני שתרצה אותו בכל האתרים ולא באתר אחד או שניים או באפליקציה אחת אבל לא אחרת.
אני באמת מנסה להבין אם זה פשוט לא הטעם שלך בצבעים או העדפה אחרת. בכל מקרה, בהחלט אשקול.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17913
- נתן תודות: 1145 פעמים
- קיבל תודות: 2485 פעמים
תודה04/01/2026 20:04oferlaor כתב: לא לגמרי עוקב אחרי ההגיון.
אני באמת מנסה להבין אם זה פשוט לא הטעם שלך בצבעים או העדפה אחרת. בכל מקרה, בהחלט אשקול....
ביטלתי את ה dark mode מוד הזה, שלא ידעתי בכלל שהוא קיים ועכשיו הכל טוב.
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
יש אפליקציות שנראות טוב יותר בdark mode, ויש כאלו שפחות.04/01/2026 20:04oferlaor כתב: לא לגמרי עוקב אחרי ההגיון.
אני באמת מנסה להבין אם זה פשוט לא הטעם שלך בצבעים או העדפה אחרת. בכל מקרה, בהחלט אשקול....
בד"כ יש בחירה...
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
מאד אהבתי את העיצוב החדש 

- oferlaor
- מנהל

מכיוון שלא הצלחתי לשחזר, אבקש:11/01/2026 11:45י-א כתב: בזמן האחרון כשמסתכלים כללית בפורום אז בצד שמאל איפה שרואים את ההודעה האחרונה רואים רק את שם המשתמש והזמן ללא נושא ההודעה.
תוכלו לתקן?...
1. צילומסך
2. איפה התופעה קורית לך? מחשב? נייד? באיזה דפדפדן?
- oferlaor
- מנהל

אוקיי, אני רואה את הבעיות. את הטקסט בראש העמוד תיקנתי.
את ההודעות בפורום זה באג יותר מורכב. חושב שתיקנתי אבל זה יתוקן עם הזמן (רק כשבכל פורום מישהו יגיב על משהו).
את ההודעות בפורום זה באג יותר מורכב. חושב שתיקנתי אבל זה יתוקן עם הזמן (רק כשבכל פורום מישהו יגיב על משהו).
יפה תוקן כולל תגובה שרשמתי שמופעה עם הכותרת11/01/2026 17:32oferlaor כתב: אוקיי, אני רואה את הבעיות. את הטקסט בראש העמוד תיקנתי.
את ההודעות בפורום זה באג יותר מורכב. חושב שתיקנתי אבל זה יתוקן עם הזמן (רק כשבכל פורום מישהו יגיב על משהו)....
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3544
- נתן תודות: 1105 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
סליחה עם דיווחו על זה לפני ופיספסתי:
סמן העכבר בצבע לבן בתוך תיבת האינפוט שלוחצים על תגובה
(בתגובה מהירה זה תקין ובצבע שחור, אבל בתגובה רגילה כשמכניסים את סמן העכבר לתיבה הוא בצבע לבן על רקע לבן ולכן לא ניתן לראות אותו)
(בתגובה מהירה זה תקין ובצבע שחור, אבל בתגובה רגילה כשמכניסים את סמן העכבר לתיבה הוא בצבע לבן על רקע לבן ולכן לא ניתן לראות אותו)
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- oferlaor
- מנהל

לא הצלחתי לשחזר. אני עכשיו בתגובה המלאה (לא מהירה)15/01/2026 8:14vivi כתב: סליחה עם דיווחו על זה לפני ופיספסתי:
(בתגובה מהירה זה תקין ובצבע שחור, אבל בתגובה רגילה כשמכניסים את סמן העכבר לתיבה הוא בצבע לבן על רקע לבן ולכן לא ניתן לראות אותו)...
תקין בכל המצבים:
1. dark mode במצב שחור
2. dark mode במצב בהיר
3. light mode
אני לא רואה בעיה באף מצב... בדקתי בכרום ובדקתי באייפון
צרף צילומסך והסבר בדיוק באיזה מצב זה קורה (ובאיזה דפדפן/מכשיר)...
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3544
- נתן תודות: 1105 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
בכרום, PC, ווינדאוס 11 - זה יחסית חדש לא היה לפני.15/01/2026 8:43oferlaor כתב:
אני לא רואה בעיה באף מצב... בדקתי בכרום ובדקתי באייפון
צרף צילומסך והסבר בדיוק באיזה מצב זה קורה (ובאיזה דפדפן/מכשיר)......
העלתי בווידאו:
https://streamable.com/m3lpes
כשהעכבר נכנס לתיבה הוא הופך ללבן ו"נעלם", הדגשתי את השורה להראות שהסמן הופך ללבן.
בתגובה מהירה זה תקין.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
אצלי זה לא קורה ואני עם אותה מערכת.
מה שכן, אצלי אני לא רואה את האייקון של השמש.
מה שכן, אצלי אני לא רואה את האייקון של השמש.
- oferlaor
- מנהל

כן, ראיתי. סידרתי את זה עכשיו בכרום. עד עכשיו הייתי עם תוסף של Dark mode...