אילו מוצרי UniFi אתם הכי רוצים לראות למכירה ישירה באתר של טלראן?
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4306
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 901 פעמים
279$ זה נמכר ללקוח פרטי. למשווק, מן הסתם, זה נמכר במחיר אחר לגמרי. אז, אם המשווק רוכש את המוצר כלשהו הרבה יותר זול ממה שזה נמכר ללקוח סופי, הרי אתה לא באמת מצפה שהוא ימכור אותו כאן במחיר שזה עולה בחו''ל ללקוח סופי?28/12/2025 22:13shahar31 כתב: לצערי ולא באופן מפתיע מחירים לא מאוד אטרטקטיביים. הU7 PRO עולה פה 2000, באתר של יוביקיוטי הוא נמכר ב279$ שזה כ890 ש"ח, גם עוד 18% מע"מ שילוח מיסים ומכס בינ"ל זה יקר משמעותית מאלטרנטיבות אחרות....
ואם הוא מוסיף לא רק את ההפרש בין מחיר של משווק לבין מחיר של לקוח סופי, זה הרי לא מספיק, צריך אחרי זה גם להכפיל את הסכום שיוצא. כך המוכר כאן מפסיד פחות.
ואם עוד כמה אנשים, במקום לנסות לשחרר את המוצרים שהם הזמינו מחו''ל מהמכס או לדרוש מהדואר או מחברות שילוח אחרות את הכסף על החבילות שלהם שנאבדות ימשיכו לבצע ביטול עסקה ולדרוש את הכסף מהמוכר בחו''ל, כפי שראינו כאן בשרשורים שונים, אז החברות הנותרות שעוד שלחו משהו לישראל, סוף סוף יפסיקו לעשות את זה ואפשר יהיה למוכרנים כאן, לא להכפיל את המחיר של המוצר, אלה לשלש אותו.
פשוט קישקוש. אחד כותב, והשאר מצטטים אותו.28/12/2025 22:13shahar31 כתב: לצערי ולא באופן מפתיע מחירים לא מאוד אטרטקטיביים. הU7 PRO עולה פה 2000, באתר של יוביקיוטי הוא נמכר ב279$ שזה כ890 ש"ח, גם עוד 18% מע"מ שילוח מיסים ומכס בינ"ל זה יקר משמעותית מאלטרנטיבות אחרות....
ה- U7 Pro עולה באתר הישראלי שעלה כעת רק 939 ש"ח, קרוב מאד למחיר בחול + מע"מ.
https://www.tomo.co.il/items/8722089-%D ... o-Ubiquiti
יש כמה דגמים של U7. תבדיל ביניהם.
סליחה. התכוונתי u7 pro outdoor29/12/2025 10:09lasik כתב: פשוט קישקוש. אחד כותב, והשאר מצטטים אותו.
יש כמה דגמים של U7. תבדיל ביניהם....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
גם ה-XGS אמור לעלות $300 שזה בערך 1150 ש"ח עם מע"מ, והם משווקים אותו ב-1800.
אני בעד לשלם דלתא של 10-15% מעל העלות הסופית מחו"ל ולקנות בארץ.29/12/2025 16:30TheCoolest כתב: גם ה-XGS אמור לעלות $300 שזה בערך 1150 ש"ח עם מע"מ, והם משווקים אותו ב-1800....
אבל 30-50% זה חזירות
- dr0r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2182
- שם מלא: דרור
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 361 פעמים
ה-U7 Pro שקישרת אליו עולה אצלם 959 ₪, שהם 813 ₪ לפני מע״מ. בארה״ב הוא עולה $190 או 604 ₪ (לפני מס קניה), ובאירופה 160€ או 599 ₪ לפני מע״מ. זה לא קרוב לכלום, 35% הפרש. והבדיחה (על חשבוננו) היא שזה כביכול בהנחה מ-1,099 ₪. אפילו אצל דיפול זה פחות יקר (940 ₪, רק 32% הפרש...)29/12/2025 10:09lasik כתב: פשוט קישקוש. אחד כותב, והשאר מצטטים אותו.
יש כמה דגמים של U7. תבדיל ביניהם....
לא יודע אם 813 ש"ח לעומת 604 ש"ח הן בדיחה, ואני בודאי לא מבקש להצדיק זאת. אבל זה בוודאי קרוב יותר מהסכום של 2,000 ש"ח בו נקב בטעות מי שהגבתי אליו.29/12/2025 18:47dr0r כתב: ה-U7 Pro שקישרת אליו עולה אצלם 959 ₪, שהם 813 ₪ לפני מע״מ. בארה״ב הוא עולה $190 או 604 ₪ (לפני מס קניה), ובאירופה 160€ או 599 ₪ לפני מע״מ. זה לא קרוב לכלום, 35% הפרש. והבדיחה (על חשבוננו) היא שזה כביכול בהנחה מ-1,099 ₪. אפילו אצל דיפול זה פחות יקר (940 ₪, רק 32% הפרש...)...
- dr0r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2182
- שם מלא: דרור
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 361 פעמים
כפי שהוא כתב, הוא השווה את ה-outdoor, שהם לוקחים עליו 1,549 ₪ או 1,313 ₪ לפני מע״מ, לעומת $279 (887 ₪) בארה״ב, ו-185€ (693 ₪) לפני מע״מ באירופה. זה לא 2000 ₪, אבל זה הפרש לא סביר בשום קנה מידה. והם עוד מציגים את זה כ-״הנחה״ מ-2,099 ₪.29/12/2025 19:31lasik כתב: לא יודע אם 813 ש"ח לעומת 604 ש"ח הן בדיחה, ואני בודאי לא מבקש להצדיק זאת. אבל זה בוודאי קרוב יותר מהסכום של 2,000 ש"ח בו נקב בטעות מי שהגבתי אליו....
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1322
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 162 פעמים
אין טעם לקנות את ה-U7 PRO הזולים כשה-Flint 2 הסיני עולה עליהם בביצועים.
הדגם המעניין הוא ה-XGS.
החברה הזאת צריכה לשווק מוצרי באנדל עם מבצעים.
נניח UCG-Fiber + U7 Pro XGS במבצע של XXX ₪.
הדגם המעניין הוא ה-XGS.
החברה הזאת צריכה לשווק מוצרי באנדל עם מבצעים.
נניח UCG-Fiber + U7 Pro XGS במבצע של XXX ₪.
בינה מלאכותית היא בבחינת "אֲנִי בִינָה לִי גְבוּרָה" (משלי פרק ח', פסוק י"ד)
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

כנראה שיש אנשים שקונים, אחרת לא היה שווה להם.
חברת גדולות, משרדים, תעשיות, עסקים... ברור...
ללקוח הפרטי שיכול טיפה להתאמץ זה לא משתלם בעליל. מבאס, אני מאוד אוהב לתמוך בעסקים מקומיים, אבל לא על חשבון הכיס שלי.
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

אדון מנהל הבטיח קופון הנחה, נראה בכמה יוריד......
אני מסכים שהמחירים לא אטרקטיבים ללקוח הפרטי ולקוח עסקי לא יקנה באתר
מקווה שזה במסגרת תקופת הרצה והם יורידי מחירים
אבל צריך להיות גם ראלי מהצד שלנו
כחברה פרטית הם לוקחים סיכון ואת הסיכון הם צריכים לתמחר
(הרי את המוצרים הם קונים מכספם, שולחים לישראל ומקווים שמישהו יקנה... אם לא... זה כסף שבוזבז)
כלומר הם צריכים מקדם ביטחון שיקזז את ההצלחות עם הכשלונות.
כרגע מדובר על מרווח רווח גדול מאוד (מעל 25%)
אם הם יתכנסו למרווח רווחים של 10 עד 15% זה יכול להיות טוב מאוד.
(אי אפשר להשוות לחברות אחרות כיוון שהשוק פה קטן מאוד... כמה אנשים פרטיים קונים את המוצרים הללו)
צריך לשים לב שבסוף זה אינטרס שלנו שזה יעבור.
אם זה לא יצליח הם פשוט יפסיקו להביא את המוצרים הללו לישראל ואז אנחנו נפסיד
(להבנתי אפשרויות הקנייה אונליין מחול רק קטנות)
(הרי את המוצרים הם קונים מכספם, שולחים לישראל ומקווים שמישהו יקנה... אם לא... זה כסף שבוזבז)
(אי אפשר להשוות לחברות אחרות כיוון שהשוק פה קטן מאוד... כמה אנשים פרטיים קונים את המוצרים הללו)
(להבנתי אפשרויות הקנייה אונליין מחול רק קטנות)
איך זה אינטרס שלנו לשלם 25% מעל המחיר של המוצר בכל מדינה אחרת?30/12/2025 6:15ijust1q כתב: אני מסכים שהמחירים לא אטרקטיבים ללקוח הפרטי ולקוח עסקי לא יקנה באתר
(להבנתי אפשרויות הקנייה אונליין מחול רק קטנות)...
זה פשוט לעודד את המשך המונופולים וגגזירת קופונים על חשבון האזרח הקטן.
דווקא אמרתי שזה מחיר גבוה מידי ולא אטרקטיבי30/12/2025 7:12shahar31 כתב: איך זה אינטרס שלנו לשלם 25% מעל המחיר של המוצר בכל מדינה אחרת?
זה פשוט לעודד את המשך המונופולים וגגזירת קופונים על חשבון האזרח הקטן....
מה שציינתי, זה שכיוון שהם יבואנים קטנים, וכנראה גם לא מקבלים מחירים טובים כאשר הם קונים את הציוד מיוניפי, הציפייה למחיר שהוא כמו באתר של יוניפי פלוס מע"מ היא לא ראלית.
אם הם יהיו ב 10% עד 15% יקרים יותר זה יכול להיות אטרקטיבי.. מעבר לכך אני מסכים שזה יקר מידי ואני לא אקנה שם.
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4306
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 901 פעמים
גופים כמו חברות גדולות, תעשיות ארגונים וכו', בטח שלא ירכשו ממקום כזה, בגלל שהם או שרוכשים ישירות מחו''ל, ובמחירים הרבה יותר נמוכים שם ממה שמוכרים שם ללקוח פרטי או שהם רוכשים בישראל ממשווק מקומי, אם יש כאן משווק שמוכר גם הוא במחירים נמוכים יותר מאלה שזמינים בחו''ל ללקוחות הפרטיים.29/12/2025 22:27shahar31 כתב: חברת גדולות, משרדים, תעשיות, עסקים... ברור
ללקוח הפרטי שיכול טיפה להתאמץ זה לא משתלם בעליל. מבאס, אני מאוד אוהב לתמוך בעסקים מקומיים, אבל לא על חשבון הכיס שלי....
הלקוחות היחידים שכן יכולים להיות במקום עם מחירים כאלה, זה רק מי שלא מסוגל לרכוש בחו''ל או במחירים היגונים. וזה למשל כל מני מתקינים חאפרים, לקוחות פרטיים או SOHO ו SMB, כאלה שפעם ב, רוכשים מכשיר אחד או שניים בודדים ואחרי זה משגעים את המוכר עם בעיות של לא עובד לי ולא מסתדר לי. ומוכר כזה מראש אומר להם, אני לא מסביר ולא מדריך איך מתקינים ואיך מגדירים את מה שאני מוכר. מה שמכונה, נגעת, נסעת.
אחרת הוא לא יצא מלקוחות שכאלה.
ובטח, ששום לקוח, שמסוגל להזמין ציוד בחו''ל, לא ירכוש שום דבר ממקום עם מחירים כאלה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46351
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים