volte ב 019 ובמפעילות הוירטואליות האחרות.
-
soilentgreen
- חבר פעיל

- תגובות: 82
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
היי,
אני צריך להחליף את הנייד שלי ורציתי לדעת אם מישהו הצליח להפעיל את שירות ה volte בפיקסל, oneplus או nothing 2/3 ב019 (שאני נמצא בה) או באחת מהפעילות הוירטואליות האחרות?
* יש ל019 שתי רשימות שונות (באתר ובpdf) של המכשירים שהם תומכים בהם. ובשירות לקוחות הם לא בטוחים.
תודה.
אני צריך להחליף את הנייד שלי ורציתי לדעת אם מישהו הצליח להפעיל את שירות ה volte בפיקסל, oneplus או nothing 2/3 ב019 (שאני נמצא בה) או באחת מהפעילות הוירטואליות האחרות?
* יש ל019 שתי רשימות שונות (באתר ובpdf) של המכשירים שהם תומכים בהם. ובשירות לקוחות הם לא בטוחים.
תודה.
נערך לאחרונה על ידי soilentgreen ב 15/12/2025 21:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
בעיקרון כל מכשיר מהשנים האחרונות יתמוך ב-VOLTE, אבל נראה שאצל 019 יש באמת בלאגן מבחינת המכשירים הנתמכים.
במידה ויש לך סים פיזי, נסה לבדוק אם אתה יכול לשים אותו באחד המכשירים שאתה שוקל לרכוש וש-VOLTE פועל בו (אולי יש מכשיר כזה למישהו שאתה מכיר), ולראות אם ה-VOLTE עובד בו עם גם הסים שלך.
אם זה לא מסתדר, הייתי שוקל לעבור לחברה שיש לה קצת יותר מושג מה היא עושה.
בהצלחה.
במידה ויש לך סים פיזי, נסה לבדוק אם אתה יכול לשים אותו באחד המכשירים שאתה שוקל לרכוש וש-VOLTE פועל בו (אולי יש מכשיר כזה למישהו שאתה מכיר), ולראות אם ה-VOLTE עובד בו עם גם הסים שלך.
בהצלחה.
מה שעבד לי בשיאומי ב-019, שווה לנסות גם עם מכשירים אחרים:
מכשירי Xiaomi/POCO מציגים לפעמים את אפשרות VoLTE רק אם המכשיר מזהה תמיכה רשמית במפעיל.
אם אינך רואה את האפשרות, בצע את השלבים הבאים:
- פתח את אפליקציית החייגן (Dialer) במכשיר שלך.
- הקלד את הקוד הבא: ∗#∗#86583#∗#∗ לצורך VOLTE או ∗#∗#869434#∗#∗ לצורך VOWIFI
- לאחר הקלדת הקוד, אמורה להופיע הודעה: "VoLTE Carrier check was disabled" (בדיקת מפעיל VoLTE בוטלה).
הודעה זו מציינת שהאפשרות הופעלה במכשירך.
שלב 2: הפעלת VoLTE בהגדרות המכשיר
לאחר ביצוע שלב 1, או אם האפשרות הייתה זמינה מלכתחילה, בצע את השלבים הבאים כדי להפעיל את VoLTE:
- היכנס ל"הגדרות" (Settings) במכשיר.
- בחר באפשרות "כרטיסי SIM ורשתות סלולריות" (SIM cards & mobile networks).
- בחר בכרטיס ה-SIM של 019 (SIM1 או SIM2, לפי המיקום בו נמצא כרטיס 019).
- חפש את האפשרות "שימוש ב-VoLTE" (Use VoLTE) או "שיחות VoLTE".
- הפעל את המתג שליד אפשרות זו.
מכשירי Xiaomi/POCO מציגים לפעמים את אפשרות VoLTE רק אם המכשיר מזהה תמיכה רשמית במפעיל.
- לאחר הקלדת הקוד, אמורה להופיע הודעה: "VoLTE Carrier check was disabled" (בדיקת מפעיל VoLTE בוטלה).
לאחר ביצוע שלב 1, או אם האפשרות הייתה זמינה מלכתחילה, בצע את השלבים הבאים כדי להפעיל את VoLTE:
- הפעל את המתג שליד אפשרות זו.
-
soilentgreen
- חבר פעיל

מכשירים מהשנים האחרונות יתמכו ב volte , אבל הבעיה היא ב 019 שנראה שלפי הרשימה שלהם הם תומכים רק באפל, ובסמסונג. וזו בדיוק האירוניה יש לי את הנוט 8 של סמסונג שנמצא ברשימה שלהם, אבל הפעלת הvolte אפילו לא נמצאת בהגדרות. כשהייתי בפרטנר volte עבד. כנראה שאצטרך לעשות כמה טלפונים כדי להבין איזה מהחברות תומכות במכשירים שאני רוצה לקנות. תודה בכל מקרה.15/12/2025 18:49sabres כתב: בעיקרון כל מכשיר מהשנים האחרונות יתמוך ב-VOLTE, אבל נראה שאצל 019 יש באמת בלאגן מבחינת המכשירים הנתמכים.
בהצלחה....
-
soilentgreen
- חבר פעיל

כל התהליך הזה נוסה ממזמן. לא עובד עם הנוט 8 של סמסונג.15/12/2025 20:33em28 כתב: מה שעבד לי בשיאומי ב-019, שווה לנסות גם עם מכשירים אחרים:
- הפעל את המתג שליד אפשרות זו....
תודה על העזרה.
לא יודע אם רלוונטי, אבל המכשיר מעודכן לגירסא האחרונה? לקרובת משפחה מבוגרת שלי יש טלפון למבוגרים ב019, VOLTE נתמך במכשיר (ז"א יש מחוון בטלפון) רק לאחר עדכון לגירסא האחרונה (המכשיר לא היה מעודכן די הרבה זמן). לעומת זאת כשמתקשרים לכוכבית 235 נאמר שהוא לא נתמך. כמו שזה נראה מניח שיש ל019 בעיות עם זה. נחכה ל01.01...
-
soilentgreen
- חבר פעיל

זה כנראה קשור לנוט 8 שלי. תחת תיקיות root יש קובץ customer.xml שבתוכו יש הגדרות של כל חברות הסלולר שקשורות בין השאר לvolte. הקובץ משנת 2020 ולא עודכן מאז. אז חסרות הגדרות של כמה חברות כולל 019. לפי התשובות של AI אני אמור פשוט לשנות שם כמה הגדרות שיתאימו ל019, והvolte אמור לעבוד. אבל זה כבר לא משנה. המכשיר הזה כל כך ישן וכבר עושה בעיות, שאני כבר צריך לקנות חדש.
תודה על העזרה.
תודה על העזרה.