אני ממתין עד שהסרט שיצא באיכות הטובה ביותר מבחינתי אין לחץ.12/12/2025 21:46stive כתב: סוטה מעט אם כי עדיין בנושא.
מכיר אנשים שלא ייבאו לעצמם סרט עד שלא ניתן יהיה להשיג גרסה ברמה של בלו ריי וכדו'.
אני חסר סבלנות ולקח סרט שרק יצא, גם אם לא ברמה הנל.
איך אתם?...
כללים לבחירת קובץ סרט איכותי
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17924
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
האפסקייל של הטלויזה שלי הוא כל כך טוב שאני נהנה מתמונה מספקת גם בקבצים שהם פחות.
לפעמים אני נדהם מההבדל שאני רואה את הסרט על מסך המחשב שלי, שהוא גם איכותי 4K, לבין כשאני מעביר אותו למסך הטלויזיה , מה שבדכ אמור להיות הפוך בשל הבדלי גודל המסכים.
לפעמים אני נדהם מההבדל שאני רואה את הסרט על מסך המחשב שלי, שהוא גם איכותי 4K, לבין כשאני מעביר אותו למסך הטלויזיה , מה שבדכ אמור להיות הפוך בשל הבדלי גודל המסכים.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4779
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 766 פעמים
זה לא בהכרח האפסקייל בלבד, כי יש גורמים נוספים כמו תמיכה ב-hdr ו-dv (שאין בווינדוס), סוג המסך והמרחק ממנו, אבל מה שחשוב הוא שאתה מרוצה. אם טוב לך, אל תשבור את הראש ותתחיל להסתבך.
סקרן, לא הכרתי.
קראתי מעט על זה אבל לא הבנתי עד הסוף.
זה חינמי?
יכול להזרים סרטים מהספריה שלי במחשב?
כי אני קורא את זה: "האפליקציה הבסיסית חוקית לחלוטין, שכן היא מארגנת תוכן וקישורים אליו רק ממקורות חיצוניים. היא אינה מאחסנת או מפיצה קבצים המוגנים בזכויות יוצרים ואינה מקדמת ישירות פיראטיות."
בנוסף, בפירוט הטלויזיות שתומכות לא מצוין סוני
זה חינמי?
כי אני קורא את זה: "האפליקציה הבסיסית חוקית לחלוטין, שכן היא מארגנת תוכן וקישורים אליו רק ממקורות חיצוניים. היא אינה מאחסנת או מפיצה קבצים המוגנים בזכויות יוצרים ואינה מקדמת ישירות פיראטיות."
בנוסף, בפירוט הטלויזיות שתומכות לא מצוין סוני
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7645
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
ממה שקראתי זה מזרים את הסרט מאחורי הקלעים דרך קבצי טורנט שאנשים משתפים, פשוט בלי לשמור את זה על המחשב.13/12/2025 13:00stive כתב: סקרן, לא הכרתי.
זה חינמי?
בנוסף, בפירוט הטלויזיות שתומכות לא מצוין סוני...
אין לי מושג לגבי איכות תמונה או סאונד.
אולי אני מיושן אבל מעדיף שיהיה לי קובץ וזהו.
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

מה בעייתי?13/12/2025 14:24OMRIJ כתב: טורנטים זה בעייתי, זה לא באמת צפיה חלקה (לפחות לא לסרטים סופר פופולריים). קישורים מreal debrid או Usenet וכו' כנראה יכולים לתת פתרון סביר. לא רואה את זה מחליף את הספריה המקומית שלי...
נו באמת, הכל מוגדר אצלי תקין, אני מוריד טורנטים במהירות 5GB.
בא לי לראות עכשיו סרט קלאסי, בפורמט REMUX 4K DV
נניח שהסרט הזה "שוקל" 70GB
בטראקר פתוח, ההורדה יכולה לקחת 10 דקות ויכולה לקחת 10 שעות - תלוי כמה סידרים יש
בטראקר פרטי בד"כ המצב יהיה טוב יותר, אבל גם שם לפעמים יש מעט משתפים,
והמצב הוא לא כזה שאני לוחץ על הסרט והוא מתחיל לנגן אחרי 10 שניות.
עם REAL DEBRID או USENET מהירות ההורדה תהיה כנראה מקסימלית מהרגע הראשון.
מוזמן לעשות ניסוי, תנסה לראות בטרקרים האלו לאיזו מהירות אתה מגיע בREMUX של למשל...
12 angry men
Provides torrent streams from scraped torrent providers. Currently supports YTS(+), EZTV(+), RARBG(+), 1337x(+), ThePirateBay(+), KickassTorrents(+), TorrentGalaxy(+), MagnetDL(+), HorribleSubs(+), NyaaSi(+), TokyoTosho(+), AniDex(+), Rutor(-), Rutracker(-), Comando(-), BluDV(-), Torrent9(-), ilCorSaRoNeRo(-), MejorTorrent(-), Wolfmax4k(-), Cinecalidad(-), BestTorrents(-).
בא לי לראות עכשיו סרט קלאסי, בפורמט REMUX 4K DV
נניח שהסרט הזה "שוקל" 70GB
בטראקר פתוח, ההורדה יכולה לקחת 10 דקות ויכולה לקחת 10 שעות - תלוי כמה סידרים יש
בטראקר פרטי בד"כ המצב יהיה טוב יותר, אבל גם שם לפעמים יש מעט משתפים,
והמצב הוא לא כזה שאני לוחץ על הסרט והוא מתחיל לנגן אחרי 10 שניות.
עם REAL DEBRID או USENET מהירות ההורדה תהיה כנראה מקסימלית מהרגע הראשון.
מוזמן לעשות ניסוי, תנסה לראות בטרקרים האלו לאיזו מהירות אתה מגיע בREMUX של למשל...
12 angry men
Provides torrent streams from scraped torrent providers. Currently supports YTS(+), EZTV(+), RARBG(+), 1337x(+), ThePirateBay(+), KickassTorrents(+), TorrentGalaxy(+), MagnetDL(+), HorribleSubs(+), NyaaSi(+), TokyoTosho(+), AniDex(+), Rutor(-), Rutracker(-), Comando(-), BluDV(-), Torrent9(-), ilCorSaRoNeRo(-), MejorTorrent(-), Wolfmax4k(-), Cinecalidad(-), BestTorrents(-).
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

אז אל תוריד 70 ג'יגה בשביל "שנים עשר המושבעים". בשביל מה גודל היסטרי כזה לכל סרט שהוא?
בכל זאת מתעקש על הגודל? אז יקח לך 10 שעות (נגיד, למעט מקורות), אתה בלחץ על הסרט? שגר ושכח ותראה למחרת.
אני לא סומך על כל הסטרימינג הזה כשיש קובץ בגודל סביר עם איכות מעולה שאני גם יכול לשמור אצלי. אולי כל הדברים האלה מתאימים למי שלא רוצה לחכות/לשמור/להתעסק עם טורנטים.
בכל זאת מתעקש על הגודל? אז יקח לך 10 שעות (נגיד, למעט מקורות), אתה בלחץ על הסרט? שגר ושכח ותראה למחרת.
אני לא סומך על כל הסטרימינג הזה כשיש קובץ בגודל סביר עם איכות מעולה שאני גם יכול לשמור אצלי. אולי כל הדברים האלה מתאימים למי שלא רוצה לחכות/לשמור/להתעסק עם טורנטים.
מזל שאמרת לי מה להוריד ומה לא...
היה פה דיון, בנושא מסויים
משתמש כתב
"ברגע שתעבור ל stremio+rd ותצפה אונליין בקבצים הכי איכותיים גם בגודל של 80 ג'יגה בצורה חלקה ללא גמגום, תבין כמה מיושן ומיותר זה להוריד קבצים בימינו..."
התייחסתי שעם טורנט זה בעייתי
ואז אתה הגבת לי "מה בעייתי?"
עכשיו יותר ברור?
אני באופן כללי לא משתמש בסטרימיו ושות'
רק ציינתי נקודה בקשר לזה
היה פה דיון, בנושא מסויים
משתמש כתב
"ברגע שתעבור ל stremio+rd ותצפה אונליין בקבצים הכי איכותיים גם בגודל של 80 ג'יגה בצורה חלקה ללא גמגום, תבין כמה מיושן ומיותר זה להוריד קבצים בימינו..."
התייחסתי שעם טורנט זה בעייתי
ואז אתה הגבת לי "מה בעייתי?"
עכשיו יותר ברור?
אני באופן כללי לא משתמש בסטרימיו ושות'
רק ציינתי נקודה בקשר לזה