הסרת פרסומות בסטרימר שיאומי TV BOX S
-
omerts
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 225
יש לי סטרימר שיאומי TV BOX S. כאשר אני מעביר לצפיה בערוץ 12 או בערוץ 13 מופיעות שתי פרסומות שנראה לי שהן מובנות בצורה כלשהי בסטרימר, אלה לא פרסומות מהשידור באותם ערוצים. האם ישנה דרך לבטל את הצגת הפרסומות הללו? אם כן, איך?
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4813
עכשיו גם בסטרימרים שלהם?
- sabres
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1305
סביר להניח שלא מדובר בפרסומות ממערכת הפעלה של הסטרימר.
באיזו אפליקציה אתה משתמש לצפייה בערוצים האלו? תעלה צילום מסך של הפרסומות.
באיזו אפליקציה אתה משתמש לצפייה בערוצים האלו? תעלה צילום מסך של הפרסומות.
-
omerts
-
- חבר פעיל מאוד

ככל שאני מסוגל להבחין - אלה כן פרסומות מהסטרימר, בין היתר משום שכתוב בתחתית פרסומת 1 מתוך שתיים וכמובן אח"כ 2 מתוך 2, מה שאין בפרסומות המשודרות מהערוצים.07/12/2025 23:25sabres כתב: סביר להניח שלא מדובר בפרסומות ממערכת הפעלה של הסטרימר.
באיזו אפליקציה אתה משתמש לצפייה בערוצים האלו? תעלה צילום מסך של הפרסומות....
- sabres
-
- חבר ותיק

זה לא מוכיח את הטענה שלך, מה גם שיש לי את הסטרימר המדובר ואין בו שום פרסומת מהסוג שציינת.
אפשר להמשיך לדון בזה וגם לכתוב תזה מרתקת בנושא, או לחילופין אם אתה באמת רוצה עזרה אז אולי כדאי שתפרט באיזו אפליקציה מדובר ותצרף צילום מסך.
לבחירתך.
אפשר להמשיך לדון בזה וגם לכתוב תזה מרתקת בנושא, או לחילופין אם אתה באמת רוצה עזרה אז אולי כדאי שתפרט באיזו אפליקציה מדובר ותצרף צילום מסך.
לבחירתך.
- benny123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
יש מצב שאתה צופה בשידורים דרך האפליקציות שלהן? אם כן זה נורמלי.
-
omerts
-
- חבר פעיל מאוד

אני לא יודע באיזו אפליקציה (אם בכלל) מדובר. בסטרימר ישנן מספר אייקונים (כך זה הגיע) של נטפליקס, קשת, רשת, כאן בוקס, שיאומי טיוי, דיסני, אפל טיוי ועוד. תמונה אני לא מצליח להעלות.08/12/2025 21:46sabres כתב: זה לא מוכיח את הטענה שלך, מה גם שיש לי את הסטרימר המדובר ואין בו שום פרסומת מהסוג שציינת.
לבחירתך....
-
omerts
-
- חבר פעיל מאוד

אנא ראה את התשובה שכתבתי ל"סברס"....
- sabres
-
- חבר ותיק

למה הכוונה ב"אם בכלל"? לא ניתן לצפות בערוצי טלוויזיה בסטרימר בלי אפליקציה כלשהי.09/12/2025 16:15omerts כתב: אני לא יודע באיזו אפליקציה (אם בכלל) מדובר. בסטרימר ישנן מספר אייקונים (כך זה הגיע) של נטפליקס, קשת, רשת, כאן בוקס, שיאומי טיוי, דיסני, אפל טיוי ועוד. תמונה אני לא מצליח להעלות....
אתה לא יודע באיזו אפליקציה אתה משתמש, אתה לא יכול להגיד על מה אתה לוחץ, ואתה לא יכול להעלות תמונה. אי אפשר לעזור לך ככה.
- benny123
-
- חבר מכור קשה

חבר ענית בדיוק על מה ששאלתי - אתה צופה דרך האפליקציות הרשמיות ולכן יש גם פרסומות מבעלי האפליקציות, זה תקין....09/12/2025 16:15omerts כתב: אני לא יודע באיזו אפליקציה (אם בכלל) מדובר. בסטרימר ישנן מספר אייקונים (כך זה הגיע) של נטפליקס, קשת, רשת, כאן בוקס, שיאומי טיוי, דיסני, אפל טיוי ועוד. תמונה אני לא מצליח להעלות....
-
omerts
-
- חבר פעיל מאוד

והאם אין דרך להסיר את זה?09/12/2025 17:41benny123 כתב: חבר ענית בדיוק על מה ששאלתי - אתה צופה דרך האפליקציות הרשמיות ולכן יש גם פרסומות מבעלי האפליקציות, זה תקין.......
- yossipeleg
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 297
- שם מלא: יוסי פלג
ניתן לצפות בערוצים הישראלים הפתוחים גם דרך קודי עם תוסף עידן ++ או מדיה בוקס, שם לא יהיו פרסומות.
- benny123
-
- חבר מכור קשה

בפנייה ישירה ללינקים של הערוצים זה אפשרי...