האם ערוץ הטלוויזיה הישראלי רשת 13 בפני סכנת סגירה?
גורם בערוץ 13 אומרים כי הבעלים לן בלווטניק העביר את השליטה בערוץ למנכ״ל ״ללא תשלום״ ובנוסף יפקיד עוד כמה מיליוני דולרים כדי שהערוץ יעמוד על הרגליים. לדבריהם, אבל מנכ״ל ערוץ רשת 13 אמיליאנו יצטרך להביא כסף כדי להמשיך ולנהל את הערוץ כשבלווטניק אמר שזוהי השקעתו האחרונה בערוץ,
מסתמן: יוליה שמאלוב ברקוביץ’, מנכ״לית חדשות 13 לשעבר, היא חלק מ״קבוצת המשקיעים״ שרכשה את הערוץ.
הודעה מטעם רשת 13:
הנהלת רשת 13 תרכוש את השליטה בחברה מהבעלים [ותחזיק ב-74% מהמניות]
הנהלת רשת 13, אקסס ו-WBD סיכמו על רכישת השליטה בחברה. הנהלת החברה, בהובלת המנכ"ל אמיליאנו קלמזוק, תחזיק 74% ממניות החברה, בידי הבעלים הנוכחי לן בלווטניק ו- WBD יישארו 26% מהמניות.
לאחר כ-6 שנים של תמיכה רציפה ברשת, אקסס ובעל המניות העיקרי שלה, לן בלווטניק, ו-WBD, הסכימו על מכירת מניות הרוב בחברה. הרכישה תבוצע בהובלת מנכ"ל רשת 13, אמיליאנו קלמזוק, יחד עם קבוצת משקיעים ישראליים ובינלאומיים מתחומים שונים, בהם המדיה, הבידור והטכנולוגיה.
התוכנית המוצעת כוללת מתן אפשרות לעובדים לקחת חלק בבעלות בחברה באמצעות אופציות לרכישת מניות. התוכנית תוכרז ותצא לפועל במהלך שנת 2025.
רשת 13 מתכננת להתחיל בתהליך ארגון מחדש, במטרה לשובלרווחיות בשנת 2026.
ההנהלה וכל עובדי רשת וחדשות 13 מביעים תודה והערכה לבעלי המניות, ובמיוחד למר לן בלווטניק, על תמיכתו בחברה במהלך תקופות משבר, ובכלל, ועל האמון שנתן בהנהלה ובצוות העובדים לקראת השלב הבא הצפוי לחברה.
ההנהלה מוקירה ומודה לעובדי רשת וחדשות 13 על מקצועיותם, מסירותם ותרומתם יוצאת הדופן לאורך השנים. העבודה הקשה שלכל אחד ואחת מהם היוו את הבסיס להצלחת הערוץ, והם מהווים עמודתווך ביציבות ובצמיחת החברה.
המייל של אמיליאנו לעובדי ערוץ 13:
עובדי רשת וחדשות 13 היקרים,
היום חתמתי על הסכם עם בעלי המניות של רשת 13 לרכישת מניות רוב בחברה.
אומנם חלפה רק שנה מאז הגעתי לרשת 13, אך הספקתי להכירכם וללמוד מכם המון.
אני מבקש לומר שאני גאה להיות חלק מהמשפחה הזו ומהדרך המשותפת שלנו. אני מאמין בפוטנציאל הגדול הקיים בחברה.
רשת 13 חשובה לכולנו ולמשפחותינו, אך היא גם נחוצה לשוק התקשורת, וחשובה לרווחתה ולעתידה של מדינת ישראל.
המצב הנוכחי שלנו מאתגר ויידרש מאיתנו להתאגד כקבוצה אחת על מנת להביא את החברה במהרה ליציבות כלכלית. צפויה לנו תקופה לא קלה, אך אנו חייבים להילחם על מנת לשמור על רשת 13 ולהצמיחה מחדש.
לן בלווטניק היה עוגן חשוב לחברה וסיפק לנו תמיכה משמעותית במהלך כל העשור האחרון. הוא תמך בנו בנדיבות רבה והיה שם בשבילנו במהלך המשברים והאתגרים. אנו חייבים לו המון על התמיכה בנו, ועל כך שהוא ממשיך להאמין בנו ונשאר מעורב כבעל מניות.
במטרה להמשיך ולשפר את רשת 13 צפויים לנו שינויים בהמשך. אני בטוח שעתיד חיובי ומבטיח לפנינו! לרשת 13 יש תרומה אדירה לשוק התקשורת בישראל, בזכות שנים רבות של עבודה קשה ואיכותית שלכם.
אני מאמין שבשיתוף פעולה נצליח לצעוד יחד קדימה ונביא את רשת 13 לשיאים חדשים.
בברכה,
אמי
מסתמן: יוליה שמאלוב ברקוביץ’, מנכ״לית חדשות 13 לשעבר, היא חלק מ״קבוצת המשקיעים״ שרכשה את הערוץ.
הודעה מטעם רשת 13:
הנהלת רשת 13 תרכוש את השליטה בחברה מהבעלים [ותחזיק ב-74% מהמניות]
הנהלת רשת 13, אקסס ו-WBD סיכמו על רכישת השליטה בחברה. הנהלת החברה, בהובלת המנכ"ל אמיליאנו קלמזוק, תחזיק 74% ממניות החברה, בידי הבעלים הנוכחי לן בלווטניק ו- WBD יישארו 26% מהמניות.
לאחר כ-6 שנים של תמיכה רציפה ברשת, אקסס ובעל המניות העיקרי שלה, לן בלווטניק, ו-WBD, הסכימו על מכירת מניות הרוב בחברה. הרכישה תבוצע בהובלת מנכ"ל רשת 13, אמיליאנו קלמזוק, יחד עם קבוצת משקיעים ישראליים ובינלאומיים מתחומים שונים, בהם המדיה, הבידור והטכנולוגיה.
התוכנית המוצעת כוללת מתן אפשרות לעובדים לקחת חלק בבעלות בחברה באמצעות אופציות לרכישת מניות. התוכנית תוכרז ותצא לפועל במהלך שנת 2025.
רשת 13 מתכננת להתחיל בתהליך ארגון מחדש, במטרה לשובלרווחיות בשנת 2026.
ההנהלה וכל עובדי רשת וחדשות 13 מביעים תודה והערכה לבעלי המניות, ובמיוחד למר לן בלווטניק, על תמיכתו בחברה במהלך תקופות משבר, ובכלל, ועל האמון שנתן בהנהלה ובצוות העובדים לקראת השלב הבא הצפוי לחברה.
ההנהלה מוקירה ומודה לעובדי רשת וחדשות 13 על מקצועיותם, מסירותם ותרומתם יוצאת הדופן לאורך השנים. העבודה הקשה שלכל אחד ואחת מהם היוו את הבסיס להצלחת הערוץ, והם מהווים עמודתווך ביציבות ובצמיחת החברה.
המייל של אמיליאנו לעובדי ערוץ 13:
עובדי רשת וחדשות 13 היקרים,
היום חתמתי על הסכם עם בעלי המניות של רשת 13 לרכישת מניות רוב בחברה.
אומנם חלפה רק שנה מאז הגעתי לרשת 13, אך הספקתי להכירכם וללמוד מכם המון.
אני מבקש לומר שאני גאה להיות חלק מהמשפחה הזו ומהדרך המשותפת שלנו. אני מאמין בפוטנציאל הגדול הקיים בחברה.
רשת 13 חשובה לכולנו ולמשפחותינו, אך היא גם נחוצה לשוק התקשורת, וחשובה לרווחתה ולעתידה של מדינת ישראל.
המצב הנוכחי שלנו מאתגר ויידרש מאיתנו להתאגד כקבוצה אחת על מנת להביא את החברה במהרה ליציבות כלכלית. צפויה לנו תקופה לא קלה, אך אנו חייבים להילחם על מנת לשמור על רשת 13 ולהצמיחה מחדש.
לן בלווטניק היה עוגן חשוב לחברה וסיפק לנו תמיכה משמעותית במהלך כל העשור האחרון. הוא תמך בנו בנדיבות רבה והיה שם בשבילנו במהלך המשברים והאתגרים. אנו חייבים לו המון על התמיכה בנו, ועל כך שהוא ממשיך להאמין בנו ונשאר מעורב כבעל מניות.
במטרה להמשיך ולשפר את רשת 13 צפויים לנו שינויים בהמשך. אני בטוח שעתיד חיובי ומבטיח לפנינו! לרשת 13 יש תרומה אדירה לשוק התקשורת בישראל, בזכות שנים רבות של עבודה קשה ואיכותית שלכם.
אני מאמין שבשיתוף פעולה נצליח לצעוד יחד קדימה ונביא את רשת 13 לשיאים חדשים.
בברכה,
אמי
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7039
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
אני לא מצליח לראות את הערוצים 11,12,13 בגלל הנטייה הפוליטית שלהם
אני רואה רק ערוץ 14, הדעות שלהם מתאימות לנטייה הפוליטית שלי
אני רואה רק ערוץ 14, הדעות שלהם מתאימות לנטייה הפוליטית שלי
רשת מודיעה: נחתם הסכם בין בעלי הערוץ למנכ״ל .
לפי ההודעה בעלי מניות רשת 13 הודיעו היום על חתימה על הסכם מחייב להעברת 74% ממניות רשת 13 לאמיליאנו קלמזוק, מנכ"ל הערוץ, אליו צפויים להצטרף לדבריהם ״משקיעים נוספים״.
לציין כי עד לשבוע האחרון - לא הצטרף ולו ״משקיע״ אחד כפי שמבטיחים בערוץ.
לפי ההודעה בעלי מניות רשת 13 הודיעו היום על חתימה על הסכם מחייב להעברת 74% ממניות רשת 13 לאמיליאנו קלמזוק, מנכ"ל הערוץ, אליו צפויים להצטרף לדבריהם ״משקיעים נוספים״.
לציין כי עד לשבוע האחרון - לא הצטרף ולו ״משקיע״ אחד כפי שמבטיחים בערוץ.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין
סוף למותג "רשת 13"?
בערוץ 13 מציבים את סוף יוני כדד-ליין להצגת הרכב המשקיעים החדש, אך נכון לעכשיו – זהותם של המשקיעים טרם התבררה
בכירים בערוץ מאשרים: מיד לאחר החתימה על ההסכם, צפויים להתרחש שינויים דרמטיים, ובהם:
• מהלך “פינוי-בינוי” למותג “רשת 13”, הנתפס כמותג כושל בעיני הציבור
• קיצוץ במהדורות חדשות 13 והתאמתן לרוח הדיגיטל
• המשך ההשקעה בריאליטי – על רקע ההצלחה הגדולה של "האח הגדול".
כרגע, לא נראה, שגם החברה שאחראית על ערוץ הטלוויזיה מישראל, רשת 13, שהשם שלה זה, רשת מדיה בע"מ, אז שגם היא, תשנה את השם שלה.
בערוץ 13 מציבים את סוף יוני כדד-ליין להצגת הרכב המשקיעים החדש, אך נכון לעכשיו – זהותם של המשקיעים טרם התבררה
בכירים בערוץ מאשרים: מיד לאחר החתימה על ההסכם, צפויים להתרחש שינויים דרמטיים, ובהם:
• מהלך “פינוי-בינוי” למותג “רשת 13”, הנתפס כמותג כושל בעיני הציבור
• קיצוץ במהדורות חדשות 13 והתאמתן לרוח הדיגיטל
• המשך ההשקעה בריאליטי – על רקע ההצלחה הגדולה של "האח הגדול".
כרגע, לא נראה, שגם החברה שאחראית על ערוץ הטלוויזיה מישראל, רשת 13, שהשם שלה זה, רשת מדיה בע"מ, אז שגם היא, תשנה את השם שלה.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין
במכתב ששלחה הרשות לרשת 13 והגיע לידי וואלה, נמסר לערוץ כי במידה ולא ימונה מנכ"ל קבע לחברת החדשות, החברה תיקנס במאות אלפי שקלים מדי שבועיים - עד למינוי. כעת מוטלת הדילמה לפתחו של מנכ"ל הערוץ
https://b.walla.co.il/item/3785064
https://b.walla.co.il/item/3785064
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין
לאור ההצלחה הגדולה של “האח הגדול” השנה והירידה המתמשכת ברייטינג של רצועות החדשות - מנכ”ל הערוץ מציג תוכנית קיצוצים דרמטית, שתתמקד כל כולה בחברת החדשות, לצד הגדלת ההשקעה בתוכן הבידורי (עונה נוספת של “האח הגדול” צפויה לעלות כבר במרץ הקרוב)
בתוכנית הקיצוצים - שעלולה להצית מאבק עובדים שילך ויחריף עם הזמן - חושף למעשה מנכ”ל הערוץ קלמזוק את חזונו לעתיד הערוץ: פחות חדשות, יותר ריאליטי
רן בוקר כתב את זה בטלגרם.
בתוכנית הקיצוצים - שעלולה להצית מאבק עובדים שילך ויחריף עם הזמן - חושף למעשה מנכ”ל הערוץ קלמזוק את חזונו לעתיד הערוץ: פחות חדשות, יותר ריאליטי
רן בוקר כתב את זה בטלגרם.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין
אחרי חשיפת וואלה אודות מגעים בין בעלי ערוץ החדשות i24news לבין הנהלת רשת 13, בהנהלת רשת 13 נשקל אפיק נוסף - שחותר על פניו לפסילת הרשיון, כדי לאפשר מיזוג בין הגופים. וכאילו חסרות הוכחות, בהנהלת החברה משווים את חדשות 13 לעמותה הפסדית שאינה מייצרת ערך
https://b.walla.co.il/item/3796350
https://b.walla.co.il/item/3796350
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין