שרשור תגובות: הסיפור על המקף "—" שהתבלט יותר מדי
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46321
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4866
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
Re: שרשור תגובות: הסיפור על המקף
סימן שהגיעו להאטה בהתקדמות המודלים, אם בזה הם מתעסקים.
לבחור את התו הלא רצוי, ללחוץ Ctrl+R ולהחליף את כולם בכלום, זה לא תהליך שדורש תואר.
אני הייתי בעיקר מוטרד מזה שההתקדמות של LLM הגיע לנקודה בעייתית מבחינה כלכלית לחברות שהמודלים הללו הם גרעין הטכנולוגי שלהם.
לבחור את התו הלא רצוי, ללחוץ Ctrl+R ולהחליף את כולם בכלום, זה לא תהליך שדורש תואר.
אני הייתי בעיקר מוטרד מזה שההתקדמות של LLM הגיע לנקודה בעייתית מבחינה כלכלית לחברות שהמודלים הללו הם גרעין הטכנולוגי שלהם.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
מה שאני לא מבין זה למה הם פשוט לא מורידים את זה באימון או ב system prompt? יש מישהו שממש חובב את כל השטיקים האלה של ChatGPT? למה צריך בכלל להתעסק עם זה?
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4866
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
מצד אחד זה נשמע כמו פתרון בעיות עם פטיש (עבור פטיש, כל בעיה היא מסמר).17/11/2025 9:08oferlaor כתב: מה שאני לא מבין זה למה הם פשוט לא מורידים את זה באימון או ב system prompt? יש מישהו שממש חובב את כל השטיקים האלה של ChatGPT? למה צריך בכלל להתעסק עם זה?...
מצד שני, אני לא אתפלא שהמהלך השיווקי הזה של שיפור במודל, בעצם מאחורי הקלעים הוסיפו פילטר פשוט בoutput להסרה של המקף הכפול.
כך או כך, זה בעיקר גורם לי קצת אי נוחות שזה הקו (הכפול) השיווקי שבחרו עבור מודל חדש. אני מקווה שהמשקיעים ייקחו אותם לשיחה צפופה, כי לצערי, ככה נשמעת בועה.